Hayatında Hiç Adet Görmeyenler Buyrun Dertleşelim

HisAr Hastanesi irem hanima giden var mı ilgisiz bilgisi nasıl ben daha önce ayşe hanima gittim soğuk ve mesafeliydi o yüzden bıraktım

sevgili nisanur26 mesajlarım 100 tane olmadığı için özel mesaj yazamadım.burda cevab veriyorum:

bizim(rahmi olmayanlar ) için tek çözüm taşıyıcı annelik!
yani bizdan bi yumurta alıp eşimizdan sperm onları lablatuvarta birleştirip embrio elde ederler(tüp bebek)
ondansonra bizim rahim yerine başka bi kadının rahminde ekiyorlar!
kadın dokuz ay senin çocuğunu taşıyor!doğduktan sonra çocuk sizin oluyo hem hukuki olrak hem biolojik olarak.
ama bu biraz zor bi süreç çünkü o 9 ay süre de senin o taşıyıcı annenin butun masraflarını karşılaman gerekir...
ayrıca türkiye de bu yöntem maalesef yasak ! bunun için Kıbrısa ya da yunanıstanın Girit adasina ya da İrana gidiyorlar.
başda paran bide destekleyen bi eşin olması lazım.
ama olur ve sonuçta senin gerçek çocuğun olur.

TE TRKYE DEN BR TAIYICI ANNE NN NANILMAZ TRAFLARI!..

Arkadaşlar grubu açtığım şimdi Facebook grubun adı PRİMER AMONER RAHİM HASTALIĞI ADET GÖRMEME (SADECE BAYANA ÖZEL) bekliyorum sizleri Allah tez zamanda bizlere şifa versin Birbirimize orda haberleşelim lütfen burda bazen bulamıyoruz birbirimiz Bu ara ben filozu hatırlayan vardır Hale’n adet göremedim :KK43: tekrar geldim

Arkadaşlar grubu açtığım şimdi Facebook grubun adı PRİMER AMONER RAHİM HASTALIĞI ADET GÖRMEME (SADECE BAYANA ÖZEL) bekliyorum sizleri Allah tez zamanda bizlere şifa versin Birbirimize orda haberleşelim lütfen burda bazen bulamıyoruz birbirimiz Bu ara ben filozu hatırlayan vardır Hale’n adet göremedim :KK43: tekrar geldim
Ben grubu bulamadım ya facede arama bölümüne ne yazarsak çıkar

merhaba, bende ilaçsız hiç adet göremeyenlerdenim, 13 yaşında göğüslerimin büyümemesi ve adet görmemem üzerine doktora gittim. yumurtalıkların tembel dedi, ilaç kullanmaya başladım onunla beraber adet görmeye başladım. ilaç almadığımda adet göremiyorum, zamanla ilaç aldıkça göğüslerim biraz büyüdü. bu durum karşı cinsle ilişkilerimi de çok etkiledi ciddiyete binen her ilişkimde saçma sapan bahanelerle erkek arkadaşlarımdan ayrıldım.çocuk sahibi olmama korkusu ile kimseyi hayatıma almak istemiyorum. şuan 29 yaşındayım ve artık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum yarın çapaya doktora gideceğim. Alla hepimize sağlık ve isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin...

tüm yazışmaları okuduğumda 2007 yılından beri yazıştığınızı gördüm benimle aynı durumda olup çocuk sahibi olanınız var mı?

sağlıcakla kalın

merhaba, bende ilaçsız hiç adet göremeyenlerdenim, 13 yaşında göğüslerimin büyümemesi ve adet görmemem üzerine doktora gittim. yumurtalıkların tembel dedi, ilaç kullanmaya başladım onunla beraber adet görmeye başladım. ilaç almadığımda adet göremiyorum, zamanla ilaç aldıkça göğüslerim biraz büyüdü. bu durum karşı cinsle ilişkilerimi de çok etkiledi ciddiyete binen her ilişkimde saçma sapan bahanelerle erkek arkadaşlarımdan ayrıldım.çocuk sahibi olmama korkusu ile kimseyi hayatıma almak istemiyorum. şuan 29 yaşındayım ve artık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum yarın çapaya doktora gideceğim. Alla hepimize sağlık ve isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin...

