hayatımın kabus gibi 1 yılı:(

amin instek istegim bu zaten...yok gorumcem kaynim var ben hepsini allaha hvale ettim bedduada etmiyorum ana tek dilegim bana lohuda halimle yaptiklarindan dolayi benden helallik almadan allah onlari musalla tasina yatirmasin bunu diyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama icimden bu geliyo

bence cok dogru yapıyorsun allah onları bıldıgı gıbı yapsın

bence cok dogru yapıyorsun allah onları bıldıgı gıbı yapsın

beddua etmiyorum kotuluk dusunmek istemiyorum ama bazn yasadiklarimi hatirlayinca olmuyor iste burnumu catlattigi zaman o aci o kan golu aklimdan cikmiyo agrilar aglamalar hkaretler evden cikamamak ailem gelipte beni bu halde grck korkulari sesmdn anlicklarmi korkusu ya resnen annemin o sehre gelmesini istemzdim beni uzgun grck diye is icin 2 ayda bir gelirdi

Yasadiklariniz icin cok uzuldum. Zamani geri alma sansimiz yok ama bundan sonrasini insallah bundan onceki gibi yasamazsiniz. O evden ayrilmakla, o dayakci kocayi ve aileyi birakmakla en dogru olani yapmissiniz. Sakin barismayin. Hic birsey duzelmez. Hatta bu kadar dayaktan sonra geri gittiniz diye hepten ustunuze cullanirlar. O evden 10 saat uzakta olmaniza da cok sevindim. Iyi ki de ayni sehirde falan degilsiniz. Yasiniz hala cok genc. Biseylere baslayabilir ve hayatinizi yoluna koyabilirsiniz. En kisa zamandda hayirlisiyla bosanmanizi ve mutlu olmanizi diliyorum.

(acaba bana yapılan şeyleri çokmu abarttım kocam hergün msj atıp beni suçluyo denmgem bozuldu resmen psikolojik baskı yapıyor bana kendimi suçlu hissedeyim diye bir akıl lütfen..)

ben bu yazdığını hayretler içinde okudum.yaşadığın bukadar şeyden sonra hala abarttığını düşünüyor olamazsın.bukadar dayağı bir yıl yiyip oturman için ne yaptılar sana.niçin bukadar sessiz ve çaresiz kalmak arkanda ailen varken.başta sen kendine acımamışsınki onlar niye acısın.yani bikere ikikere olsa onu bile anlayabilirim bi kızgınlık anında yapmıştır özür dilemiştir diye ama sen hamileyken yediğin onca dayaktan bahsediyosun.

kendileriyle yuzlesecek yuzleri yok
vicdanlari kararmis vicdanlari can cekistikce agresiflesiyor kocan
bu yuzden sana boyle alcakca psikolojik baski yapiyor
bu pisligin oyununa gelme
kendini suclama !
ailemle mutluyum diyorsun mutlu kal
senin ailen el bebek gul bebek buyutsun seni sen onlarin kahrini cek
olacak ismi?
yurekleri nasil yanmistir ailenin bir bilsen
bu yuzden yuregi kurtlasmis o pisliklerle muhatap olma dusunme
"cocugumu aramiyo" diyede vicdan yaptirmaya calisma bence
bu kadar siddet uygulayan adamdan baba olsa ne olur?
mesajlarina cevap verme
tek verecegin cevap seni Allaha havale ediyorum olsun
seni rahatsiz ediyorsa kufur ediyorsa savciliga sikayet et
lohusa olmasan bile sana vurma haklarina sahip degiller
ne kocan ne anasi ne kaynin
ayrica kafama takildi
neden aramadilar diyorsun?
nasil hangi yuzle arayacaklar?
bir kac gunluk bebeyi bunu sana vermem diyen kaynanan seni arasa ne olur?
onune bak ilerde cocuguna aciklayacagin zaman gelir cahil degilsin elbet
bir sekilde aciklayacaksin

