Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Benimde boyum 170
Adam diyor 176 yım
Valla ben daha uzun duruyorum
175 lik kızın yanına 185 adam yakışır
Ama adamdan hoşlandıysan boy pos geç boşver önemli değil

Tamam listeye ekledim. Başka göz zevki bozan özellik varsa onları da sürelim adaya.

Gerçi böyle gidersek koskoca ülkede 10 bin kişi falan kalabiliriz
omzu genis olmayan erkekleri de ekleyelim lutfennnn toplama kampina

saka yapiyorum bu arada, ben de biraz sekilciyimdir yani bazi seylere dikkat ederim. sirf iyi insanmis diye cikmam. ama sevgilim de aynidir, esmer veya uzun boylu sevmez mesela. ay simdi dusundum de belki de ben sarisin ve kisayim diye boyle soyledi

Her insanın muhakkak hoşlandığı,etkilendiği bir şeyler oluyor karşı cinste, buraya kadar sorun yok. Ben dış görünüşe değil eğitime ve kültüre takıntılıyım mesela. Ama kalkıp “erkek dediğin” diye başlayan cümleler kurulursa ona da tepki veririm, veriyorum tam tersine de verdiğim gibi.

İlk eşimde akıllı olmasına kapıldım. Iq’su 145’ti. Boyu 183.tü
Şu anki ikinci eşimin iyi kalpli ve eğlenceli olmasına vuruldum. Boyu 175. Ondan başkası beni tekrardan evlenmeye ikna edemezdi.
bekarken best model, personel trainer filan sevgililerim oldu. 188-190 cm, six packsli. ortak özellikleri sıkıcı olmaları. Yok benim protein tozum, yok haşlanmış pirinçim, yok klip seçimim... müşterek hayatlarımız olmadığı için 3 aydan fazla sürmüyordu.
kenan imirzalıoğlu ya da Burak özçivit yerine Cem yılmaz ya da Ata Demireli (uzun ama kilolu) tercih ederdim. Yakışıklı olup, eğlenceli erkek pek görmedim.

ben yorumlari okurken herkes kendi yaninda istedigi partnerden bahsediyor diye dusundum. hani mesela ben 1.70 istemem ama 1.70 biriyle evleneni gorunce de “hahaha suna bak erkek mi lan bu” demem. diger turlusu ayrimciligin garip bir sekli olur yani o hic aklima bile gelmedi ustteki mesajlari okurken.

Öyle zaten. Herkes kendine göre yorum yapıyor. Kimse kalkıp aynı boyda olanlara aaaa şunlara bak ne bunlar böyle demiyor.

Offf çok saçma konu yorumlar daha da saçma.

Üremesin mi 180 altı erkekler? Ne demek gelecekteki çocuklarınıza acıyın filan? Inanamıyorum gerçekten. Nolacak çocuklar boylu ya da boysuz olunca? Boylulara madalya mı takılıyo? Ya da boysuzlar bir şeyden mi mahrum kalıyor?

Şaşkınım hiç beklemediğim üyelerden hiç beklemediğim yorumlar okudum.

Artııııı annem 165 babam 180 gaayet burdakilerin ideal kabul ettiği boylar. Ben 157yim. Sülalemdeki en kısa insan benim. Böyle saçma hesaplar yapmayınız.

Yaşadım bunu ben. Benle dalga geçen 187 kuzenimin karısi 155 bile değil oh canıma değsin diyorum.

Ben 174 boyundayım ve bizim bastıbacak erkeklerimiz bunu bize hep yaşatır. Önemli olan kalbi demek isterdim ama 180 aşağısı dünya ahiret gardaşımdır. Nefret ediyorum bu kafamdan ama Sarıldığımda omzuna yaslanmadığım bir erkek istemiyorum galiba. 180 buldum çaktım nikahı. Ama birçok selvi boylu kadınımız darda:)) Uzun boylu kadınların ülkemizde seçeneği çok az tanrım buna bir ayarlama çekebilir miyiz?

Ben “kadın dediğin”le başlayan yorumlara takılmıyorum açıkçası. Birilerinin kadın kalıbına uymuyor olmam kadın olduğum gerçeğini değiştirmiyor neticede. Fiziksel özelliklerden çok başkalarının tanım, tercih ve takıntılarını önemsememek gerek bence. İsteyen istediği fiziksel özelliğe takabilir, beğenmeyen almasın.

Aynı boyda veya senden kısa olması sorun değil de, 1.72 erkek için kısa bir boy bence ya. Çocuklarınız kısa olur ha olsa ne olur kısa olmak kötü mü yoo değil. Fiziksel takıntılar işte.
160 ben 174 eşimin boyu. Kızım 3 yaş 2 aylık ve 104 cm. Doktor muhtemelen 180i görür diyor. Benim aile biraz daha uzun annem benim gibi babam 180 ancak , eşimin aile kısa. Hiç bilmiyoruz neden ama illa kısa olacak diye bir şart yok. Çocuk 3 yaşında göbek deliğime geliyor , 8 yaşında geçecek beni

Geyik yapıyorum zaten ya. maşallah miniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…