- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
-
- Konu Sahibi sariguller
ins canim amn esim zaten istemiyo sadece beddua edip sucluyo benden uzak olsun o cok sevdigi annesiyle yasasin artik
Telefon numerani degistir, hatta evinizin numerasinida degistirin size ulasamasinlar artik. Tüm baglari kopart. Ilerde cocugun büyünce babasini görmek isterse ozaman düsünürsün, yoksa hic gerek yok, zaten mahkemede izin vermez böyle bir cocuga babayi teslim edemezsin, yüzünü görmek isterse avukatlarina basvursun.
Sende gencligin verdigi cahillikle cok fazla cekmissin, ama cok sükür bitmis artik, cok gecmis olsun!
Eşin dövüyor, kaynanan da dövüyor, geliyor bi de kaynın dövüyor. Tövbe yarabbim nasıl görgüsüz, dengesiz insanların arasına düşmüşsün. Çok geçmiş olsun kolay atlatılır şeyler yaşamamışsın. Onları olanları unutmaya çalış ailenle ve güvendesin gerisini boşver.
Ailen Seni üzmüyor yaptıklarını başına kakmıyorsa Sakın Geri Dönme Çocuğunu da Verme Sana Şiddet uygulayan çocuğunada uygular. Hayatını mahvedersin. pişman da olma sakın. Kayın validen den çok çekersin Yaptığının 2 katını yapar. Ayaklarının Üzerindede durabiliyorsan Sorun yok. O Baba o Çocuğu hak etmiyor. Gebeyken dövmüş lohusayken dövmüş bebeğini hiç düşünmemiş Düşünseydi Seni hamile kaldığında dövmez hamilelik sürecini rahat geçirmeni sağlardı.! Sakın Üzülme Sakında geri dönme. Telefon numaranı değiştir rahatsız edemesin seni
yazdıklarınızı ağzım açık okudum .fake diyeceğim fakat fake bir konu için kimse bu kadar uzun yazmakla uğraşmaz.eşinin ailesi tam bir çingeneymiş.zamanında nasıl oldu anlamadın .önceis nasıldı flört evresi. herşeye rağmen burda tek suçlu eşin eşin annesine biraz fazla yüz vermişdüştüğünüz duruma ,ailenize ,bebeğinize çok üzüldüm diycek bir şey bulamıyorum
Çok geçmiş üzücü bir durum ama yaşadınız ve bitti kurtuldum diye düşünün. ne hakla sizi döverler, sülalecenek hastaneye yatırılıp tedaviye ihtiyaçları var. Ben bile okurken içinden o insanlar için ah ettim. Geçmişi silip geleceğinize bakın. eski olayları sormayın sorgulamayın. kötü bir rüyaydı, uyandım diye düşünün. işallah çok daha güzel bir hayat sizi bekliyordur. kötüler cezasını, iyiler mükafatını almadan ölmez bu hayatta.
kesinlikle affetme çocuğuda verim arada deme o adam çocuğu kaçırır.. herkes yaptığının bedelini ödemeli bırak ne halleri varsa görsünler insanlıktan çıkmış onlar.hiç çocuğu göremiyor diye kendini suçlama kendi sonunu kendi eliyle hazırlamıben ş kendi düşen ağlamaz...
Geçmiş olsun keşke ilk tokatta cezalandırsaydınız . bu kabul edilmemeli .
Bence bu konuda yeterince sert çıkmamışsınız . Size bağırıp çağırabilir , sinirlenebilir evdeki eşyaları kırıp dökebilir ama sizin onurunuzu kıracak bir hakaret ve dayak kabul edilemez bence .
onlara kalsa bana bisi yapmadilarki kaynnm nmazinda niyazinda ama lohusa ne demk bilmdn kucmda cocmla ustime yurudu kc kz kocamda ma gbi bakti bana yapolnlara ben annesine bagrma artik bebk krkuuo dyip cikistmda kocam oturup anneme bgramzsn dye agladi
soyle ortak tanidikar ariyo sormak icin bende aramiyo cocunu diyorum ona haber gitmis demek o sekilde aramaya basladi zaten maj atiyosesimi duymak istemiyormus resmen bana dusman haline gtirmisler evet kararim kesin davamida actim ben oglum ve ailemle cok mtluyum allah bozmasin bana hamileyken vurdugunda brbegime bisi olcak korkusuyla sabahi dar edip doktara glderdim sabaha kasar koltukta oturp aglardimsabah olncda kimse anlamasn diye yalandan gulup bide ustine kaynabama gitmk zorunda kalirdim kocamsa ben senin karnina vurmadim derdi umarim bundan sonrasi guzel olur 24 yasindaym ve dunya tatlisi bi oglum vr cok sukur allh onub kaderini guzel eylesin ins
gerek bu konuda olsun gerek eş şiddetiyle ilgili açılan diğer konularda olsun dikkatimi çeken birşey var
ne zaman şiddete eğilimli bir erkek olsa ailesi de aynı durumda oluyor bilmem sizler de fark ettiniz mi?
adam eşini dövüyor,tartaklıyor ailesi de aynı şkilde davranıyor..bu genelde böyle
özellikle erkekler için çok daha geçerli bu.öyle mi yetiştiriliyorlar yoksa aileden mi cesaret alıyorlar anlamadım.