Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o kucaklama kaldır.a için kısa boylu olmaya gerek yok ki. Erkekler zaten 70 kiloya kadar olan bir kadını rahatça evirip çevirebiliyor.işin açıkçası, utanarak yazıyorum ama, yatak odasında nasıl güzel olabildiğini anlamış degilim. ilişki esnasında adamın yuzu kadının yuzune denk gelmiyordur ki ancak yastıgı öpüyordur kadının minyon olması erkegin onu kucaklaması sarılıp kaldırması açısından güzel olabilir bir tek aklıma bu geliyor
pardon sizden izin almam gerekiyordu galiba, unutmuşumNe alaka şimdi konuyu 1 yıl sonra şu cevabı yazmak için mi hortlattınız?
Bunu sizin sorun etmeniz bisi degistirmez cunku erkek bunu hep takiyor zaten. Yani siz karakteri onemli va deyip bunu asmis olabilirsiniz ama ben bunu daha asabilen kisa boylu erkek gormedim. En takmayan goruneni bile icten ice dert ediyordur ve cozum yollarina bakmistir. O yuzden 172 veya 175 adami 1.55 lik kardeslerimize yonlendirelim:)Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)