HAYATIMIN KARARI!!

resmen psikolojik baskı yapıyor bana akıl sağlığımı yitiricem yoksa onunda babasının evi tabiki gelicek ama bu şekilde değil

yaş 28 diyorsun artık yuvadan uçabilirsin bende biraderle ömrüm boyunca geçinemedim... aynı oda da barınmamız mümkün olamıyor :) ondan sebep seni anlıyorum.... ama sen evi sahiplenmişsin onu istemiyorsun bu psikolojide normal tam gitmişti niye geri geldiki piskolojisi... maddi gücün yetiyorsa dene ayrı ev hayali bile güzel, ama zor hazırlıklı çık yola... bunu tehdit olarakta kullanma. yapmayı ciddi düşün psikolojini hazırla yapabilecek zamana hazırlan ve yap....

bende bundan bahsediyorum ama sizin uslubunuz biraz yanlış ne ben suçluyum nede siz hakimsiniz bunun farkında olun bence

Ablasına burda hiç tanımadığı insanlar arasında üstelik herkese açık sosyal bir platformda hakaret edebilen bir insanın bana uslup dersi vermesine ihtiyacım yok. Hem burda konu benim uslubum değil, sizinki... Kusura bakmayın ama sizin de o çok kötü diye anlattığınız ablanızdan farkınız yok.

Ben de sizin gibi birisini gormedim inanin. Biraz ılımlı güzel yaklasmayi deneseniz. Fazlasi değil ablaniz da sizin gibi bi kişiliğe sahipse sıkıntıların sebebini anlamak güç değil. Iyilikten iyilik doğar. Sürekli yaptığınız fedakarliklardan bahsedip ablanizin yaptığı kötülukleri anlatiyorsunuz. Bence siz de ablaniz gibi kiskancsiniz. Dünyaya güzel bakın inanin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Dusuncelerinizle ve baskilarinizla bi anne babaya eziyet etmeyin.
şöyle bir örnek vereyim ablamla ilk geldiği zamanlar konuştum ağladığında sarıldım yaptığı herşeye rağmen
fakat uyardım onu biir çocukla baba evine dönmek zordur birdaha düşün falan diye sonra bir baktım babamın yanında ağlıyor kızın bana evlilik dersi veriyor diye şok oldum

yaş 28 diyorsun artık yuvadan uçabilirsin bende biraderle ömrüm boyunca geçinemedim... aynı oda da barınmamız mümkün olamıyor :) ondan sebep seni anlıyorum.... ama sen evi sahiplenmişsin onu istemiyorsun bu psikolojide normal tam gitmişti niye geri geldiki piskolojisi... maddi gücün yetiyorsa dene ayrı ev hayali bile güzel, ama zor hazırlıklı çık yola... bunu tehdit olarakta kullanma. yapmayı ciddi düşün psikolojini hazırla yapabilecek zamana hazırlan ve yap....
sahiplenmeyle alakası yok benim olduğu kadar onunda babasının evi ama dışarı neysede kendi evinin adamına insan iyi niyetli olsun keşke buraya ablam boşanıyor çok üzgün falan diye konu açabilseydim

Ablasına burda hiç tanımadığı insanlar arasında üstelik herkese açık sosyal bir platformda hakaret edebilen bir insanın bana uslup dersi vermesine ihtiyacım yok. Hem burda konu benim uslubum değil, sizinki... Kusura bakmayın ama sizin de o çok kötü diye anlattığınız ablanızdan farkınız yok.
mune ye söyle ozaman konulara kısıtlama getirsin ayrıca seninle uğraşmayacağım iyi günler.

orası ikinizin de babasının evi, sizin o evde yaşamaya ne kadar hakkınız varsa ablanızın da o kadar hakkı var. dolayısıyla ablanızla yaşamak istemiyorsanız siz gitmelisiniz.

şöyle bir örnek vereyim ablamla ilk geldiği zamanlar konuştum ağladığında sarıldım yaptığı herşeye rağmen
fakat uyardım onu biir çocukla baba evine dönmek zordur birdaha düşün falan diye sonra bir baktım babamın yanında ağlıyor kızın bana evlilik dersi veriyor diye şok oldum
Bence ablanizin hayatına saygı duymayi deneyin ve sürekli kendinizle kiyaslamaktan vazgeçin. Ablaniz hakli demiyorum kesinlikle ama tek taraflı dinliyoruz sizi ve ben sizin haksız ve bencil olduğunuzu düşünüyorum. Ne olursa olsun ablasını bu kadar laf söyleyen sayan birisinin kalbinin ne kadar katı olduğunu görebiliyorum. Lütfen en azından uslubunuzu düzeltin.

hayvani derecede vs. demeniz hiç doğru değil. tamam diyelim ki çok kötü bir insan. o zaman mümkün olduğunca az iletişim kurun ve ona karşı duyduğunuz kini azaltmaya çalışın en azından. en azından şu sıkıntılı günlerde destek olmayın tamam, ama köstek de olmayın. bence dediğim gibi mümkün olduğunca az iletişim kurun bu kadar anlaşamıyorsanız.
neyi sıkıntı dışarıda daha yakışıklı adamlar var diyip boşanmak istemesi sıkıntılı bir dönemmi

mune ye söyle ozaman konulara kısıtlama getirsin ayrıca seninle uğraşmayacağım iyi günler.

