hayatımın kabus gibi 1 yılı:(

büyük konuşmayayım ama dönmei düşünmüyorum ben böyle mutluyum çok şükür ailem yanımda bir kez olsun beni suşlamadılar yüzüme vurmadılar evladımı evlatları olarak kabul ettiler şuan benden daha kıymetli oğlum annem elime bile vermiyor:)son 2 aydır benim söylentilerimle aramaya başladı yalandan oğlum nasıl diyip kapatıyor buda beni delirtiyor ne yyer ne içer bilmiyor ne emeği varki evladımda

Allah ayrdımcın olsun o zaman güle güle büyüt oğlunu :13:

aslen kırşehir ama doğma büyüme ankara amna kafa 20 yıl öceden gider onlarda

bende doğulu faln zannettim.. :44: yok artık napmış bunlar ya.. senin bu kadar durman hata olmuş zaten.. :KK19: ilk vurduğunda basıp gelecektin, dağ gibi baban varken hele arkanda, üstüne çocuk yapmıcaktın.. neyse olan olmuş inş. bundan sonra kaderiniz güzel olur oğlunla..

inşallah kocan hemen evlenırde çocuğun peşini bırakır çünkü inat uğruna uğraşırda uğraşır şimdi velayet sana verılse bıle alır zamanında getırmez sorun çıksın dıye çok zorya çocuk içinde ayrı zorluk keşke bebek fikrini erteleseydın yazık o masumada

şimdi benim darp raporum olduğu için hemde hamileyken oda farklı bir şehirde olduğu için orta okula kadar babasının yanına yatılı gidemiyor baba gelip evde görecekmiş dedi avukat orta okuldan sonrada uzakta olduğu için yaz ayında 15 gün gitcekmiş biliyorum çok kolay bir hayatım olmayacak ama evladım için elimden geleni yapacağım az yıpransın diye mümkün olduğunca onu bu konulardan uzak tutmayı düşünüyorum allah yardımcım olsun inş

cnm kurtulduğuna sevin hiçbi yörede adette bi bayanı üstelik birinin eşi diğerinin gelini diğerinin yengesi ve kucağında bi bebekle dövmek yok ...bu tamamen hastalıklı kişilklerini bastırmak için uydurdukları bi durum ama şunu merak ediyorum eşin sevgili ne nişanlıyken sana karşı olmasada şiddet eğlimi varmıydı mesela eşyalara yada diğer insanlara karşı sonuçta öyle bi durum yoksa bi insan bi gecede bu kadar değişmez ...bebeğin eminim sana güç veriyodur ama o aranızdaki bi bağ aynı zamanda yani istemezsen bile ilişkiniz bi şekilde devam edicek çocuğunuz için (görmek isterse falan ) hakkımızda hayırlısı kendini sakın suçlama sen ona hakettiğinden fazla şans vermişsin geçmişi sorgulamayı ve düşünmeyi bırak hayatına devam et :KK66:

Son düzenleme:
Bu konuda Zz harfinin eksikliğinden daha önemli sorunlar var bence..:KK14:
Allah kurtarmış seni.. hattını değiştir eşinin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda değilsin.
Bundan sonra oğlunla çok mutlu olursunuz inşallah..
4 yıl çıksan da boş 14 yıl çıksan da evlenmeden tanınmıyormuş insan ben de anladım..

bende doğulu faln zannettim.. :44: yok artık napmış bunlar ya.. senin bu kadar durman hata olmuş zaten.. :KK19: ilk vurduğunda basıp gelecektin, dağ gibi baban varken hele arkanda, üstüne çocuk yapmıcaktın.. neyse olan olmuş inş. bundan sonra kaderiniz güzel olur oğlunla..

hamile oldugumu ogrendigimde sok oldum 2 yil dusunmuyordum ama cok sukur iyiki var oglum herseyim o benim

öncelikle çok geçmiş olsun umarım yavrunuzla beraber bundan sonra ki hayatınız güzel geçer...
bence şiddet gören hiç bir kadın bunu ailesinden saklamamalı hatta darp raporunu ilk seferinde almalı şikayetçi olmalı ki adamın kafasına dank etsin... şiddet gördüğünü herkesten saklayıp utananları çok sık duyuyorum hiç iyi değil çünkü erkek bu durumdan cesaret alıp şiddetin boyutunu her seferin artırıyor utanacak biri varsa kadınlar değil bunu yapan aciz erkek bozuntuları adamız diye geziyorlar ortalıkta26:

