- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Biliyo musun bu benim“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...
kadınlar da böyle yaparken savunacak bir şeyimiz yokmuş çünkü. Şişkolar ve kısalar ölsün. Yaşasın manken gibi kadınlar ve adamlar...
İşte erkekler de kendi kıstaslarını koyarlar diyorum. Sonuçta bence dediğimiz zaman sadece kendi fikrimizi belirtmiş oluyoruz erkek dediğin kadın dediğin diye cümleye başlasak da. Sorun yok yani bence.Öyle de değil yahu ne alaka o yorumlar ile benim yazdığım. Ben kendi fikrimi boy konusunda söyledim. Benim fikrim geneli kapsamaz sonuçta tercihlerimi etkiler sadece.
Benim boy takıntım var. Kas göz burun meme popo şekline takılmam. Erkek dediğin boylu poslu olur. Ve bunun kıstası da yanındaki kadın. Belli sınır koymadım. 150 boy için 170 de boylu poslu sonuçta. 170 e göre 185 de boylu poslu.
Erkekler de kadınlara yapsın işte. Yapıyorlar zaten de bundan sonra görürsem öyle bişe karşı çıkmak yerine yürü aslanım hak ediyorlar dicem
Bence erkek kadına göre boylu poslu olmalı. Bu yorumum üzerinden başkaları da fiziki her türlü fikrini, çemberi dilediği gibi genişletip yorum yapabilme hakkına sahip oluyorsa buna yapabileceğim birşey yok.İşte erkekler de kendi kıstaslarını koyarlar diyorum. Sonuçta bence dediğimiz zaman sadece kendi fikrimizi belirtmiş oluyoruz erkek dediğin kadın dediğin diye cümleye başlasak da. Sorun yok yani bence.
Yapmayın demiyorum. Yapın tabi ki ama kadına yapıldığında da ses çıkarmaya hakkınız olmaz bence. Bundan sonra siz bedeni yüzünden yargılanan bir kadını savunduğunuzda burada yazılanlar aklıma gelecek benim mesela. O savunmanızın hiç bir değeri kalmayacak.Ben katılmıyorum yahu, Türk erkekleri çok şekilci ve ayrımcı kadınlara karşı zaten. Kadınlar yüzyıllardır yaftalanıyor madem, aynı şurubu erkeklere de az biraz içirsinler erkekler de değiştiremeyecekleri şeylerle yargılamanın tadına azıcık varsınHiç vah zavallı erkekler falan yazamam burda, kadının bedeni, ailesi, bekaretine kadar oturup kafa yoruyorlar madem, kendileri de ayrımcılığa uğrayınca belki kadınların da mal değil insan evladı olduğu bilincine varırlar. Saygılarımla
Kesinlikle. Bunu bende bi türlü anlayamıyorum, erkekler olduğundan kısa duruyorlar..aynı şekil de eşimde benden beş altı santim uzun ama dışardan bakıldığında baya aynı boyda gibi duruyoruz.Erkekler her zaman olduğundan daha kısa görünür kadınlara oranla. Neden öyle bilmiyorum, çok acayip.
Eşim benden 5cm uzun. Ama bence aynı boydayız, hatta ben uzun bile olabilirim. Sorun olan bir durum yok bizde. Topuklu giyemiyorum sadece ama zaten sevmediğim için bu da büyük sorun olmuyor.
Ama gerçekten hiç alakası yok bunun güzellikle .Biliyo musun bu benimbahtim yok bahtim.avantaji da oldu inkar edemem ama ben sanirim kullanamadim.
Benden daha kisa daha tirnak icinde soyluyorum az guzel hatunlarin harika hayatlari var
Yapmayın demiyorum. Yapın tabi ki ama kadına yapıldığında da ses çıkarmaya hakkınız olmaz bence. Bundan sonra siz bedeni yüzünden yargılanan bir kadını savunduğunuzda burada yazılanlar aklıma gelecek benim mesela. O savunmanızın hiç bir değeri kalmayacak.
Deli gibi para kazansam hic sorun degildi de o da yokAma gerçekten hiç alakası yok bunun güzellikle .
Güzel olmak sevilmeye kapı açmaz.
Çünkü her zaman bir güzelden daha da güzeli bulunabilir.
Benim yakın bir dostum var. Manken gibi. Eğitimli. 2 üniversite okumus. deli para kazanıyor. Ama ne seviyor ne de seviliyor.
Yaşı 33 . Bir yuva kurmak istiyor. Ama aday adayı bile yok.
Sizin mantığınızda sevilmek icin güzel olmak gerekliyse, daha güzeli çıkarsa (ki çıkacak) o sevilmeli.
Ve aslında sevmek böyle bir şey değil.
Bence dedim ama lütfenNiye hakkımız olmasın ? Bir erkeğin boyunu salt olarak eleştirmiyoruz ki. Sadece benim için yanındaki kadından uzun olmalı diyorum. Bulunduğum ortamda kalkıp bir adam kadının memesine, poposuna, dişine, ten rengine, burnuna, elinin şekline vs yorumda bulunduğunda buna müsaade etmem. Kadın da erkeğe aynı şekilde. Görüşlerimin değeri, kadın ve erkeğin boy olarak uyumlu olmasını önemsediğim için çöp olmuyor.
Anneannen ve deden malzemeden çalmışAnneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.
Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.
Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.
Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum
Babaannem kısaydı diyor.
Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...
1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer
Kadınlarda minyon olmak iyi aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama
Şişkolar niye gündeme geldi ki şimdi?“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...
kadınlar da böyle yaparken savunacak bir şeyimiz yokmuş çünkü. Şişkolar ve kısalar ölsün. Yaşasın manken gibi kadınlar ve adamlar...
Kk da herkes 90-60-90 . Çok güzel ve alımlı :) bunu bilmiyor muydunuz