merhaba arkadaşlar şuan paylaşacağım şeyi bu güne kadar kimseye anlatamadım.bundan 5 yıl önce eşimle tanıştım birbirimizi çok sevdik 4 yıl üzerine nişanlandık sonra evlendik bu kısama kadar herşey çok güzeldi taki evlendiğim geceye kadar...eşim ve ben ayrı ayrı şehirlerde yaşıyorduk eşim bir iş için antalyaya geldiğinde tanıştık 1 yık kaldı burada daha sonra memleketine döndü.neyse kısadan gideyim evlendik evlenene kadar eşim bir dediğimi 2 etmedi ben ağlasam benden çok ağlardı bir kırıcı lafını duymadım beni görmek için günlük onca yol teper gelirdi nese sonra evlendik tabi nişanlılık döneminde kayınvalidemle bi takım sorunlar çıktı ama ben kocamı öle çok seviyordumki kaynanam ne dese yapacaktım aldırmıyordum kadın bana çok iyi göründü ama içini bilemezdimya nese onların adetleri hala 20 yıl önceden gidiyor kaynanam beraber oturalım dedi ben yok dedim bana ayrı ev açtılar onlar kendi üstüne ben kendi üstüme düşeni yaptık ve ben ailelerinde bir ilke imza tarak ayrı evim oldu ben evimin tek kızıyım ailem helede babam...benim için ölür aramızda farklı bir bağ var nese doğal olarak memeleketimde düğün istediler bir nikah yaparız dediler onuda ailem yaptı babam yaptı gelinlime kadar aldı herşeyi katnanam önce tamam dedi sonra oralı bile olmadı ki parayı kaynanam değil kocam vercecekti çünkü kazancı çok iyi nyese ben evlendim düğünümde bile annesi yüzünden eşimle kavga halindeydim evlendik evimize gitik ben ailemden ayrılmışım üzgünüm o sıra eşim bana annesiyle ilgili bişi söledi bende saçmalama annen bana haksızlık yapıyor dediğimde kabusum başladı üstümde gelinliğimle eşimden ilk tokatımı yedim ...neye uğradımı şaşırdım çıkıp gitmek istedim evden ama olmadı eşim dil döktü neyse ben bir daha olmayacanı düşünürken evlendiğim gecenin sabahı kaynanama kahvaltıya gittik ...bu böle tam 1 yıl sürdü kaynanama gitmediğim gün sayısı belki ondur 1 yılda nese ben artık iyce sıkılmaya başladım bunaldım yeni evliyim haliyle istemiyorum sürekli gitmek hergün bu nedenden dolayı eşimle kavga sonu hep aynı gururu incilen ben ...her defasında alıp valizi çıkıyorum yoldan döndürüyo beni nese artık kaynanam kendini iyce belli etti kocam çalışıp parayı kaynanama getiriyor biz ondan haşlık alıyoruz evime ona sormadan bir eşya alamıyoruz dışarı çıkacamız zaman ona sormadan gidemiyoruz bir gün gitmesek ağlama krizlerine giriyor ...artık herşey çekilmez oldu dayakların ardı arkası kesilmedi ailemin onların bişiden haberi yok her telefonda iyim ben diyorum ağlarken yalandan gülemke ne kadar acı birşey kimse bilemes tam 1 yıl böle yaşadım artık ailemle bile görüşmem istenmiyordu bu durumu aileme belli etmemeye çalışmaktan yorulmuştum dayakların arkası kesilmiyodu hatta bir kes burnum bile çatladı nese usatmıcam hamile kaldımı oğrendim şok şok şok ...1 aylık hamileyken kocam beni dövdü çıktım ailemin yanına geldim ama onlara bişi demedim kocam geld ialdı çocum var bir şans vereyim dedim gittim gitmeseydim keşke artık cehennme gibi günler vardı hamileyken kaçkez dayak yedim bilmiyorum bebeğime bişimi oldu diye kaç gece sabahaı dar ettim bilmiyorum evden dışarı çıkartmaz oldular beni markete bile tek başım agidemiyordum artık ... nese doğum yaptım amakafama koydum doğum yapıp boşanmayı sezeryanla oğlum canım dünyaya geldi