cnm kurtulduğuna sevin hiçbi yörede adette bi bayanı üstelik birinin eşi diğerinin gelini diğerinin yengesi ve kucağında bi bebekle dövmek yok ...bu tamamen hastalıklı kişilklerini bastırmak için uydurdukları bi durum ama şunu merak ediyorum eşin sevgili ne nişanlıyken sana karşı olmasada şiddet eğlimi varmıydı mesela eşyalara yada diğer insanlara karşı sonuçta öyle bi durum yoksa bi insan bi gecede bu kadar değişmez ...bebeğin eminim sana güç veriyodur ama o aranızdaki bi bağ aynı zamanda yani istemezsen bile ilişkiniz bi şekilde devam edicek çocuğunuz için (görmek isterse falan ) hakkımızda hayırlısı kendini sakın suçlama sen ona hakettiğinden fazla şans vermişsin geçmişi sorgulamayı ve düşünmeyi bırak hayatına devam et :KK66:

ben lohusaydim bunlari yasadigimda bu duruma oglum guc verdi dauanmam icin esim sevgiliyken bana asla bole bisi hissettirmedi ama babasi annesini dovermis sonradan duzelmisler esim annesine cok bagli tabi kaynanam karini dov demiyodu ama kynnmin bna yaptigi haksizlklari kocam gormuyodu sadece annesine inaniyordu deli gibi annesina bagli ve bu durumda evlendikten sonra oldu

Bu konuda Zz harfinin eksikliğinden daha önemli sorunlar var bence..:KK14:
Allah kurtarmış seni.. hattını değiştir eşinin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda değilsin.
Bundan sonra oğlunla çok mutlu olursunuz inşallah..
4 yıl çıksan da boş 14 yıl çıksan da evlenmeden tanınmıyormuş insan ben de anladım..

gercekten oyleymis hic tanimamisim ailemde oyle diyor uzulme allah kurtardi seni onlarin elinden lohusa kadina el kaldirandan ne beklersin diyolar bide digerlerini bilseler kahrolurlar ins cok mutlu olurum evladimla ama bana yaptigi baski delirtiyor artik beni cok yiprandim

öncelikle çok geçmiş olsun umarım yavrunuzla beraber bundan sonra ki hayatınız güzel geçer...
bence şiddet gören hiç bir kadın bunu ailesinden saklamamalı hatta darp raporunu ilk seferinde almalı şikayetçi olmalı ki adamın kafasına dank etsin... şiddet gördüğünü herkesten saklayıp utananları çok sık duyuyorum hiç iyi değil çünkü erkek bu durumdan cesaret alıp şiddetin boyutunu her seferin artırıyor utanacak biri varsa kadınlar değil bunu yapan aciz erkek bozuntuları adamız diye geziyorlar ortalıkta26:

aslinda utanmak degil kendime bile soyleyemedigm bisi bu gururuma yediremek bu yuzden paylasamiyorum kimseyle

Allahım yar ve yardımcın olsun.Ayrıca bebeğin için pişman olmamana sevindim ve eşinin de ayrı ilde super olmuş bence.Yoksa bu psikolojik baskıları çok daha yoğun yaşayacaktın.Hatta ömür boyu dayağa maruz kalacaktın.Eşin ve ailesine söyleyecek bir laf bulamıyorum.Onlar insan değiller.Lütfen sende onları kafandan çıkar.Umrunda olmasın.Şükür ailen bir kat ii bakar.Ve onlar en büyük desteğin.Onlardan güç al ve hatta yeri geldiğinde onlara sarıl ağla.Fakat sakın karşı tarafa güçsüz olduğunu gösterme.Ayrıca sen ne umursadığını gösteriyorsun arayıp sormamasını çocuğunu.Zaten karşıdaki babalığı bilen biri olsaydı eşine o kadar eziyet eden bir psikopata dönüşmezdi.Ayrıca şunu da unutma ki,onda o huylar varmış ve sadece içindeki canavarı gizlemiş senden.Ve karşı taraf aile içinde huzur, mutluluk nedir tadmadığı için, sana ve çocuguna da yaşatmasını bekleme sakın.Nolur öyle insanlardan medet umma artık.Güçlü ol,allaha dua et,psikolojik destek al,ailenle sohbet et ve anlat duygularını rahatla.Sakın ona dönmeyi düşünme.Yoksa ömrün heba olur.Hayat sen varsan var,hayat sen yoksan senin için koca bir hiçtir.Arkadaşım ahkam kestiğimi düşünme sakın.Bende çok zor günler atlattım.Kocam sapık çıktı.Beni aldattı.İş yerindeki bayanlara sulanmış ve ben bunları 5 aylık evliliğimi sonlardırıp ailemin yanına dönünce iş yerindeki kişilerden kendilerinden duydum.Ya bak hayatta neler oluyor.Ama şunu unutmayalım ,düşmez kalkmaz bir Allah.Hayat toz pembe değil.Birde lise mezunu musun? Çalışma durumun yok mu ? Bebeğine annen bakacak duruma gelince hemen işe başla.Üret çalış ve yılma.O zaman işe yaradığını görünce çok daha mutlu ve kararlı bir birey olacaksın.O zaman diyeceksin ki,ben salakmışım üzüldüğüm günlere.Ve ayrıca benim de davam hala devam ediyor.Aynı zamanda yurt dışı projemle uğraşıyorum.Büyük işler yapıyorum kendim için.Yol ver gitsin.Allah yolunu açık etsin.Yanındayız...

