Hayatında Hiç Adet Görmeyenler Buyrun Dertleşelim

tamam cnm ekledim bende seni cok tskr ederim ilgilendiğin için:) valla kardesim de aynı durumda sadece su genetik test yapılmadıı ama ona da gerek duymadılar sanırım cnkü tüm kadınsal özellikleri uygun... hipofizdeki büyüme hormonunun az calıstıgını sölediler bi ara ama bu da bi engel diilmiş kii sonucta östrojen fln normal yani... dogum kontrol hapları kullandı kac defa ama tık yok... hani bikere olsa devamı gelcek belki ama o da yok:KK43: biz kocaelide yasıoruz istanbula gelmek suan için zor görünüyo burda 1 hafta üniversite hastanesinde de yattı kardesim tetkiklerin düzenli yapılması için ama gene bi sonuc alamadık, caresizlik cok kötü yaa o bu kadar takmıyo bu durumu ama annem fln cok üzülüyo:KK43: birbirimizden haberdar olalım hep, sendeki en ufak bi umut bize de umut olcak cnm:KK66:

tamam tatlım inşallah şifa buluruz inşallah.....cocukistyrm forum da genelde yazıyorum eğer oraya üye olursan orda sana dahaçok yardımcı olacak arkadaşlar var canım...hep benim ve kardeşinin durumunda olanların buluşma yeri:)annen üzülmesin eğer herşeyi normalse kardeşinin evlenince cocuk sahibi olur canım hemde aşılamayla....!allahtan ümid kesilmez inşallah bu sıkıntımızı giderir rabbim...amiiiiiiiiiiiiiiin!

Hanımlar Merhaba,

35 yaşındayım ve bir kere bile adet olmadım. Çeşitli doktorlara küçüklüğümden beri gittim. Yumurtalıklarım küçük olduğu için adet olamadığımı ve bu sebeple çocuğumun olamayacağını söylediler. Yumurtalıkların döllenme sağlayabilmesi için en az ceviz kadar olması gerekliymiş ve benimkiler nohut kadarmış. Bana ilk zamanlar bir ilaç verdiler adını hatırlayamıyorum ama adı F ile başlıyordu ve içinde 3 tane vardı. Ondan içmeme rağmen bir gelişme olmadı. Sonraki doktorlar bir sürü testler, gerek alttan gerek ultrasonla bir sürü muayene ettiler. Heyetlere girdim ama sonuç değişmedi. Benimki genetik olanlardan. Teyzemde hiç adet görmemiş ve evlenince çocuğu olmamış. Bende gerek fiziksel gerek genetik yapı olarak ona benziyorum.

Şimdilerde bu çocuğumun olmaması bana çok dokunmaya başladı. Ben bunu bile bile evlenemezdim ve evlenmedim. Benim için evlilik çocuk demek. Belki aşık olsam ve durumumu kabul eden biri olsa evlenirdim. Neticede bekarım ve çocuğumun olmayacağı ihtimaliyle kimseye evet demedim.

Geç kalmışta olabilirim ama yinede son kezde olsa bir tedavi olmak istiyorum. Aklımda bir tüp bebek merkezine mi gitmeliyim yoksa herhangi bir kadın doğum uzmanına mı sorusu var. Sizlerden bana bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Allah hepimizin gönlünde ki muradı nasip etsin inşallah.

mrb canımbenim..hormon değerlerim şunlar;tsh,2.99 fsh,15.45 e2 44 prolaktin 15,17....rahim ve yumurtalık var dendi ama rahim küçükmüş:KK43:(bide kızlık zarımda kapalı değl onada baktılar vajina da varmış....inşallah tatlım bu ilaçla görürüm adetimi yaaa....artık bu sıkıntıdan kurtulmak istyrm:KK43:((genetik testi yaptm nisanın sonunda çıkacak..bide bu testi yaptrcm anti mülleryan testi diye....lutfeeeeeeeeeeeeeeeeen bana dua edin...