tüm yazışmaları okuduğumda 2007 yılından beri yazıştığınızı gördüm benimle aynı durumda olup çocuk sahibi olanınız var mı?

sağlıcakla kalın
Merhaba bende senelerdir kadınlar kulubünü yazışmalarınızı takip ediyorum artık katılmak istedim bende ilaçsız hiç adet olmadım sizin taşadığınız bu sorunları bende yaşadım ama rn sonunda evlendim 6aylık evliyim ve hamile kalamadım çapaya bende bir kere gittim bi sene önce siz hangi doktora gidiyosunuZ

Merhaba arkadaşlar bende adet görmeyen hipoganadizm teşhis i konmuş birisiyim
Çocukluğumdan beri hayatım kabus gibi geçti doktor ve ilaçlarla adet görebildim
Benim adet görememe sebebim hipofiz bezindeki küçük kistten dolayı dendi emar çektiler başka bir sorunum yoktu
Evliyim ve ikinciye hamileyim
Tabiki tüp bebek tedavi şimdi ile normal de aşılama ile bile hamile kalınabiliyor ama benim eşim den kaynaklı problem den dolayı direk tüp bebek tedavisi yapıldı
Allah isteyen herkese de nasip etsin hayırlı sı ile

Merhaba arkadaşlar bende ilaçsız adet göremeyenlerdenim. 10 yıllık evliyim pco var ondan olmuyorum ben doktor karın bölgemi kalın olduğu için dedi hep topluydum kendimi bildim bileli bekarken 2 kez adet olmuştum 19 yasinda evlendim 2 sene adet olmayınca kendiliğin den adet sökücü kullandım hatta onla bile olmuyordum az az işte sadece doğum kontrol haplarıyla oluyorum zaten eşimde azosperm o yüzden tüp bebek yaptırdık 5 defa sadece 1 kez dış gebe oldum onlada sol tüpümü aldılar . Ben hala 1 sene ilaç içmeyim gene kendi kendime olamıyorum adet

mrb canım bende senin gibiyim hiç adet görmedim ve 26 yaşındayım....rahim ve yumurtalık var hormonlarımda düzenli ama olmuyor şuna şu ilacı kullanıyorum cyclo-provana
inşallah bu sefer olur.bu ilac inşallah adetimi söker....senin adet olmaman neden kaynaklanıyor tatlım.......?bana önce rahim küçük dediler buyuzden adet görmyrmşm ama şimdiki dr.lar rahim ve yumurtalıkta bir sorun yok dedeiler.yarın genetik ve amh testini yaptrcm zeynep-kamilde inşallah bir sorun çıkmaz......istersen bana mail adresini ver daha detaylı görüşelm olurmu...?öptm çok...
Bende o hapla adet oluyorum çoçunuz oldumu ben de aynı durum dayım

kızlar konu cok önceleri acılmıs insallah burdasınızdır asla üzülmeyin bende sizdenim kendi haline asla adet göremedim hep ilçlarla gördüm yumurtalıklarım yokmus gelişmemiş butun doktorlar senin normal yolla cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dediler hep yıkıldım yıkıldım ama allahım karsıma oyle doktor cıkardıki 30 yasımdayım 30 senedir görmedigim yumurtalıkları gördüm tup bebek yaptırdım tuttu ama 2 aylıkken kalp atısını duyamadıgımız için aldılar simdi ikinciyi deniycez insallah tutar demem oki asla ümitsizlige kapılmayı
Abla dr adı ne şimdi çoçunuz varmı nolur cevap verın

bende sadece ilaç eşliğinde adet oluyorum yani ilaçsız olmuyor maalesef fakat tam tersine benim hormon değerlerim çok daha düşüktü durum böyle oluncada ne yumurtalıklar ne rahim görünmeyecek kadar küçük kalıyor ben tüp bebek yaptırdım şükürler olsunki iyi sonuç aldık.tabi durumum düzelecekmi? hayır düzelmez çünkü hormonal bozukluk sana tavsiyem çocuğun olmaz falan derlerse ümidini yitirme sürekli araştır çünkü olur benim başımada geldi çünkü fakat ben hep inandım
Çok zaman geçmiş ama yine de şansımı denemek istedim yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. İlk muayenede ultrasonda yumurtlarınız görünüyor muydu? Diğer belirtilerimiz çok benzer. Bir de hangi doktora gitmiştiniz?

X