Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
ben 1.57yim benden kisa erkek pek gormedim ama boyum 1.75 olsaydi belki sorun etmezdim. adam 1.60 falan degilse takmayabilirdim yani.

mesela ben sevgilimin boyunun maksimum 1.80 olmasini tercih ederdim ama olmadi. sevdigim icin de ses etmedim.

ben 1.57yim benden kisa erkek pek gormedim ama boyum 1.75 olsaydi belki sorun etmezdim. adam 1.60 falan degilse takmayabilirdim yani.

mesela ben sevgilimin boyunun maksimum 1.80 olmasini tercih ederdim ama olmadi. sevdigim icin de ses etmedim.

Ben de 157 olmama ragmen uzunlukta sinir tanimiyorum. 2 metre adam gelse ona da hayir demezdim. 190 sevgili bile bulmustum bir tanecik, turkiyede 190 boy cok yaygin degil bulunmuyor malum.

185le kapaniş yapip evlendim.

Ben 1.57yim sevgilim 1.70 boyunda. 6 senedir boy sıkıntı olmadı açıkçası. Mutluyuz :)
Boyuna takılıp şans vermeseydim hayatımın en güzel anlarını kaçırırdım.
Deneyin derim.
İyide sizin boy farkınız ideal zaten. Konu sahibiyle aynı şey değil yani.

Ben de 157 olmama ragmen uzunlukta sinir tanimiyorum. 2 metre adam gelse ona da hayir demezdim. 190 sevgili bile bulmustum bir tanecik, turkiyede 190 boy cok yaygin degil bulunmuyor malum.

185le kapaniş yapip evlendim.
hahashhssh ben maksimum 1.80 isterdim cunku bizi komik buluyorum sevgilim 1.95, ayakta yan yana fotograflarimizi hic sevmem

Başlığı yanlış yerde açtınız, kısa boylu Türk kadını 1.85 ten aşağı kabul etmez. Ben de boy takıntısı hiç olmadı, boyumu ölçmem bile insanlar hep boyumu sorar. 1.73-74 sanıyordum boyumu. Erkek arkadaşım ise 1.80 olduğunu söylüyordu. Ama bir arkadaşın aynı boyda gibisiniz dedi. Merak ettik, üşenmedik ve ölçtük boylarımızı. Ben 1.76 çıktım. En son boyumu 10 sene önce ölçmüştüm. Erkek arkadaşım tam 1.80 çıktı. Ama KudrAlobar ın yazdığı gibi aramızdaki 4 cm belli olmuyor aynı boyda duruyoruz. Belki cidden sizin de sevgiliniz 1.75 tir ama siz daha uzun duruyorsunuzdur. 2 3 cm için sevdiğimden ayrılmam. Ama sevgilinize kısa diyen kısa kadın çokça karşınıza çıkacaktır şimdiden söyleyeyim.

Aynen, alıcı gözle bile bakmam

Çok hoşsunuz. :) Sevgilim 1.70 :) çocuklara ve çocukların psikolojik gelişimine karşı çok hassasım. Kötü bir anne mi olacağım ? Ahahah
siz de buluttan nem kapiyorsunuz yani. kadin kendisi icin bir sey soylemis, boyu 1.70 olanlar derhal öldürülsün veya asla cocuk yapmasin dememis ki.

hem boy farkini takmam diyorsunuz hem de alinip savunmaya geciyorsunuz

Sizin boyunuz türk kadını ortalamasının üzerinde. Arkadaşın boyu da ortalmanın altı gibi o yüzden sizi rahatsız etmiş sanırım.
Etrafımızda tabi ki böyle çiftler var bu uyumlu anlaşan çiftler için hiç sorun olmaz ki. En başta kuzenim 1.72 eşi 1.65 civarı bence çünkü ben 1.68im benden kısa duruyor. Kuzenim hiç sallamıyor genelde espri konusu bu aralarında.

İyide sizin boy farkınız ideal zaten. Konu sahibiyle aynı şey değil yani.
Biliyorum başlangıçta sevgilimin boyuna laf söz eden tanıdıklarım vardı. Boyu boyuna huyu huyuna diye alay edenler dahi oldu. Tabi gerekeni söyledim.
Bir de benim boyumu bacaklarım ince olduğu için daha fazla düşünüyor cevremdekiler. Uzaktan daha uzun gözüküyorsun diyen çok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…