Hayatında Hiç Adet Görmeyenler Buyrun Dertleşelim

merhaba cnm efet aynı gibiyiz bende trisequens kullandım 1 yıl kadar şimdi küçük küçük yumurtalarım var :) büyümeleri için ilaç kullanıyorum İnşallah büyürler...

inşallah büyürler canım allah kalbine göre versin sen sadece trisequens mi kullandın trisequensle tedavi sonuçmu verdi nasıl yumurtalar oluştu fsh şuanda ne durumda çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim bu benim için çok önemli rica etsem hemen yanıtlarmısın çünkü ilacın zaralarından dolayı bırakmak istiyodum

üzgünüm canım çünkü ben bu sitede kayboluyorum ve içimden girmek gelmiyor takip etmekte zorlanıyorum . genelde çocuk istiyorum sitesinde oluyorummm... ama geçte olsa cevap vereyim sana affına sığınarakkk.... yumurtalarım triseQuesn kullanırken büyüdü.. bu aralıkta hayıt yedim balla karıştırarak... fshım en son 30 civarıydı 2 aydır ölçtürmüyorum 2 aydır yumoşlarım gözleniyor.... ama büyümediler bir hafta serephone diye bi ilaçkullandım... başka sorarsn takip edicem cvp veririrm..adanada bir tüp bebek merkeziyle iletişim halindeyim.. onlar yüksek fsh bile olsa tek yumoşla hamiş kaln hastaları oldunu söleyerek beni umtlandırdılar rabbim ne verirse hayırlısını versin...

ilknurlevent çok teşekkür ederim cevabın için, allah büyüktür inşaallah bizde birgün umduğumuza kavuşuruz. canım bende hayıt tohumu almıştım ama çayını yapıyorudum balla karıştırıldığını yeni duydum acaba ölçüleri nasıl ne kadar hayıt ne kadar bal koyuyorsun hayıtları ezerekmi tomurcuk halindemi karıştırıyorsun aç karnınamı alıyorsun.kusura bakma seni yine soru yağmuruna tuttum ama insan şifayı her yerde arıyor belki faydası olur diye soğan suyuna bile katlanıyor derdi veren rabbim elbet devasını birşeylerin içine koymuştur arayıp bulmamız gerekiyor cevabını bekliyorum canım ne zaman istersen

sevdenurcum kusura bakma dedim ya burdan takip yapmakta çok zorlanıyorumm..... baya gecikmişşim yaaaaaaaaaa

sevdenurcum kusura bakma dedim ya burdan takip yapmakta çok zorlanıyorumm..... baya gecikmişşim yaaaaaaaaaa

problem değil canım bende uzun zamandır girmiyodum
ama insan bazen dertleşecek tanımadığı birilerini arıyor sorunlar aynı olunca insan tek başına olmadığını anlıyor braz daha teselli buluyor üzülmemeye çalışıyor neyssse...
belki bizde bigün fsh belesının normale indiğini görürüz
monotozdan çıkarık
yeterki eşlerimiz bize destek olsun üstesinden gelürük

arkadaşlar uzun zama:2::2::2::2::2:mdı yoktum ama derdime çare bulmadımm"

arkadaşlar uzun zama:2::2::2::2::2:mdı yoktum ama derdime çare bulmadımm"

selam filozucum evet uzun zamandır yoktun nerelerdesin laparoskopi olacaktın ne oldu sonuçlar iç açıcı değilmi merak ettik bizim sorunumuzun çaresi biraz geç bulunuyor ama allahtan hayrlısını isteyelim kafana takmamaya çalış

laparoskopi yapacaklardı olmadı o gün ameliyat için aradılar bende rahatsızlandım ciğerde yırtılma olmuştu onu etleledi tekrar rd gidecem ama hiç umudum yok

laparoskopi yapacaklardı olmadı o gün ameliyat için aradılar bende rahatsızlandım ciğerde yırtılma olmuştu onu etleledi tekrar rd gidecem ama hiç umudum yok

allah büyüktür filozucum hiç üzülme umudunuda kaybetmemeye çalış kısmette ne varsa o olur yinede dualarla umutla beklemekten başka çaremiz yok ben biliyorum elbet birgün bizde umduğumuza nail olacağız hayırlısıyla inşaallaah

filozu

Standart Hayatında Hiç Adet Görmeyenler Buyrun Dertleşelim

bende hayattım boyunca hic adet görmedimm ve evliyim cocuğumda olmuyor bu yüzden cok mutsuzumm yardım
.............

Selam

Hayatı boyunca adet görememek diye bir şey olmaz ..lh ve fsh düşükse genelde kendiliğinden adet görülemez bu hastalığın adı hipogonadotropik hipogonadizm diye geçiyor ama ilaşlarla düzenli adet görebilirsin zaten rahminde küçük olması bundan acilen dr a gitmeni tavsiye ederim..

cnm yaşın kaç ben de 18 19uma kadar görmedim bir sorun yoktu. ama hala bazı şeylerde gelişimimi geç tamamlıyorum.

cnm yaşın kaç ben de 18 19uma kadar görmedim bir sorun yoktu. ama hala bazı şeylerde gelişimimi geç tamamlıyorum.

ben 28 yaşındayım cnm sen normalde ilaçsız hiç adet olmadın değilmi? çünkü ben 13 yaşında adet olmadım göğüslerimde hiç yok diye şüphe üzerine dr gittik ve öğrendik bende göğüs gelişimi hiç olmadı 2007 yalında silikon taktırdım mecburen ama kimisinde oluyormuş tabi...18 19 uma kadar görmedim demişsin sonrasında ilaçlamı gördün ilaçsız mı? ya hep diyorum bilinçli bir dr şart

cnm hiç doktora gitmedim ben. ben de gelişimimi geç tamamladım şu an 25 yaşındayım ve hala göğüslerim de küçük. üniversiteye başladığımda adet olmaya başladım (19 yaş) onun öncesinde 3 ayda bir 2 ayda bir iki gün kan geliyor yine kesiliyordu.(18imde) arkadaşlar sütyen takmıyorum adet olmuyorum diye dalga geçiyorlardı. onu da ayın otuz günü oruç tutmamdan anlamışlardı hatta. sonra kendi kendine düzene girdi. aşırı sancılar çekiyordum yalnız. hastanelik oluyordum hep serum yiyordum. doktora gittim ama anormal bir durum yok dedi. şimdi yine düzensiz..doktora gitmişsin sorun yoksa yoktur yapından kaynaklanıyordur canım üzme bu kadar kendini bir de psikolojik de olabilir bak. çünkü biliyorsun ki adet yaşı iyice düştü. çocuklar artık çocuk olmadan genç kız gibi yaşamak istiyorlar. daha küçücük yaşlarında erkek arkadaşları var. bu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. küresel seks olarak geçiyor hatta. bence fazla takmamaya çalış.

evet kalabilir Allahin izniyle,
hatta doktorlar bizim gibi hasta gruplarina en kolay tedavi edilebilecek hasta diye bakiyorlar,
tabi biraz sabir isi,

bende hayattım boyunca hiç adet görmedimm ilaç kullanmamma reğmen gene olmuyorum yaklaşık 3 yıldır evliyyimm gene çoçuğum olmuyorr bende ne yapacamı bilmiyorum kapı kapı dolaşııyorıum hiç biir dr dan çare bulamıyorummm ne olur bana bir yol gösterinn arkadaşlar evliliğimde yüreyemiyor ben çoçuk getiremiyorum diye eşimde pek evle ilgilenmiyor hep anne babasındaa kalıyorr çoçuk olmadığı sürece bir aile değiliz diyorr:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…