Hayatında Hiç Adet Görmeyenler Buyrun Dertleşelim

mrb canım bende senin gibiyim hiç adet görmedim ve 26 yaşındayım....rahim ve yumurtalık var hormonlarımda düzenli ama olmuyor şuna şu ilacı kullanıyorum cyclo-provana
inşallah bu sefer olur.bu ilac inşallah adetimi söker....senin adet olmaman neden kaynaklanıyor tatlım.......?bana önce rahim küçük dediler buyuzden adet görmyrmşm ama şimdiki dr.lar rahim ve yumurtalıkta bir sorun yok dedeiler.yarın genetik ve amh testini yaptrcm zeynep-kamilde inşallah bir sorun çıkmaz......istersen bana mail adresini ver daha detaylı görüşelm olurmu...?öptm çok...

cok gittim cnmyaa dr lar herşeyin normal dir onlarda biz şaşırdık ne den görmuyorsun herşeyin düzgün gidiyor diyorlar amöa genede olmuyorumm

bende senin gibiyim ama olmuyor tatlım ve yaşım 26 şuan bu ilacı kullanıyorum inşallah olurum(cyclo-provana)...birçok ilac kullandım ama olmadımyaa(yazz24+4,promolot-n,tarlusal,premarin,duphaston vs.vs.ama olmadım....

bende sizdenim hanımlar... adet yok tüy çok bebiş yok ... durum bundan ibaret ((

bende sizdenim hanımlar... adet yok tüy çok bebiş yok ... durum bundan ibaret ((

hiç tedavi gördnmu canım....?ben bir suru kan testi,ilac...ama hala adet olmadım(cyclo-progynova kullanıyorum inşallah adetimi bu ilac rabbimin izniyle söker hep dualarım bu yönde...inşallah şifa buluruz...?

meraba hanımlar.ben kendime üzülüyodum ama okuyonca sizinki daha zormuş.bende çocuk tedavisi görüyorum.pcosluyum.hayatımda hiç kendiliğimden adet olmadım.ama tarlusal bile bana fayda edio.ilaç 6 günlük ve ben bittikten 3 gün sonra hasta oluyorum.mesela geçen hafta salı başlamıştım ilaca bugün adet oldum.yarın dra gidicem.aşılama tedavisi oluyorum ama ne yazıkki benimde yumurtalarım gelişmior.benim için du edin olurmu.bu arada soğan suyu yapın mutlaka çok işe yarıor.

peki canım hiç bu ilacı kullandınmı...?cyclo-progynova.....?ben şimdi bunu kullanıyorum inşallah ilk adetimi sökerya....birsuru ilaç kullandım senin kullandığınıda kullandım ama fayda etmedi tık yok yani oooooooooooooooooof of(

soğan suyunu nasıl kullancam ama ben hiç adet görmedim ki,genelde bunu adet düzensizlikleri için kullanıyorlar galiba.....bide ben sabah açkarna bitane incir yiyiyorum ve civanperçemi+kekik demleme usulu içiyorum..8nisanda bir ay olacak.....sence bir faydasını görürmüyüm((?

canım sen mulaka soğan suyunu yap.hemen yarın başla.damacana suyuyla oluyo.2 bardak suyu kaynat.orta boy sarı soğanı 4e böl kaynayan suya at ve tam 5 dk kaynat.ama 5 dakkayı geçmesin.ılıyınca iç.sabah akşam aç karnına yapıosun.saatleri aynı olsun daha iyi olur.15 gün yap 1 hafta ara ver sonra 15 gün daha yap mutlaka faydasını göreceksin.o dediğin ilacı hiç içmedim.civanperçemide çok faydalı.ama soğanı yap derim ben.

peki bu soğan suyu ilk adeti de sökermi....?beyaz soğan mı yoksa kahverengi olanmı yapılıyo?