İkinci üçüncü cümlende kısa kesicem demişsin diyiş o diyiş :KK53:
Roman yazmışsın maşallah :KK55:
Bir solukta okudum.
Ama anlayabiliyorum.
İnsanın hayatında olumsuzluklar olunca kalemi tükenmez...

büyük konuşmayayım ama dönmei düşünmüyorum ben böyle mutluyum çok şükür ailem yanımda bir kez olsun beni suşlamadılar yüzüme vurmadılar evladımı evlatları olarak kabul ettiler şuan benden daha kıymetli oğlum annem elime bile vermiyor:)son 2 aydır benim söylentilerimle aramaya başladı yalandan oğlum nasıl diyip kapatıyor buda beni delirtiyor ne yyer ne içer bilmiyor ne emeği varki evladımda

Benim söylentilerimle demişsin.
Sen hala konuşuyor musun bu insanımsıyla arkadaşım.
Yapma etme eyleme.
Hiç muhattap dahi alma.
Yeni mi aklına düşmüş çocuğu olduğu.
Tekmeler havada uçuşurken aklı nerdeymiş.
Baba ise mevzu herkes baba.Önemli olan adam gbi baba olmak .

Keşke ilk gece terketseydin evi :26:
Bir kez el kaldıran mutlaka devamını getirir.
Hamileyken de dövmüş.Kıyamam arkadaşım.
Hamilelikte nasıl döver seni karnında onun kanı varken.
Gözü dönmüş zır cahilmiş senin kocan.

Buarada umarım kararın kesindir.
Ve umarım birdaha adım atmazsın o aileye.

Allahım yar ve yardımcın olsun.Ayrıca bebeğin için pişman olmamana sevindim ve eşinin de ayrı ilde super olmuş bence.Yoksa bu psikolojik baskıları çok daha yoğun yaşayacaktın.Hatta ömür boyu dayağa maruz kalacaktın.Eşin ve ailesine söyleyecek bir laf bulamıyorum.Onlar insan değiller.Lütfen sende onları kafandan çıkar.Umrunda olmasın.Şükür ailen bir kat ii bakar.Ve onlar en büyük desteğin.Onlardan güç al ve hatta yeri geldiğinde onlara sarıl ağla.Fakat sakın karşı tarafa güçsüz olduğunu gösterme.Ayrıca sen ne umursadığını gösteriyorsun arayıp sormamasını çocuğunu.Zaten karşıdaki babalığı bilen biri olsaydı eşine o kadar eziyet eden bir psikopata dönüşmezdi.Ayrıca şunu da unutma ki,onda o huylar varmış ve sadece içindeki canavarı gizlemiş senden.Ve karşı taraf aile içinde huzur, mutluluk nedir tadmadığı için, sana ve çocuguna da yaşatmasını bekleme sakın.Nolur öyle insanlardan medet umma artık.Güçlü ol,allaha dua et,psikolojik destek al,ailenle sohbet et ve anlat duygularını rahatla.Sakın ona dönmeyi düşünme.Yoksa ömrün heba olur.Hayat sen varsan var,hayat sen yoksan senin için koca bir hiçtir.Arkadaşım ahkam kestiğimi düşünme sakın.Bende çok zor günler atlattım.Kocam sapık çıktı.Beni aldattı.İş yerindeki bayanlara sulanmış ve ben bunları 5 aylık evliliğimi sonlardırıp ailemin yanına dönünce iş yerindeki kişilerden kendilerinden duydum.Ya bak hayatta neler oluyor.Ama şunu unutmayalım ,düşmez kalkmaz bir Allah.Hayat toz pembe değil.Birde lise mezunu musun? Çalışma durumun yok mu ? Bebeğine annen bakacak duruma gelince hemen işe başla.Üret çalış ve yılma.O zaman işe yaradığını görünce çok daha mutlu ve kararlı bir birey olacaksın.O zaman diyeceksin ki,ben salakmışım üzüldüğüm günlere.Ve ayrıca benim de davam hala devam ediyor.Aynı zamanda yurt dışı projemle uğraşıyorum.Büyük işler yapıyorum kendim için.Yol ver gitsin.Allah yolunu açık etsin.Yanındayız...
onca sey yasadim hala beni sucluyor aolemi dagittin diye yasadiklarimi dusunmuyorum ama bazen gelip tam icime oturuyo hepsi duygularimi ifade edemiyorum yardim aliyorum ama fayda etmiyor ben bu haldeyken onlarin umursamaz halleri bitiriyor beni kayinpederimin olumunden beni sucliyolar her gun yeni bir hakaret gza alinmick laflar ya ben lohusayken onca sey uasadim hamileyken smdi pisman olcaklarina hl hakli olduklarini dusunuyorlar unuverste mezunym tbiki calisicm ama bosandiktn sonra cok sukurki ailem ynimda ama ben o geceden sonr hic aglmadim aglayamadim allah aglatmasin bundan sonrada sanada gecmis olsun allah yardimcon olsun ins

