- 31 Mart 2012
- 87
- 2
tamam cnm ekledim bende seni cok tskr ederim ilgilendiğin için:) valla kardesim de aynı durumda sadece su genetik test yapılmadıı ama ona da gerek duymadılar sanırım cnkü tüm kadınsal özellikleri uygun... hipofizdeki büyüme hormonunun az calıstıgını sölediler bi ara ama bu da bi engel diilmiş kii sonucta östrojen fln normal yani... dogum kontrol hapları kullandı kac defa ama tık yok... hani bikere olsa devamı gelcek belki ama o da yok biz kocaelide yasıoruz istanbula gelmek suan için zor görünüyo burda 1 hafta üniversite hastanesinde de yattı kardesim tetkiklerin düzenli yapılması için ama gene bi sonuc alamadık, caresizlik cok kötü yaa o bu kadar takmıyo bu durumu ama annem fln cok üzülüyo birbirimizden haberdar olalım hep, sendeki en ufak bi umut bize de umut olcak cnm
tamam tatlım inşallah şifa buluruz inşallah.....cocukistyrm forum da genelde yazıyorum eğer oraya üye olursan orda sana dahaçok yardımcı olacak arkadaşlar var canım...hep benim ve kardeşinin durumunda olanların buluşma yeri:)annen üzülmesin eğer herşeyi normalse kardeşinin evlenince cocuk sahibi olur canım hemde aşılamayla....!allahtan ümid kesilmez inşallah bu sıkıntımızı giderir rabbim...amiiiiiiiiiiiiiiin!