HAYATIMIN KARARI!!

Orası ailenizin evi yalnız siz neyseniz oda o. Birde sorunları varmış boşanma gibi bence seçim yapmak zorunda bırakmak hoş değil. Napsın anneniz kovsun mu?

onu diyorum zaten bunu babama nasıl anlatmalııyım diye sordum zaten

babanıza ablanızla aynı evde yaşamak istemediğinizi, davranışlarından rahatsız olduğunuzu, onunla aynı çatı altında kalmanızın mümkün olmadığını, onu evden kovamayacağınız için de sizin ayrı eve çıkmaya karar verdiğinizi söyleyeceksiniz. çünkü anladığım kadarıyla ablanızın o evde yaşamakla ilgili bir şikayeti yok, şikayetçi olan sizsiniz. bu durumda kimse sen kal ablan gitsin demeyecektir.

onun bana yaptıklarındsan dolayı evet kalbim ona karşı çok katı kabul ediyorum ayrıca her daima beni kendinle bir tutma diye tartışan benim
Gerçekten sizi eleştirmek için yazmıyorum yani eleştiriyorum ama inanin kötü niyetle değil. Goremediginiz bazı şeyler var bence. Siz istiyorsunuz ki ondan bi adım olsun üstte oluyum fedakarliklarim var ondan daha çok hakka sahip oluyum... kardeşime bobregimi verdim eve katkim var vs. aslında içten ice bi pismanlik ve kıskançlık sizi bu kadar acimasiz yapıyor bence.
istediklerinizi sanırım alamadığıniz için de hircinlasiyorsunuz. Kendi öz kardeşinize isteseniz bile bu şekilde kötü davranamamaniz gerekir. Bırakın ablaniz kendini sizinle bir tutsun. Asagilamayin. Hepimiz insaniz. Kimsenin kimseden fazlası yok.

ayrı eve çıkacak gücünüz var mı ? İki ay sonra kocasıyla barışırsa ne yapacaksınız ? Barısaşacak gibi duruyor mu ?Bir de bu abla neden bu kadar gergin ve mutsuz ve de sizin tabirinizle sorunlu ?
kıskanç mesela diğer ablam çok iyi anlaşıyoruz onu gerçekten çok seviyorum herzaman birbirimizi düşünürüz
ama bu hep bana hep bana onunlada aramı çok bozmaya çalııştı ama olmadı

ama ablam ingilizce öğretmeni yarım gün çalışıyor evde elini bir işe sürmez kardeşim hasta ben ona meyve falan alıyorum ablam kendi oğluna tıkıyor herşeyi tabiki versin ama 10 ben alıyorsam 2 de o alsın onun derdi yesin içsin yatsın para biriktirsin ben enayimiyim
bilemedim, bu düşünceler çok yanlış.
Resmen kardeşinizin boğazından geçeni sayıyorsunuz gibi algılanıyor burdan.
Üç kuruşluk meyve almasa ne olur.. yani ben hiç hak veremedim size.

babanıza ablanızla aynı evde yaşamak istemediğinizi, davranışlarından rahatsız olduğunuzu, onunla aynı çatı altında kalmanızın mümkün olmadığını, onu evden kovamayacağınız için de sizin ayrı eve çıkmaya karar verdiğinizi söyleyeceksiniz. çünkü anladığım kadarıyla ablanızın o evde yaşamakla ilgili bir şikayeti yok, şikayetçi olan sizsiniz. bu durumda kimse sen kal ablan gitsin demeyecektir.
ablamın tabiki şikayeti olmaz ekmek elden su gölden çalışıp para biriktiriyor neden rahatsız olsun

ama ablam ingilizce öğretmeni yarım gün çalışıyor evde elini bir işe sürmez kardeşim hasta ben ona meyve falan alıyorum ablam kendi oğluna tıkıyor herşeyi tabiki versin ama 10 ben alıyorsam 2 de o alsın onun derdi yesin içsin yatsın para biriktirsin ben enayimiyim

Bildiğin başkalarının sırtından geçinen sömürücü biri yani. En azından kendi ihtiyaçlarını yada oğlununkileri karşılasa :KK64:

bilemedim, bu düşünceler çok yanlış.
Resmen kardeşinizin boğazından geçeni sayıyorsunuz gibi algılanıyor burdan.
Üç kuruşluk meyve almasa ne olur.. yani ben hiç hak veremedim size.
kuaföre gittiğimde afedersin o.... yapmaya gidiyor diyip kardeşime beni dövdürdüğü için başımın üstündemi gezdirmem gerekirdi

hayatım beni desteklemek zorunda değilsin ki ama tutumun sertben bunu kabul ediyorum benim olduğu kadar onunda babasının evi ama benim sırtımdan geçinmesi canımı sıkıyor ayrıca ortada günahsız bir çocuk var
eniştem 7 kat yabancı ama haklı adam hafta sonlarıda çalıştı it gibi ama ablama yetmedi bende isterdim tabiki
ablamla iyi anlaşmayı derdimi sıkıntımı ona anlatmayı ama bu öyle değil mesela şimdi bunu söyle 10 dk sonra tüm sülaleden dinle
Ablaniz nasil sizin sirtinizdan geçiriyor. Harclik mi veriyorsunuz? Oyleyse bu mu sorun? Anlasamiyordur kocasını sevmiyordur ayrılmak istiyordur. Belki anlatamadigi sorunlari vardir. Kusura bakmayın ama evdeki yeriniz genislesin diye ablanizin kocasıyla barismasini beklemek enisteyi yere göğe sigdiramayip ablaniza pislik muamelesi yapmanız çok yanlış. Şimdi anlıyorum boşanmak isteyen kadınların neden zorla kocasının yanına gonderen zihniyetler olduğunu. Ablanizin hayatı karismaya hakkiniz yok ki bence zaten karisamadiginiz için bu kadar agrasifsiniz. Biraz empati.

Bazi seyleri aileniz icin yapiyorsunuz tek basina abla olarak bakmayin olaya eger uc kurus ailenize yardimda bulunup da elli kere lafini eden bir insansaniz da yardimda bulunmayin o zaman
Kasikla verip sapiyla gozunu oymak bu resmen

canım paranı biriktir çıkacaksan öyle çık ve açıklamada yap ablan çok tuhaf yapıya sahip aynı evde kaldığın müddetçe sorunlar hep aynı olucak

Ablaniz nasil sizin sirtinizdan geçiriyor. Harclik mi veriyorsunuz? Oyleyse bu mu sorun? Anlasamiyordur kocasını sevmiyordur ayrılmak istiyordur. Belki anlatamadigi sorunlari vardir. Kusura bakmayın ama evdeki yeriniz genislesin diye ablanizin kocasıyla barismasini beklemek enisteyi yere göğe sigdiramayip ablaniza pislik muamelesi yapmanız çok yanlış. Şimdi anlıyorum boşanmak isteyen kadınların neden zorla kocasının yanına gonderen zihniyetler olduğunu. Ablanizin hayatı karismaya hakkiniz yok ki bence zaten karisamadiginiz için bu kadar agrasifsiniz. Biraz empati.
bana yaşattıklarını ablanızda size yaşatsaydı kimbilir ne düşünürdünüz bencede empati

onu diyorum 10 ben aldıysam 2 de o alsın değilmi bende kadın başıma sabahtan akşama kadar çalışıyorum
durduk yere kimse bana para vermiyor
Herkes calisiyor ne var yani?kadin basiniza calismak agir geliyorsa oturun evde?kendiniz icin calisiyorsunuz aileniz icin degil

X