annem babam yanıma geldiler babam döndü kayananam ailem evde diye evime gelmiyor lohusa halimle 2 günlük bebeği sevmek için ayagına çağırıyordu ve en son olanlar oldu 8 günlük lohusaydım kaynanma aradı gel diye gittim ramasanın ilk günü eve döncem ben annem evde tek dedim kaynanma surat yaptı tabi kocamda eve geldi bir kavaga kocam aannemin yanında üstüme yürüdü beni dövmeye kaktı o ara annem bu seni dövüyomu dedi ortalık birbirine girdi kocam bana kendin defol çocumu bırak dedi kaynanam kaynım geldi ne oldunu anlamadım bir anda kaynanamı kaynımı kocamı kucamda emzirmekte olduğum bebeğimle bana saldırırlarken buldum tekmeler havada uçuyordu tokatlar annem beni ben bebeğimi korumaya çalışıyorum kaynımın attığı tekmelerden biri nerdeyse bebeiğime gelcekti :KK43:allah korudu annem aray girdi annemi dövmeye kaktılar ben lohusayım oğlum gögsümde emiyo ağlıyorum kayananm beddua edip duruyor kafama bişiler vurmaya kakıyo nese bisi eve kitlediler annem hemne babamı aradı memelketten gel diye 10 saatlik yol adam nasıl geldi bilmiyorum bile ailemin yarısı sabahına ordaydı nese polis çağırdım o ara kaynanam çocumu aldı o benim vermem kendin defol sana bırakmam ben o benim gibi bişiler saçmaladı nese polis geldi karakola ordan hastaneye oana sütüm gitti oğlum aç hemşireler sağolsun karnını doyurdu anaem karakolda kaldı benim çantam onda korkuyorum offffffffffffffff felaket nese ordaki akrabalarim geldi doktor olan kusenim hemen başka hastaneden hemen darp raporu aldık kolumda ki morluklar kafam kadardı ve bu doğumumdan 2 gün önce oldu morlukları saklamaıştımboşanacağım ama ailem hala sadece 1 kere dayak yedimi biliyor oda kolumdaki morluktan dolayı sölemk zorunda kaldım ben dayak yedimi kendime yeni yeni itiraf edebilirken bir başkasına nasıl söylerim ki ailem o morluktan dolayı resmen çöktü evlendiğimden beri dayak yedimi bilseler mahfolurlar...lohusa halimle kucamda 8 günlük bebeğimle baba evine döndüm şuan boşanma davam açıldı mahkemem daha görülmedi bu arada kayınpederim öldü ölümünden beni suçladılar ne hakaraetle işittim bilemesssinis tam 7 ay oldu ve kocam oğlunu bir kes bile görmeye gelmedi allah rası olsun ailem bakıyo bana çocuma ve bir kez neden bile niye sormadılar bana torunları için ölürler...ve ben şuan çok mutluyum çünkü oğlum yanımda allah ayırmasın bizi o bana güç veriyor kocama gelince yaptığı hiç bişiden pişman değil ...kaynanamsa beni bir kez aramadı ona dediğim tek laf bana lohusa halimle yaptıklarınızdan dolayı benden helallik almadan allah sisi musalla taşın ayatırmasın ben allaha havale ettim hepsini...zaman geçtikçe bişşiler daha çok acıtıyor canımı yeni farkına varıyorum yaşadıklarımı bazen kaldıramıyorum napcam bilmiyorum acaba bana yapılan şeyleri çokmu abarttım kocam hergün msj atıp beni suçluyo denmgem bozuldu resmen psikolojik baskı yapıyor bana kendimi suçlu hissedeyim diye bir akıl lütfen...beni çocundan onu mahrum etmekle suçluyor alıp gittin diyor... ne yapacağım ben ...öle cahilde değilim ayaklarım üstüne durabilen biriyim bu kadar sıkıntıyı duzelir umuduyla bebeğimde var diye çektim ama boşmuş yaşadıklarımla kaldım 24 yaşında ömrümden ömür gitti resmen şuan yazarken bile titriyorum yeni yeni yaşadıklarımın şokundan çıkıp idrak edebiliyorum ne yapacağımı bilmiyorum

