Ben normalde kalabalık ortam eğlence filan severim
evli değilim ama benim kendi ailem kalabalık zaten
ha evli olsam "eşimi ailesini istemiyorum" diyecek yapıda biri de değilim gelsinler gidelim, bence sorun yok.
ama ne biliyim 3 aylık bebekle gürültü, sürekli git başka odada emzir filan istemezdim. Kış bir de yani hastalık riski var. Balkona bahçeye filan yayılma ihtimali yok. Normalde hep kabalıkta büyüyen bebekse hadi belki değilse 2 kişilik aileden bebeği çıkar 50 kişinin içine sok sonra düzelsin diye bahara kadar uğraşırsınız...
kısacası dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan birisi değilim ama ben olsam gündüz gider k.pederimi kutlarım, akşam için de eğer ki bir program yapabiliyorsam mesela kalabalık olmadan sadece 1 çift filan ağırlayabiliyorsam öyle kısa bir kutlama yaparım -yani çok gece kalmadan.
bebeğimin düzenini bozmak istemem her yılbaşını da k.pederimde geçirmek istemem, bencesi öyle yani
ha bir de benim için aman da ilk yılbaşımız aman da ilk sevgililer günümüz gibi bir şey yok
zaten özel günler hakketen bana özel olmalı (doğumgünü bence yılbaşından daha özel)
ben takılmam öyle şeylere, pek özel gün insanı değilim ben. ama hani neşeli eğlenceli bir gün, başka prgramlar yapabilecekken neden hep k.pederin evine gideyim, bunu da mantıklı bulmadım.