Konu kısıtlamakla ve mune ile ne alakası var? Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız. Klasik desteklenmeyince rahatsız olan üye profili sergiliyorsunuz farkında mısınız? Size de iyi günler.

Bence ablanizin hayatına saygı duymayi deneyin ve sürekli kendinizle kiyaslamaktan vazgeçin. Ablaniz hakli demiyorum kesinlikle ama tek taraflı dinliyoruz sizi ve ben sizin haksız ve bencil olduğunuzu düşünüyorum. Ne olursa olsun ablasını bu kadar laf söyleyen sayan birisinin kalbinin ne kadar katı olduğunu görebiliyorum. Lütfen en azından uslubunuzu düzeltin.
onun bana yaptıklarındsan dolayı evet kalbim ona karşı çok katı kabul ediyorum ayrıca her daima beni kendinle bir tutma diye tartışan benim

ufff bi şey diyim mi çok negatifsiniz ,burdan bakılınca 28 yaşında da durmuyorsunuz ..Bu ne ergen gibi cümleler işine gelmeyince laf sokmalar ..İnsan ablasını da ailesini de sevmezse bu .ok gibi dünyada kimi sever acaba ..
Dövmüyormuş sövmüyormuş bunlar olmayınca boşanılmıyor değil mi ? Yakışıklılar varmış ta kim bunu der acaba ? Çok garipsiniz Allah selamet versin ..

Konu kısıtlamakla ve mune ile ne alakası var? Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız. Klasit desteklenmeyince rahatsız olan üye profili sergiliyorsunuz farkında mısınız? Size de iyi günler.
hayatım beni desteklemek zorunda değilsin ki ama tutumun sertben bunu kabul ediyorum benim olduğu kadar onunda babasının evi ama benim sırtımdan geçinmesi canımı sıkıyor ayrıca ortada günahsız bir çocuk var
eniştem 7 kat yabancı ama haklı adam hafta sonlarıda çalıştı it gibi ama ablama yetmedi bende isterdim tabiki
ablamla iyi anlaşmayı derdimi sıkıntımı ona anlatmayı ama bu öyle değil mesela şimdi bunu söyle 10 dk sonra tüm sülaleden dinle

ufff bi şey diyim mi çok negatifsiniz ,burdan bakılınca 28 yaşında da durmuyorsunuz ..Bu ne ergen gibi cümleler işine gelmeyince laf sokmalar ..İnsan ablasını da ailesini de sevmezse bu .ok gibi dünyada kimi sever acaba ..
Dövmüyormuş sövmüyormuş bunlar olmayınca boşanılmıyor değil mi ? Yakışıklılar varmış ta kim bunu der acaba ? Çok garipsiniz Allah selamet versin ..
annemi babamı kardeşimi ve diğer ablamı çok çok seviyorum

Valla kim ne derse desin ben size hak veriyorum. Bu karakterde bi insanla geçinmek ne kadar zorsa aynı evde yaşamak bir o kadar çekilmez olur. Eşinden "dışarda daha yakışıklıları var" diye boşanma kararı alıp, kardeşi ona böbreğini verdi diye kıskanıp "para için sattı" demesi hiç hoş şeyler değil. Sırf abla diye bu insanla geçinmek zorunda değilsiniz. Ama şöylede bir durum söz konusu o ev sizin olduğu kadar onunda evi ve aileniz ikiniz arasında seçim yapamaz. En fazla alır karşınıza konuşursunuz bu evde beraber yaşayacaksak herkes elini taşın altına koyacak ve üstüne düşeni yapacak şeklinde..
Ama Allah sabır versin işiniz zor doğrusu o_O

Ablanız her neyapmış olursa olsun, nasıl biri olursa olsun farketmez.
Orası onunda evi, onun da ailesi.
Anne-babanızı seçim yapmak zorunda bırakamazsınız.
Evden ayrılma kararınızda onları arada bırakmak demek, her şekilde ebeveynleri yıpratırsınız.

annemi babamı kardeşimi ve diğer ablamı çok çok seviyorum

ayrı eve çıkacak gücünüz var mı ? İki ay sonra kocasıyla barışırsa ne yapacaksınız ? Barısaşacak gibi duruyor mu ?Bir de bu abla neden bu kadar gergin ve mutsuz ve de sizin tabirinizle sorunlu ?

Valla kim ne derse desin ben size hak veriyorum. Bu karakterde bi insanla geçinmek ne kadar zorsa aynı evde yaşamak bir o kadar çekilmez olur. Eşinden "dışarda daha yakışıklıları var" diye boşanma kararı alıp, kardeşi ona böbreğini verdi diye kıskanıp "para için sattı" demesi hiç hoş şeyler değil. Sırf abla diye bu insanla geçinmek zorunda değilsiniz. Ama şöylede bir durum söz konusu o ev sizin olduğu kadar onunda evi ve aileniz ikiniz arasında seçim yapamaz. En fazla alır karşınıza konuşursunuz bu evde beraber yaşayacaksak herkes elini taşın altına koyacak ve üstüne düşeni yapacak şeklinde..
Ama Allah sabır versin işiniz zor doğrusu o_O
ama ablam ingilizce öğretmeni yarım gün çalışıyor evde elini bir işe sürmez kardeşim hasta ben ona meyve falan alıyorum ablam kendi oğluna tıkıyor herşeyi tabiki versin ama 10 ben alıyorsam 2 de o alsın onun derdi yesin içsin yatsın para biriktirsin ben enayimiyim

X