mrb Zeynep adet görebildin mi ? benim aklıma mhrk geldi inş. böle değilsindir ama bi araştır derim ben ii günler

mrb arkadaşlar konu başlığını gördüm yazmak istedim eğer hiç adet görmediyseniz önce hormonlarınaza baktırın normalse eğer işte sorun orda başlıyor kızlık zarı kalın olabiliyor eğer buda değilse mhrk sendromul olabilirsiniz bu durumda vajenin 3/1 oluşuyor geri kalanı yok ve rahim film kadar küçük oluyor buda çok bilinen bi hastalık değil . Rahim normalse eğer ki inş. böledir yumurtalıklarınızda sorun olabilir bununda tedavisi var yazdıklarınız gördüm ve yardımcı olmak istedim inş. yardımcı olabilmişimdir hepinize geçmiş olsun :)

mrb zeynep adet görebildin mi ? Benim aklıma mhrk geldi inş. Böle değilsindir ama bi araştır derim ben ii günler

merhab tatlım:)hayır adet görmedim:KK43:(o dediğiniz hastalık nedir acaba..?
Enson gittiğim doktor bana herşeyin normal ve rahim adet görmüssün gibi incelip kalınlaşyr dedi...evlenmem lazımmış daha detaylı bakılabilmem için:KK43:(ama hala bekarım....eger varsa tanıdığınız maddi durumu iyi olanlar olabilir yani:)))

hanımlar merhaba,

35 yaşındayım ve bir kere bile adet olmadım. çeşitli doktorlara küçüklüğümden beri gittim. Yumurtalıklarım küçük olduğu için adet olamadığımı ve bu sebeple çocuğumun olamayacağını söylediler. Yumurtalıkların döllenme sağlayabilmesi için en az ceviz kadar olması gerekliymiş ve benimkiler nohut kadarmış. Bana ilk zamanlar bir ilaç verdiler adını hatırlayamıyorum ama adı f ile başlıyordu ve içinde 3 tane vardı. Ondan içmeme rağmen bir gelişme olmadı. Sonraki doktorlar bir sürü testler, gerek alttan gerek ultrasonla bir sürü muayene ettiler. Heyetlere girdim ama sonuç değişmedi. Benimki genetik olanlardan. Teyzemde hiç adet görmemiş ve evlenince çocuğu olmamış. Bende gerek fiziksel gerek genetik yapı olarak ona benziyorum.

şimdilerde bu çocuğumun olmaması bana çok dokunmaya başladı. Ben bunu bile bile evlenemezdim ve evlenmedim. Benim için evlilik çocuk demek. Belki aşık olsam ve durumumu kabul eden biri olsa evlenirdim. Neticede bekarım ve çocuğumun olmayacağı ihtimaliyle kimseye evet demedim.

Geç kalmışta olabilirim ama yinede son kezde olsa bir tedavi olmak istiyorum. Aklımda bir tüp bebek merkezine mi gitmeliyim yoksa herhangi bir kadın doğum uzmanına mı sorusu var. Sizlerden bana bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Allah hepimizin gönlünde ki muradı nasip etsin inşallah.

bende senin gibiyim hiç adet olmadm ama yaşım daha küçük senden...dr.seval taşdemir var istanbulda/bebekte..eğer maddi durumun varsa ona bi git görün olurmu sonra bana da bilgi verirsin tatlım....yada hisar hastanesinde irem cansever var ona muhakak görün tatlım...rabbim yardımcmz olsun inşallah:KK43:(((((((((

merhab tatlım:)hayır adet görmedim:KK43:(o dediğiniz hastalık nedir acaba..?
Enson gittiğim doktor bana herşeyin normal ve rahim adet görmüssün gibi incelip kalınlaşyr dedi...evlenmem lazımmış daha detaylı bakılabilmem için:KK43:(ama hala bekarım....eger varsa tanıdığınız maddi durumu iyi olanlar olabilir yani:)))
benim dediğim yani mhrk rahimin film kadar ince olması ve bu durumda vajeninde en az 3/1 oluşuyor sen böyle değilsin ama rahiminde sorun yokmuş en kısa zamanda sana zengin koca bulunur inş. :)

Meraba arkadşlar ben 20 yaşındyım ve hiç adet görmedim. Artık bu durum beni çok bunaltıyor.. Bu internet sitesini buldum ve yazdıklarınızı okudum. Kendime sizleri çok yakın hiseetim. Bana rahmin yok dediler adet görmez çocugun olamaz dediler bunun bi tedavisi yok dediler. Çocuğumun olmayacagını düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum. Artık her şeye sinirlenir oldum.. Sülalede benim gibi hiç kimse yok. Burumda beni rahatsız ediyor. Yani genetikde değil. Ablam evli ve 2 çocuğu var onun adeti düzenli olarak geliyor.. Kardeş kardese uymuyor.. Evlenmek istemiorum. Evlenirsem bile bunu evlenecğim kişi bunu muhakkak bilmesi lazım yalan üzerine bi ilşki kuramam. Arkadşlar ben kendimi çok yanlız hissediyorum. Sürekli ağlıyorum. NE OLACAK BU HALİM :KK43:((

