Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Biliyo musun bu benimbahtim yok bahtim.avantaji da oldu inkar edemem ama ben sanirim kullanamadim.
Benden daha kisa daha tirnak icinde soyluyorum az guzel hatunlarin harika hayatlari var

Boy benim için sorun olmadı hiç. Boy boy sevgilim oldu
Benden kısa olsalar sorun ederdim, çünkü ben zaten kısayım. Ama 170 ve üstü olsam onu da sorun etmeyebilirdim, bilemedim.

Bir de KudrAlobar 'ın söylediği gibi erkekler olduklarından daha kısa görünüyorlar.
Ben sevgilimle yüz yüze konuşurken aynı boydaymışız gibi hissediyorum. Hatta başlarda "benden kısa mı bu" diye şüpheye düşmüştüm. 7-8 cm topuklu giydiğim fotoğraflara baktığımda aynı boyda olduğumuzu görünce şaşırıyorum.
Hoşlandığınız kişi sizden kısa olmayabilir yani. Belki size öyle geliyordur.

İşte erkekler de kendi kıstaslarını koyarlar diyorum. Sonuçta bence dediğimiz zaman sadece kendi fikrimizi belirtmiş oluyoruz erkek dediğin kadın dediğin diye cümleye başlasak da. Sorun yok yani bence.

Yani benim boyum 170 kilolu da olduğum için büyük duruyorum. Eşim zayıf ama boyu çok uzun o eğer kısa olsaydı kendimi kötü hissederdim yanında daha bugün bile konuştuk. Zayıf olsaydım belki bu kadar takmazdım ama kadının genel olarak erkekten büyük durması bence olmuyor. Kilo kompleksim olduğu için bana öyle geliyor da olabilir

Erkekler de kadınlara yapsın işte. Yapıyorlar zaten de bundan sonra görürsem öyle bişe karşı çıkmak yerine yürü aslanım hak ediyorlar dicem

Ben katılmıyorum yahu, Türk erkekleri çok şekilci ve ayrımcı kadınlara karşı zaten. Kadınlar yüzyıllardır yaftalanıyor madem, aynı şurubu erkeklere de az biraz içirsinler erkekler de değiştiremeyecekleri şeylerle yargılamanın tadına azıcık varsın Hiç vah zavallı erkekler falan yazamam burda, kadının bedeni, ailesi, bekaretine kadar oturup kafa yoruyorlar madem, kendileri de ayrımcılığa uğrayınca belki kadınların da mal değil insan evladı olduğu bilincine varırlar. Saygılarımla

Ben de 1.74 um Biraz bende de var boy takıntısı, ama son 2 yıldır özellikle tanistirilmaya çalıştığım adamlar ya benle aynı boyda ya da benden kısa, uzun boylu adam kalmamış diyorum ya da sen sulak yerde büyüdün diyorum ama dikkatimi çeken bisey var şimdiki kızlar daha serpilmiş uzun boylu oluyor, erkekler daha kısa zayıf filan oluyor yok valla benim dengimde, ya da denk gelmedi

İşte erkekler de kendi kıstaslarını koyarlar diyorum. Sonuçta bence dediğimiz zaman sadece kendi fikrimizi belirtmiş oluyoruz erkek dediğin kadın dediğin diye cümleye başlasak da. Sorun yok yani bence.
Bence erkek kadına göre boylu poslu olmalı. Bu yorumum üzerinden başkaları da fiziki her türlü fikrini, çemberi dilediği gibi genişletip yorum yapabilme hakkına sahip oluyorsa buna yapabileceğim birşey yok.

Yapmayın demiyorum. Yapın tabi ki ama kadına yapıldığında da ses çıkarmaya hakkınız olmaz bence. Bundan sonra siz bedeni yüzünden yargılanan bir kadını savunduğunuzda burada yazılanlar aklıma gelecek benim mesela. O savunmanızın hiç bir değeri kalmayacak.

