Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Boyu tabiki önemli benim için. Ben 1.75 im eşim 1.86 yanımda benden kısa istemezdim açıkçası. Bide zayıf erkekte istemem mesela az kilo az kalıp olcak omuzlari yapılı olacak 😁 ay böyle diyincede evlenme programında ki abla geldi aklıma döşü kıllı olacak diyen 😁😁😁😁

işin açıkçası, utanarak yazıyorum ama, yatak odasında nasıl güzel olabildiğini anlamış degilim. ilişki esnasında adamın yuzu kadının yuzune denk gelmiyordur ki ancak yastıgı öpüyordur :KK70: kadının minyon olması erkegin onu kucaklaması sarılıp kaldırması açısından güzel olabilir bir tek aklıma bu geliyor
Tamam o kucaklama kaldır.a için kısa boylu olmaya gerek yok ki. Erkekler zaten 70 kiloya kadar olan bir kadını rahatça evirip çevirebiliyor.

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Bunu sizin sorun etmeniz bisi degistirmez cunku erkek bunu hep takiyor zaten. Yani siz karakteri onemli va deyip bunu asmis olabilirsiniz ama ben bunu daha asabilen kisa boylu erkek gormedim. En takmayan goruneni bile icten ice dert ediyordur ve cozum yollarina bakmistir. O yuzden 172 veya 175 adami 1.55 lik kardeslerimize yonlendirelim:)

Bu sizin sorununuz ama kendinizden kısa erkek istemeyebilirsiniz
İçinize dert olmuş
önemli olan sizin uzun yada kısa erkeğe bakış açınız

X