çok kötü şeyler yaşamıssın ama kötü günler geride kalmıŞ şükür. Allahım uzun süre çıksan bile işte ne olcağı belli omuyor kaderinde ne varsa onu yaşıOsun.. Keşke o şansları tekrar tekrar vermeseydin. ama olan olmuş artık ... iyiki de ailen arkanda ve iyiki onlar var. ßeßeinle ve ailenle hep mutlu oLun inşallaaah bunu gerçekten gönülden isterim. eşinizle de sakın muttap olmayın, msjlarada devam ederse hattınızı değiştirin , ulaşmak isterse avukat aracılığyla ulaşassın. eskileride düşünüp kendini yıpratma zor evet kaç yılını verdiğin neler yasadığın bi insan mutlu son derken yasadıklarına bak ... gerekirse bi uzman yardımı al geriye dönüp dönüp olan biteni düşünerek kendinide bebeğinide üzme annesi :) o melekcik sana muhtaç biliOsun

merhaba arkadaşlar şuan paylaşacağım şeyi bu güne kadar kimseye anlatamadım.bundan 5 yıl önce eşimle tanıştım birbirimizi çok sevdik 4 yıl üzerine nişanlandık sonra evlendik bu kısama kadar herşey çok güzeldi taki evlendiğim geceye kadar...eşim ve ben ayrı ayrı şehirlerde yaşıyorduk eşim bir iş için antalyaya geldiğinde tanıştık 1 yık kaldı burada daha sonra memleketine döndü.neyse kısadan gideyim evlendik evlenene kadar eşim bir dediğimi 2 etmedi ben ağlasam benden çok ağlardı bir kırıcı lafını duymadım beni görmek için günlük onca yol teper gelirdi nese sonra evlendik tabi nişanlılık döneminde kayınvalidemle bi takım sorunlar çıktı ama ben kocamı öle çok seviyordumki kaynanam ne dese yapacaktım aldırmıyordum kadın bana çok iyi göründü ama içini bilemezdimya nese onların adetleri hala 20 yıl önceden gidiyor kaynanam beraber oturalım dedi ben yok dedim bana ayrı ev açtılar onlar kendi üstüne ben kendi üstüme düşeni yaptık ve ben ailelerinde bir ilke imza tarak ayrı evim oldu ben evimin tek kızıyım ailem helede babam...benim için ölür aramızda farklı bir bağ var nese doğal olarak memeleketimde düğün istediler bir nikah yaparız dediler onuda ailem yaptı babam yaptı gelinlime kadar aldı herşeyi katnanam önce tamam dedi sonra oralı bile olmadı ki parayı kaynanam değil kocam vercecekti çünkü kazancı çok iyi nyese ben evlendim düğünümde bile annesi yüzünden eşimle kavga halindeydim evlendik evimize gitik ben ailemden ayrılmışım üzgünüm o sıra eşim bana annesiyle ilgili bişi söledi bende saçmalama annen bana haksızlık yapıyor dediğimde kabusum başladı üstümde gelinliğimle eşimden ilk tokatımı yedim ...neye uğradımı şaşırdım çıkıp gitmek istedim evden ama olmadı eşim dil döktü neyse ben bir daha olmayacanı düşünürken evlendiğim gecenin sabahı kaynanama kahvaltıya gittik ...bu böle tam 1 yıl sürdü kaynanama gitmediğim gün sayısı belki ondur 1 yılda nese ben artık iyce sıkılmaya başladım bunaldım yeni evliyim haliyle istemiyorum sürekli gitmek hergün bu nedenden dolayı eşimle kavga sonu hep aynı gururu incilen ben ...her defasında alıp valizi çıkıyorum yoldan döndürüyo beni nese artık kaynanam kendini iyce belli etti kocam çalışıp parayı kaynanama getiriyor biz ondan haşlık alıyoruz evime ona sormadan bir eşya alamıyoruz dışarı çıkacamız zaman ona sormadan gidemiyoruz bir gün gitmesek ağlama krizlerine giriyor ...artık herşey çekilmez oldu dayakların ardı arkası kesilmedi ailemin onların bişiden haberi yok her telefonda iyim ben diyorum ağlarken yalandan gülemke ne kadar acı birşey kimse bilemes tam 1 yıl böle yaşadım artık ailemle bile görüşmem istenmiyordu bu durumu aileme belli etmemeye çalışmaktan yorulmuştum dayakların arkası kesilmiyodu hatta bir kes burnum bile çatladı nese usatmıcam hamile kaldımı oğrendim şok şok şok ...1 aylık hamileyken kocam beni dövdü çıktım ailemin yanına geldim ama onlara bişi demedim kocam geld ialdı