bende hayattım boyunca hiç adet görmedimm ilaç kullanmamma reğmen gene olmuyorum yaklaşık 3 yıldır evliyyimm gene çoçuğum olmuyorr bende ne yapacamı bilmiyorum kapı kapı dolaşııyorıum hiç biir dr dan çare bulamıyorummm ne olur bana bir yol gösterinn arkadaşlar evliliğimde yüreyemiyor ben çoçuk getiremiyorum diye eşimde pek evle ilgilenmiyor hep anne babasındaa kalıyorr çoçuk olmadığı sürece bir aile değiliz diyorr:2:
cok gittim cnmyaa dr lar herşeyin normal dir onlarda biz şaşırdık ne den görmuyorsun herşeyin düzgün gidiyor diyorlar amöa genede olmuyorumm
bende sizdenim hanımlar... adet yok tüy çok bebiş yok ... durum bundan ibaret((
meraba hanımlar.ben kendime üzülüyodum ama okuyonca sizinki daha zormuş.bende çocuk tedavisi görüyorum.pcosluyum.hayatımda hiç kendiliğimden adet olmadım.ama tarlusal bile bana fayda edio.ilaç 6 günlük ve ben bittikten 3 gün sonra hasta oluyorum.mesela geçen hafta salı başlamıştım ilaca bugün adet oldum.yarın dra gidicem.aşılama tedavisi oluyorum ama ne yazıkki benimde yumurtalarım gelişmior.benim için du edin olurmu.bu arada soğan suyu yapın mutlaka çok işe yarıor.
peki canım hiç bu ilacı kullandınmı...?cyclo-progynova.....?ben şimdi bunu kullanıyorum inşallah ilk adetimi sökerya....birsuru ilaç kullandım senin kullandığınıda kullandım ama fayda etmedi tık yok yani oooooooooooooooooof of(
soğan suyunu nasıl kullancam ama ben hiç adet görmedim ki,genelde bunu adet düzensizlikleri için kullanıyorlar galiba.....bide ben sabah açkarna bitane incir yiyiyorum ve civanperçemi+kekik demleme usulu içiyorum..8nisanda bir ay olacak.....sence bir faydasını görürmüyüm((?
canım sen mulaka soğan suyunu yap.hemen yarın başla.damacana suyuyla oluyo.2 bardak suyu kaynat.orta boy sarı soğanı 4e böl kaynayan suya at ve tam 5 dk kaynat.ama 5 dakkayı geçmesin.ılıyınca iç.sabah akşam aç karnına yapıosun.saatleri aynı olsun daha iyi olur.15 gün yap 1 hafta ara ver sonra 15 gün daha yap mutlaka faydasını göreceksin.o dediğin ilacı hiç içmedim.civanperçemide çok faydalı.ama soğanı yap derim ben.
Allah şifa versin canm hepimizz için zor bi süreç... hani pazarda falan satılıyo ya yemeklik soğan açık kahve rengipeki bu soğan suyu ilk adeti de sökermi....?beyaz soğan mı yoksa kahverengi olanmı yapılıyo?
peki bu soğan suyu ilk adeti de sökermi....?beyaz soğan mı yoksa kahverengi olanmı yapılıyo?
canım bildiğin sarı soğan.orta boy olcak.kabuklarını soy 4 e böl kaynayan hazır suya at 5 dakka kaynat.ılıyınca iç.sabah akşam taze yapıosun ve aç karnına içersen daha faydalı olur.ilk 15 günde sökmese bile 2.de mutlaka sökecektir inşallah.sen sakın ihmal etme
canım bildiğin sarı soğan.orta boy olcak.kabuklarını soy 4 e böl kaynayan hazır suya at 5 dakka kaynat.ılıyınca iç.sabah akşam taze yapıosun ve aç karnına içersen daha faydalı olur.ilk 15 günde sökmese bile 2.de mutlaka sökecektir inşallah.sen sakın ihmal etme
ben bu konuların hormonel oldugunu bılıyorum.. sen tabiki gtmişsindir ama benc iyi bir doktora gıt ben bunun çözülebileceğini biliyorum. tekrar geçmiş olsun
selam kızlar bende 22 yaşındayım ve ilaçla adet görenlerdenm.16 yaşına kdr adet görmeynce doktora gitttim ve yumurtalık tembelliği ile karşılaştım belara farlutal vb ilaçları kullandım ilaç kullanmadığım sürece adet göremeiorum. tahlillerim normal çıkıyor ancak söktürücü kullanmam gerekiyor. tek korkum ilerde çocuk sahbi olamamak lütfen beni de aydınlatırsanız sevinirim çok takıyorum kafamı bu konuya
bende sadece ilaç eşliğinde adet oluyorum yani ilaçsız olmuyor maalesef fakat tam tersine benim hormon değerlerim çok daha düşüktü durum böyle oluncada ne yumurtalıklar ne rahim görünmeyecek kadar küçük kalıyor ben tüp bebek yaptırdım şükürler olsunki iyi sonuç aldık.tabi durumum düzelecekmi? hayır düzelmez çünkü hormonal bozukluk sana tavsiyem çocuğun olmaz falan derlerse ümidini yitirme sürekli araştır çünkü olur benim başımada geldi çünkü fakat ben hep inandım
canımbenimyaa...bende 26 yaşındayım ama hiça adet olmadım şimdiye kadar(!şuan cyclo-progynova kullanıyorum 10 gunum kaldı bitmesine inşallah bu ilk adetimi söker yaa ((lutfen bana dua edin...?