Boyum Türkiye ortalamasına yakın sayılır ama boy takintim var benim de. Benimle aynı boyda ya da daha kısa bir sevgili/eş istemezdim. Yıllar yıllar önce görüştüğüm biri vardı benimle aynı boyda olduğunu iddia eden ama benden kısaydı. Çok da iyi bir insandı, karakteri güzeldi. Hatta boy takıntımı bildiği için de beni ikna etmeye çalışmıştı sorun olamaz diye. Fakat farkettim ki ciddiye alamıyorum çocuğu ve yolları ayırdım. Kötü ve saçma bir şey biliyorum ama elimde değil, ciddiye alamayacaksam onu da üzerdim zamanla. Gerek yok yani.

Sanırım içgüdüsel bir şey bu. Adam senden uzun olacak, kalıplı olacak, geniş omuzlu olacak falan.

Hani erkeklerde de içgüdüsel bir şey var ya; büyük memeli, geniş kalçalı kadın doğurganlık sinyali yaratıyor ya onun gibi bizde de olabilir diye düşünüyorum. Güven veriyordur belki farkında değilizdir.

Bilmiyorum belki de saçmalıyor olabilirim ama sizin de takıntınız varsa ve asamayacaginizi düşünüyorsanız zorlamayın derim.

Kesinlikle. Bunu bende bi türlü anlayamıyorum, erkekler olduğundan kısa duruyorlar..aynı şekil de eşimde benden beş altı santim uzun ama dışardan bakıldığında baya aynı boyda gibi duruyoruz.

Biliyo musun bu benimbahtim yok bahtim.avantaji da oldu inkar edemem ama ben sanirim kullanamadim.
Benden daha kisa daha tirnak icinde soyluyorum az guzel hatunlarin harika hayatlari var
Ama gerçekten hiç alakası yok bunun güzellikle .

Güzel olmak sevilmeye kapı açmaz.

Çünkü her zaman bir güzelden daha da güzeli bulunabilir.

Benim yakın bir dostum var. Manken gibi. Eğitimli. 2 üniversite okumus. deli para kazanıyor. Ama ne seviyor ne de seviliyor.

Yaşı 33 . Bir yuva kurmak istiyor. Ama aday adayı bile yok.

Sizin mantığınızda sevilmek icin güzel olmak gerekliyse, daha güzeli çıkarsa (ki çıkacak) o sevilmeli.

Ve aslında sevmek böyle bir şey değil.

Niye hakkımız olmasın ? Bir erkeğin boyunu salt olarak eleştirmiyoruz ki. Sadece benim için yanındaki kadından uzun olmalı diyorum. Bulunduğum ortamda kalkıp bir adam kadının memesine, poposuna, dişine, ten rengine, burnuna, elinin şekline vs yorumda bulunduğunda buna müsaade etmem. Kadın da erkeğe aynı şekilde. Görüşlerimin değeri, kadın ve erkeğin boy olarak uyumlu olmasını önemsediğim için çöp olmuyor.

Deli gibi para kazansam hic sorun degildi de o da yok

Bence dedim ama lütfen

Anneannen ve deden malzemeden çalmış projem başlaman bitti çok üzgünüm

Bence başka bir sorun yoksa, en önemlisi kafalarınız uyuşuyorsa birkaç cm fark çok önemli değil benim eşim de 1.77. Benden 7 cm uzun. İşyerinden bir kadın arkadaş bence kadın erkeğin omzuna gelmeli derdi. Neden çünkü kedisi eşinin omzuna geliyormuş ve bunu en doğru kritermiş gibi genellerdi. Yani insanlara çok takılmayın. Bizler robot değiliz, her birimiz karakterimizle, fiziğimizle, zekamızla, güzelliğimizle bambaşkayız. Bu kadar farklılığın olduğu bir yerde kesin çizgilerle şu böyle olmalı boy bu kadar olmalı gibi genellemeler olamaz. O kişinin ruh ikizin olduğuna, onu sevdiğine, iyi anlaşabileceğine inanıyor musun? Olay bitmiştir.

Şişkolar niye gündeme geldi ki şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…