çocum var bir şans vereyim dedim gittim gitmeseydim keşke artık cehennme gibi günler vardı hamileyken kaçkez dayak yedim bilmiyorum bebeğime bişimi oldu diye kaç gece sabahaı dar ettim bilmiyorum evden dışarı çıkartmaz oldular beni markete bile tek başım agidemiyordum artık ... Nese doğum yaptım amakafama koydum doğum yapıp boşanmayı sezeryanla oğlum canım dünyaya geldi annem babam yanıma geldiler babam döndü kayananam ailem evde diye evime gelmiyor lohusa halimle 2 günlük bebeği sevmek için ayagına çağırıyordu ve en son olanlar oldu 8 günlük lohusaydım kaynanma aradı gel diye gittim ramasanın ilk günü eve döncem ben annem evde tek dedim kaynanma surat yaptı tabi kocamda eve geldi bir kavaga kocam aannemin yanında üstüme yürüdü beni dövmeye kaktı o ara annem bu seni dövüyomu dedi ortalık birbirine girdi kocam bana kendin defol çocumu bırak dedi kaynanam kaynım geldi ne oldunu anlamadım bir anda kaynanamı kaynımı kocamı kucamda emzirmekte olduğum bebeğimle bana saldırırlarken buldum tekmeler havada uçuyordu tokatlar annem beni ben bebeğimi korumaya çalışıyorum kaynımın attığı tekmelerden biri nerdeyse bebeiğime gelcekti :KK43:allah korudu annem aray girdi annemi dövmeye kaktılar ben lohusayım oğlum gögsümde emiyo ağlıyorum kayananm beddua edip duruyor kafama bişiler vurmaya kakıyo nese bisi eve kitlediler annem hemne babamı aradı memelketten gel diye 10 saatlik yol adam nasıl geldi bilmiyorum bile ailemin yarısı sabahına ordaydı nese polis çağırdım o ara kaynanam çocumu aldı o benim vermem kendin defol sana bırakmam ben o benim gibi bişiler saçmaladı nese polis geldi karakola ordan hastaneye oana sütüm gitti oğlum aç hemşireler sağolsun karnını doyurdu anaem karakolda kaldı benim çantam onda korkuyorum offffffffffffffff felaket nese ordaki akrabalarim geldi doktor olan kusenim hemen başka hastaneden hemen darp raporu aldık kolumda ki morluklar kafam kadardı ve bu doğumumdan 2 gün önce oldu morlukları saklamaıştımboşanacağım ama ailem hala sadece 1 kere dayak yedimi biliyor oda kolumdaki morluktan dolayı sölemk zorunda kaldım ben dayak yedimi kendime yeni yeni itiraf edebilirken bir başkasına nasıl söylerim ki ailem o morluktan dolayı resmen çöktü evlendiğimden beri dayak yedimi bilseler mahfolurlar...lohusa halimle kucamda 8 günlük bebeğimle baba evine döndüm şuan boşanma davam açıldı mahkemem daha görülmedi bu arada kayınpederim öldü ölümünden beni suçladılar ne hakaraetle işittim bilemesssinis tam 7 ay oldu ve kocam oğlunu bir kes bile görmeye gelmedi allah rası olsun ailem bakıyo bana çocuma ve bir kez neden bile niye sormadılar bana torunları için ölürler...ve ben şuan çok mutluyum çünkü oğlum yanımda allah ayırmasın bizi o bana güç veriyor kocama gelince yaptığı hiç bişiden pişman değil ...kaynanamsa beni bir kez aramadı ona dediğim tek laf bana lohusa halimle yaptıklarınızdan dolayı benden helallik almadan allah sisi musalla taşın ayatırmasın ben allaha havale ettim hepsini...zaman geçtikçe bişşiler daha çok acıtıyor canımı yeni farkına varıyorum yaşadıklarımı bazen kaldıramıyorum napcam bilmiyorum acaba bana yapılan şeyleri çokmu abarttım kocam hergün msj atıp beni suçluyo denmgem bozuldu resmen psikolojik baskı yapıyor bana kendimi suçlu hissedeyim diye bir akıl lütfen...beni çocundan onu mahrum etmekle suçluyor alıp gittin diyor... Ne yapacağım ben ...öle cahilde değilim ayaklarım üstüne durabilen biriyim bu kadar sıkıntıyı duzelir umuduyla bebeğimde var diye çektim ama boşmuş yaşadıklarımla kaldım 24 yaşında ömrümden ömür gitti resmen şuan yazarken bile titriyorum yeni yeni yaşadıklarımın şokundan çıkıp idrak edebiliyorum ne yapacağımı bilmiyorum