resmen okurken kanım dondu bu ne cahılıyet o kaynananı ve kocanı allah ıslah etsın.senıde yavrundan ayırmasın rabbın bence sen bı fakıre sadaka ver onlardan kurtuldun ıcın bence hıc vıcdan muhasebesıde yapma sen yapman gerekenı fazlasıyla yapsın eger gorumcen varsa dılerımkı sana yapılanların aynısını onun kızınada yapsınlarda gorsun bence sen hattınıda degıstır 7aydan berı bebegını gormeye gelmeyen adam bundan sonra gelmesede olur oglunla huzurlu ve mutlu yasa allah sızı ayırmasın

İkinci üçüncü cümlende kısa kesicem demişsin diyiş o diyiş :KK53:
Roman yazmışsın maşallah :KK55:
Bir solukta okudum.
Ama anlayabiliyorum.
İnsanın hayatında olumsuzluklar olunca kalemi tükenmez...

Benim söylentilerimle demişsin.
Sen hala konuşuyor musun bu insanımsıyla arkadaşım.
Yapma etme eyleme.
Hiç muhattap dahi alma.
Yeni mi aklına düşmüş çocuğu olduğu.
Tekmeler havada uçuşurken aklı nerdeymiş.
Baba ise mevzu herkes baba.Önemli olan adam gbi baba olmak .

Keşke ilk gece terketseydin evi :26:
Bir kez el kaldıran mutlaka devamını getirir.
Hamileyken de dövmüş.Kıyamam arkadaşım.
Hamilelikte nasıl döver seni karnında onun kanı varken.
Gözü dönmüş zır cahilmiş senin kocan.

Buarada umarım kararın kesindir.
Ve umarım birdaha adım atmazsın o aileye.

soyle ortak tanidikar ariyo sormak icin bende aramiyo cocunu diyorum ona haber gitmis demek o sekilde aramaya basladi zaten maj atiyosesimi duymak istemiyormus resmen bana dusman haline gtirmisler evet kararim kesin davamida actim ben oglum ve ailemle cok mtluyum allah bozmasin bana hamileyken vurdugunda brbegime bisi olcak korkusuyla sabahi dar edip doktara glderdim sabaha kasar koltukta oturp aglardimsabah olncda kimse anlamasn diye yalandan gulup bide ustine kaynabama gitmk zorunda kalirdim kocamsa ben senin karnina vurmadim derdi umarim bundan sonrasi guzel olur 24 yasindaym ve dunya tatlisi bi oglum vr cok sukur allh onub kaderini guzel eylesin ins

resmen okurken kanım dondu bu ne cahılıyet o kaynananı ve kocanı allah ıslah etsın.senıde yavrundan ayırmasın rabbın bence sen bı fakıre sadaka ver onlardan kurtuldun ıcın bence hıc vıcdan muhasebesıde yapma sen yapman gerekenı fazlasıyla yapsın eger gorumcen varsa dılerımkı sana yapılanların aynısını onun kızınada yapsınlarda gorsun bence sen hattınıda degıstır 7aydan berı bebegını gormeye gelmeyen adam bundan sonra gelmesede olur oglunla huzurlu ve mutlu yasa allah sızı ayırmasın

amin instek istegim bu zaten...yok gorumcem kaynim var ben hepsini allaha hvale ettim bedduada etmiyorum ana tek dilegim bana lohuda halimle yaptiklarindan dolayi benden helallik almadan allah onlari musalla tasina yatirmasin bunu diyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama icimden bu geliyo

Konu apayrı bir boyutta da, arkadaşın biri Doğulu sandım demiş ona çok kafam attı.. Lütfen dikkat edelim..
Konu sahibinin kocası bence adam değil, adi bir hasta.. Biri de kalkmış doğulu sandım demiş, elim ayağım titriyor..

