- 26 Nisan 2015
- 69
- 8
-
- Konu Sahibi storm_angell
bebegim burasi yazisma ses tonu yok mimik yok sen ego olarak algiladiysan bu beni baglamaz. dedigim gibi elestiri kabul edemiyosan yazmicaksinoffff offf bıktım şu egolardanoldumu mutlu oldunmu tatlımmmm
yazıp yazmamamda seni ilgilendirmez tatlım ama fakındaysan eliştirildiğim bölümlere de gayet nazik bir şekilde açıklık getirmeye çalıştım zaten ki birileri beni haklı yada haksız görsün diye açmadım konuyu sadece fikir almak için açtımbebegim burasi yazisma ses tonu yok mimik yok sen ego olarak algiladiysan bu beni baglamaz. dedigim gibi elestiri kabul edemiyosan yazmicaksin
madem fikir almak istedin . al sana fikrimi soyledim uzatmana gerek yok ay canim soyle boyle alay tavirlarina hic gerek yok . dedigin gibi yavrum herkes haddini bilicek sende biraz ozverili olmaya calis benceyazıp yazmamamda seni ilgilendirmez tatlım ama fakındaysan eliştirildiğim bölümlere de gayet nazik bir şekilde açıklık getirmeye çalıştım zaten ki birileri beni haklı yada haksız görsün diye açmadım konuyu sadece fikir almak için açtım
ve şunuda kimsenin hayatu güllük gülistanlık değil ve hiç birimiz herzaman haklı değiliz değerli yorumların içinse çok teşekkür ederim
ahh şu herkes haddini bilecek diyenlerde haddini bilse uslubuna dikkat etse herşey nekaddar güzel olacak hadi tatlım selametle.madem fikir almak istedin . al sana fikrimi soyledim uzatmana gerek yok ay canim soyle boyle alay tavirlarina hic gerek yok . dedigin gibi yavrum herkes haddini bilicek sende biraz ozverili olmaya calis bence
şuanda 4 tane bileziğimi kurtarabildim bu akşam sözde 5.000 tl verecekler ama sanmam ki zaten normalde daha fazlasını vermeleri gerekiyor akşam annem söyleniyordu defolsun gitsin falan diye
dün yediğim dayaktan sonra bayaaa bir hissiz oldum umrumda değil ne derlerse desinler duymuyorumAh canım durumun beni gerdi seni düşünemiyorum nasıl bir adaletsizlik ki bu, anne babana tercih yaptırma diyenler okusun bunu.
dün yediğim dayaktan sonra bayaaa bir hissiz oldum umrumda değil ne derlerse desinler duymuyorum
ama içimden bir ses bu akşam o evden çıkabilirsem herşeyin çok güzel olacağını söylüyor içim rahat yanii
Hayırlısı olsun inşallah kadın güvenilir biridirama içimden bir ses bu akşam o evden çıkabilirsem herşeyin çok güzel olacağını söylüyor içim rahat yanii
hatta garip gelecek ama dün telefonda konuştuğum ev arkadaşı olacağım kadına okadar bir güven duygusu oluştuki içimde anlatamam
inşallah canım bana dua et ne olurHayırlısı olsun inşallah kadın güvenilir biridir
Ederim tabi Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsıninşallah canım bana dua et ne olur
aminnn canım cümlemiiziEderim tabi Allah yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın
aynen canım bu akşam az hasarla o evden çıkabilirim inşallahdayak mı 28 yaşında bir kadına dayak ????!! inanmıyorum. bence bir an önce ayrı bi ev kur kendine az olsun huzurun olsun
sağol canım ama paranın hepsini değilde tek kuruşunu bile vereceklerinden şüpheliyimCanım inş. hayırlısıyla çıkarsında kurtulursun hayırlısı bakalım inş. verdiğin paranın hepsini verirler
kıyafetlerimi kurtarırsam kardır bence olmadı akşamdan hazırlarım sabah valizle çıkarım evden şuan 4 bileziğim var çantamda birtanesini bozsam karşılar kirayı depoziti sonra rutine girer herşey maaşımdan hallederim çünkü maaşımı ayın 1 de aldım ve eve verdimalmadan çıkma canım sakın he
kıyafetlerimi kurtarırsam kardır bence olmadı akşamdan hazırlarım sabah valizle çıkarım evden şuan 4 bileziğim var çantamda birtanesini bozsam karşılar kirayı depoziti sonra rutine girer herşey maaşımdan hallederim çünkü maaşımı ayın 1 de aldım ve eve verdim