Meraba arkadşlar ben 20 yaşındyım ve hiç adet görmedim. Artık bu durum beni çok bunaltıyor.. Bu internet sitesini buldum ve yazdıklarınızı okudum. Kendime sizleri çok yakın hiseetim. Bana rahmin yok dediler adet görmez çocugun olamaz dediler bunun bi tedavisi yok dediler. Çocuğumun olmayacagını düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum. Artık her şeye sinirlenir oldum.. Sülalede benim gibi hiç kimse yok. Burumda beni rahatsız ediyor. Yani genetikde değil. Ablam evli ve 2 çocuğu var onun adeti düzenli olarak geliyor.. Kardeş kardese uymuyor.. Evlenmek istemiorum. Evlenirsem bile bunu evlenecğim kişi bunu muhakkak bilmesi lazım yalan üzerine bi ilşki kuramam. Arkadşlar ben kendimi çok yanlız hissediyorum. Sürekli ağlıyorum. NE OLACAK BU HALİM :KK43:((

merhaba tatlım..yaşın daha erkenmiş..doğru dokktor ve hastaneye gitmen şart senin..eğer maddi durumun varsa sana önerebileceğim yerler var!buraya pek sık uğramyrm istersen mail adresimi vereyim oraya yaz konuşrz tamm..zynpymz@hotmail.comburdan bana ulaş..inşallah cocğunda olur ve adet de görürsün...sevgiler

benim dediğim yani mhrk rahimin film kadar ince olması ve bu durumda vajeninde en az 3/1 oluşuyor sen böyle değilsin ama rahiminde sorun yokmuş en kısa zamanda sana zengin koca bulunur inş. :)

zebgin koca için sagolun:))) kendinize iyi bakın grşzr...BANA DUA EDİN OLURMU..?

merhaba tatlım..yaşın daha erkenmiş..doğru dokktor ve hastaneye gitmen şart senin..eğer maddi durumun varsa sana önerebileceğim yerler var!buraya pek sık uğramyrm istersen mail adresimi vereyim oraya yaz konuşrz tamm..zynpymz@hotmail.comburdan bana ulaş..inşallah cocğunda olur ve adet de görürsün...sevgiler

Canim benim mail attim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sa arkaaslar benim de rahimim yok bi kizim var onun dogumunda kan kayibindan almak zorunda kaldilar sizi cok iyi anliyorum ben almanyada yasiorum burdaki doktorlardan memnun deyilim bana trde iyi bi doktor yada uzman onerirmisiniz bi kontrol olmak isdiorum cok tesekkurlr

saimecim sende bizdensin maalesef mhrk lısın bizim gibi çok arkadaşımız var farklı bi forumda da buluşuyoruz geçmiş olsun katılmak istersen özel at ben sana adres göndereyim

Bence aslinda bunlat bizim bu dunyadaki imtihanimiz..yani sabrinizi seniyo allah bakalim bu kulum bu dertle sabir gosterecekmi ??bu dunyada olmasa bile eminim sabrinin obur dunyada cooookk mukafatini vericek allahh bide mucuzelere cook inanirim allahdan umidimi hiiicc kesmedimm...allah yardimcimiz olsunn

Sa arkaaslar benim de rahimim yok bi kizim var onun dogumunda kan kayibindan almak zorunda kaldilar sizi cok iyi anliyorum ben almanyada yasiorum burdaki doktorlardan memnun deyilim bana trde iyi bi doktor yada uzman onerirmisiniz bi kontrol olmak isdiorum cok tesekkurlr

seval taşdemiri önerblrm sana canım:) nete yaz çıkar...istanbulda bu doktor..birde hisar hastanesin de İREM CANSEVER VAR..MEMNUN KALDIM

Allah razi olsun canimm bi arastircam onlari ♡♥

bende hayattım boyunca hic adet görmedimm ve evliyim cocuğumda olmuyor bu yüzden cok mutsuzumm yardım
kızlar konu cok önceleri acılmıs insallah burdasınızdır asla üzülmeyin bende sizdenim kendi haline asla adet göremedim hep ilçlarla gördüm yumurtalıklarım yokmus gelişmemiş butun doktorlar senin normal yolla cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dediler hep yıkıldım yıkıldım ama allahım karsıma oyle doktor cıkardıki 30 yasımdayım 30 senedir görmedigim yumurtalıkları gördüm tup bebek yaptırdım tuttu ama 2 aylıkken kalp atısını duyamadıgımız için aldılar simdi ikinciyi deniycez insallah tutar demem oki asla ümitsizlige kapılmayı

X