Kardeşim, bırak aramasın oğlunu o şahıs..
Babasızlık, öyle babadan daha iyidir..

Konu apayrı bir boyutta da, arkadaşın biri Doğulu sandım demiş ona çok kafam attı.. Lütfen dikkat edelim..
Konu sahibinin kocası bence adam değil, adi bir hasta.. Biri de kalkmış doğulu sandım demiş, elim ayağım titriyor..

Kardeşim, bırak aramasın oğlunu o şahıs..
Babasızlık, öyle babadan daha iyidir..

bnde oyle diyorum ama benim icin oyle ama ilerde oglum buyudugunde bunu ona nsl aciklicmi simdiden dusunuyorum su b cok kucuk anlamiyo ama ilerisini napcm onun psikolojisine zarar vermeden nasil aciklicm bilmiyorum

onca sey yasadim hala beni sucluyor aolemi dagittin diye yasadiklarimi dusunmuyorum ama bazen gelip tam icime oturuyo hepsi duygularimi ifade edemiyorum yardim aliyorum ama fayda etmiyor ben bu haldeyken onlarin umursamaz halleri bitiriyor beni kayinpederimin olumunden beni sucliyolar her gun yeni bir hakaret gza alinmick laflar ya ben lohusayken onca sey uasadim hamileyken smdi pisman olcaklarina hl hakli olduklarini dusunuyorlar unuverste mezunym tbiki calisicm ama bosandiktn sonra cok sukurki ailem ynimda ama ben o geceden sonr hic aglmadim aglayamadim allah aglatmasin bundan sonrada sanada gecmis olsun allah yardimcon olsun ins
Sen değil allah alır canı.Allahım bilip bilip yapsın böyle ve senin de içinin yağları erisin.Boşver onlar hiç susmaz.Hakim susturur onları sen merak etme.Yeter ki sen kararlı ol canım.Eşim mahkemede benim aldattığımı söylemiş utanmaz.Hakim ağzının payını vermiş.Sen artık şunlarla muhattap olma.Lütfen kararlı,mantıklı ve resmi yollardan şaşma.Ve eşin senin için deliler topluyor olacak zamanla.Sen o aradığında ve ya ailesi telefonda seslerini kaydet.Hakaret mesajlarını silme sakın.Ve sende asla hakaret veya kışkırtıcı şeyler yazma.Azıcık akıllı ol.Artık çocugunu düşünme zamanı.Ve oğlun için onun rahat yaşaması için nafaka ve tazminat talep edeceksin.O yüzden delil biriktirmeye bak.Ve darp olayı olunca çabuk boşanırsın.Çalışmak iyi gelecek.Onları düşünme.Hakaret etmelerine izin verme sakın.Görüşme bir süre kes ailen çıksın gerekirse telefonlara.Ve onlar da dikkatli olsun.Seviyeyi elden bırakmayın.Hakaret etmeyin ne sen ne ailen.Ve onların yaptıklarını da delil için toplamaya başla.Bak burda ne çok olay okuyoruz.Ve emin ol düzelecek olsaydı sana derdim ki,lütfen şans ver.Allah sana şans vermiş ve eşinin yüzünü herkese göstermiş.Dua et.Ve yeni bir sayfa aç.Her gün kendin için yaptıklarını not al günlüğe.Ayrıca bu not alacakların için de iş bakmaya başlamak olsun.Atraksiyon olur iş ilanlarını bulup,arayıp görüşmek.Hem de bakarsın super bir iş denk gelir.Ayrıca günlük tutarak da kendinin yazarı olmaya başlayacaksın.öpüldün

bnde oyle diyorum ama benim icin oyle ama ilerde oglum buyudugunde bunu ona nsl aciklicmi simdiden dusunuyorum su b cok kucuk anlamiyo ama ilerisini napcm onun psikolojisine zarar vermeden nasil aciklicm bilmiyorum

Baban hastaydı oğlum, canımı zor kurtardım. Anneannen de şahittir der, olduğu gibi anlatırsın aklı erince..
Bilmeli bence, yoksa yargılar sizi de..

X