- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
çalıştığım yere gelmezler herhalde değilmiolmadı çaktırmadan çıkar eşyalarını canım hayırlısı olsun senin adına seviniyorum
çalıştığım yere gelmezler herhalde değilmi
çalıştığım yere gelmezler herhalde değilmi
Allah yardımcın olsunbu sabah son noktayı koydum babam araba alacaktı ona birikmiş paramdan vermiştim sabah beni yine evden kovduklarında paramı verin çıkıp gidicem dedim bakalım yarın vericekmiş paramı versin çıkıp gidicem
ablamla aynı yerde çalışıyorum demiştin ama anlaştığın ablandı galiba canım gelselerde koca şirketimi araştıracaklar canım gelmezler canım
gelse ne olur ya bana bu kadar işkence eden bir ailem olsa düşünmeden polisi arardım.28 yaşında kadınsın kimse sana zorla bir şey yapamaz.ama alabileceğin kadar çok para ve eşya almaya çalış.hakkını yedirme kimseye.
Allah yardımcın olsun
gerçekten çok zor bir süreçeşyalarını herşeyini al canım paranı verince eşyalarını topla vermiyorlarsa polisi ara ve öyle al eşyalarını canım herşey yoluna girer ama zor bi süreç canım
sizlerin destekleri olmasa ne yapardım acaba ALLAH razı olsunninş. paranı verirlerde eşyanıda alırsın kötü yanına bakma şimdi evden en az zararla çıkmaya bak onlar çirkefse sende öyle olan artık devir kimin sırtından geçinseme döndü
zaten sabah herkes uyurken çıkıyorum olmadı skşam valizimi hazırlarım sabah alıp çıkarımsenden de canım şimdi eve gittiğinde verirlerse eşyanı al ama vermezlerse ne yapacağın düşün
ne barışması tatlım daha çok yerleşti eve dün öğrendim duygu sömürüsü yaparak yine öyle ağlayarak sızlanarak kredi kartının tamamını babama ödetmiş yine ağlamış sızlamış diğer ablama oğluna kıyafet aldırmış şok oldum çalışmayan bir insan olsa tamam daCanim son durum ne?
Esiyle baristimi ablan?
ayy ne diyeceğimi bilemiyorum artık.ne barışması tatlım daha çok yerleşti eve dün öğrendim duygu sömürüsü yaparak yine öyle ağlayarak sızlanarak kredi kartının tamamını babama ödetmiş yine ağlamış sızlamış diğer ablama oğluna kıyafet aldırmış şok oldum çalışmayan bir insan olsa tamam da
birde beni düşün çıldırmamak elde değilayy ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
pesss.
tabiki çıkmadım odamdan ama sağlam bir dayak yedim sayesinde
ne barışması tatlım daha çok yerleşti eve dün öğrendim duygu sömürüsü yaparak yine öyle ağlayarak sızlanarak kredi kartının tamamını babama ödetmiş yine ağlamış sızlamış diğer ablama oğluna kıyafet aldırmış şok oldum çalışmayan bir insan olsa tamam da