siz de buluttan nem kapiyorsunuz yani. kadin kendisi icin bir sey soylemis, boyu 1.70 olanlar derhal öldürülsün veya asla cocuk yapmasin dememis ki.
hem boy farkini takmam diyorsunuz hem de alinip savunmaya geciyorsunuz
Bunun espri olduğunu anlamadınız sanırım. Parantez içinde belirtirim artık bu bir ironidir diye :)siz de buluttan nem kapiyorsunuz yani. kadin kendisi icin bir sey soylemis, boyu 1.70 olanlar derhal öldürülsün veya asla cocuk yapmasin dememis ki.
hem boy farkini takmam diyorsunuz hem de alinip savunmaya geciyorsunuz
aa yok anlamamisim. esprilere gulerdim ben genelde.Bunun espri olduğunu anlamadınız sanırım. Parantez içinde belirtirim artık bu bir ironidir diye :)
Ayrıca savunacak olsam çok hoşsunuz diye başlamazdı sanırım yorumum.
Katılıyorum. Adam kompleksli ise biraz eziyet olabilir bazı konular.Siz boy farkına takılmasanız bile karşı taraf bunu kompleks haline getirebilir, devamlı ayakkabınızın topuk boyuyla uğraşır sonra.
Espri anlayışımız aynı olmak zorunda değil. Başka birinin esprisine gülersiniz artık.aa yok anlamamisim. esprilere gulerdim ben genelde.
Çiftlerin boy ortalası 1.75 olacak şekilde eşleştirmeliyiz bence. 1.70-1.80le 1.60lar 1.90la evlenmeli ki yeni nesil Türk insanının boy ortalamasını yükseltelim.Ben istemezdim sanırsam
1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım
Çiftlerin boy ortalası 1.75 olacak şekilde eşleştirmeliyiz bence. 1.70-1.80le 1.60lar 1.90la evlenmeli ki yeni nesil Türk insanının boy ortalamasını yükseltelim.kendimi hitler gibi hissediyorum
Bir erkeğin benden kısa olabilmesi için engelli olması lazım. Bi buçuk metreyim zaten.
Anneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.Çiftlerin boy ortalası 1.75 olacak şekilde eşleştirmeliyiz bence. 1.70-1.80le 1.60lar 1.90la evlenmeli ki yeni nesil Türk insanının boy ortalamasını yükseltelim.kendimi hitler gibi hissediyorum
“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...Kadın erkek arasındaki boy farkı benim literatürde max 25 cm min 15 cm olmalı. Erkek dediğin 'bence' boylu poslu olur.
Ben 172 boyundayım ve güzel insan hoş insan diye de kalkıp yanıma yakışmayan biriyle takılmam. Bu beni kötü yapmaz takılan kişileri de mükemmel yapmaz. Tamamen tercihler.
150 boyunda bir kadın yanında 170 bir erkek de gayet ideal. Çıta daha geniş olunca hoş durmuyor bence. Fiziki uyum benim için çok çok önemli.
Kk da herkes 90-60-90 . Çok güzel ve alımlı :) bunu bilmiyor muydunuz“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...
kadınlar da böyle yaparken savunacak bir şeyimiz yokmuş çünkü. Şişkolar ve kısalar ölsün. Yaşasın manken gibi kadınlar ve adamlar...
“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...
kadınlar da böyle yaparken savunacak bir şeyimiz yokmuş çünkü. Şişkolar ve kısalar ölsün. Yaşasın manken gibi kadınlar ve adamlar...
Erkekler de kadınlara yapsın işte. Yapıyorlar zaten de bundan sonra görürsem öyle bişe karşı çıkmak yerine yürü aslanım hak ediyorlar dicemYok, kadınlara hiçbir lafım yok. Ben erkeklere ayrımcılık yapıyorum sadeceKadınlar istediklerini yapsınlar.
Benim dedem mavi babannem yesil gozlu babam kahverengiAnneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.
Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.
Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.
Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum
Babaannem kısaydı diyor.
Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...
1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer
Kadınlarda minyon olmak aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama
“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...