peki bu soğan suyu ilk adeti de sökermi....?beyaz soğan mı yoksa kahverengi olanmı yapılıyo?
Allah şifa versin canm hepimizz için zor bi süreç... hani pazarda falan satılıyo ya yemeklik soğan açık kahve rengi

canım bildiğin sarı soğan.orta boy olcak.kabuklarını soy 4 e böl kaynayan hazır suya at 5 dakka kaynat.ılıyınca iç.sabah akşam taze yapıosun ve aç karnına içersen daha faydalı olur.ilk 15 günde sökmese bile 2.de mutlaka sökecektir inşallah.sen sakın ihmal etme

civanperçemi, yapışkanotu, tavşancıl otu,çörek otu bunlar adet görememeye karşı kullanılabilen bitkilermiş deneyen var mı.
çörek otu ben bazen alırdım düzenli almadığım için kesin bir şey diyemem. tavşancıl otu maydanozgillerden zaten maydanozun rahim üstüne etkisini bilmeyen yoktur.

tamam tatlım ben bunu denyeyim hemen.....inşallah ilk adetimi söker rabbimin izniyle.....allah hepimize şifa versin inşallah....

tamam tatlım ben bunu denyeyim hemen.....inşallah ilk adetimi söker rabbimin izniyle.....allah hepimize şifa versin inşallah....

ben bu konuların hormonel oldugunu bılıyorum.. sen tabiki gtmişsindir ama benc iyi bir doktora gıt ben bunun çözülebileceğini biliyorum. tekrar geçmiş olsun

ben bu konuların hormonel oldugunu bılıyorum.. sen tabiki gtmişsindir ama benc iyi bir doktora gıt ben bunun çözülebileceğini biliyorum. tekrar geçmiş olsun

canım teşekkur ederim şuan zaten tedavideyim..genetik testi yaptrdm bide amh diye bir test var onu yaptrcm...bide şu ilacı kullanıyorum(cyclo-progynova)inşallah rabbimin izniyle bu ilac söker tatlımya lutfeeeeeeeeeeeeeen bana dua edin buna çok ihtiyacım var....

selamm adaçayınıda denedinizmi içinde doğal ostrojen varmış adet olmayı kolaylaştırıyor bayanlar ..allah yar ve yardımcımız olsun

selam kızlar bende 22 yaşındayım ve ilaçla adet görenlerdenm.16 yaşına kdr adet görmeynce doktora gitttim ve yumurtalık tembelliği ile karşılaştım belara farlutal vb ilaçları kullandım ilaç kullanmadığım sürece adet göremeiorum. tahlillerim normal çıkıyor ancak söktürücü kullanmam gerekiyor. tek korkum ilerde çocuk sahbi olamamak lütfen beni de aydınlatırsanız sevinirim çok takıyorum kafamı bu konuya

canımbenimyaa...bende 26 yaşındayım ama hiça adet olmadım şimdiye kadar(!şuan cyclo-progynova kullanıyorum 10 gunum kaldı bitmesine inşallah bu ilk adetimi söker yaa((lutfen bana dua edin...?

yukarıda yazan yazınızı okudum ve içimde kayıp olmuş olan ümid ışığını tekrar oluşturdunuz yazınızla..bende birebir aynı yazdığınız gibi sadece ilaç eşliğinde adet oluyorum ve hormon değerleri çok düşük.0,02 bile oluyor yani 14-15 yaşlarında iken yok denecek kadar küçük derlerdi doktorlar rahim ve yumurtalıklar için.şimdi olması gerekenden çok küçük diye söylüyorlar.kadın doğumcuda 3 defa ilaç tedavisi gördüm bebek için ama verilen iğne miktarları az geldiği için fazla bi gelişme olmadı dendi.siz yazmışsınız ki tüp bebekden iyi sonuç aldık.size nasıl bi tedavi uydulandı bunu detaylı olarak yazabilirmisiniz bana rica etsem.benim için bu çok önemli.

canımbenimyaa...bende 26 yaşındayım ama hiça adet olmadım şimdiye kadar(!şuan cyclo-progynova kullanıyorum 10 gunum kaldı bitmesine inşallah bu ilk adetimi söker yaa((lutfen bana dua edin...?

ilk olrak şunu sorayım.bu yaşa kadar adet görmemenin sebebi beyinden gelen hormonların salgılanmaması mı ve yumurtlaıkve rahim durumu nedir.ikinci olarak cyclo prognova isimli ilaçla adet görürsün ama ilkinde olurmu onu bilemem.ben kullanıyorum o ilacı ve bittikten 4-5 gün sonra görüyorum.hatta bazen doktor 3 yada 6 aylık aralar verdirmişdi hapa acaba kendiliğinden hormonlar çalışır mı diye bırakınca görmedim hapı kullanınca yine gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…