senın yasadıklarını evlılıgımın ılk 3 ayında kısmen yasadım bende.. 1,5 aydır duzeldı dıyebılırım. Benım hastalanmam soguklar gırınce kaynanama fazla gıtmemeye basladık. Bende senın gıbı 4 yıl sevgılı olduktan sonra evlendım hıc tanıyamamamısım meger .....suanda dayak yok ama mac tan kafasını kaldırmıyor cınsellıkhaftada bırkez oda kendı zevk alıyor ben bırsey anlamadan bıtıyor bebegım yok o ıstemıyor zaten hıc korunuyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun evlılık gercekten cok zor

Abartmak nasıl bir kelime, çok geç bile kalmışssın..
Senin kendini suçlu hssetmeni sağlayacak bişey göremiyorum ben şahsen bu yazı da

cok uzuldum 4 yılda OLSA yıllarda gecse ınsan karsısındakını tanıyamıyor ama yınede şanslıdsın aılen varmıs hadı onlarda olmasa bebegınle napardın allah korusun... benım kafam bıseye takıldı o cocugun babası nası bı vıcdansızmıskıı arayıp sormuyor bebegın maması bezı gıysısı hııcmı düşünmuyor vıcdansız yaa (bu arada dertlesmek ıstıyosann ben ve burdan bıkac ark. yardımcı oluruz sevgılerle...

cnm sana kıyamam ben ya...
o kadar dayak yedın bırde sustunmu...
cekecegın cıle varmıs cnm bnm..
ama bak dunyalar guzelı bır evladın war allah sana bagıslasın...
telefon numaranı degıstır esın ulaşamasın sana...
o mesajlarıda sakla mahkemede sun tehtıd alıyorum de...
allahın cezası.. erkegım dıye gerılır boylelerıde ıste..
onundekı fazlalıkla erkek oldugunu sanıyor bazıları...
sen ondan daha delıkanlı daha erkekmıssın cnm be..
kaderın boyleymıs... dovunmenın hıcbır faydası yok
boşan ve hayatına bakk... mutlu olmanı dılerım...

Nihayet kurtulmuşsunuz !

Sakın ola ki ; aklınızın bir köşesinden dahi birleşmeyi , çocuk için böylesi daha iyi gibi bir düşüncesi geçirmeyin .

Sizin ve evladınız için en iyi şey öyle bir aileden uzak durmak .

Siz geç de olsa karar verebilmişsiniz , keşke daha gelinlik üzerinizdeyken ya da bebeğiniz karnınızdayken şiddette uğramanın hiç kimsenin hakkı olmadığı gibi suç olduğunu daha önce kendinize kabul ettirebilseydiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun.. İlk yapman gereken şey prikolojik destek almak. Ne dersen de, ne kadar iyiyim şimdi desen de bunlar ileride karşına çıkacak. Lütfen bir an önce git doktora. YAşadıkların hiç kolay değil. Ama çok gençsin. bak 2 sene sonra neler yaşamışım neden katlanmışım ki diyeceksin.. böyle olması gerekmiyormuş ama olmuş. Geçmişle yaşanmaz. Kendine çocuğunla birlikte yeni bir yol çiz. telefon numaranı değiştir ve o adamla muhattap olma lütfen. Düzelmeye uğraşırken asla. Bak en güzel yıllarını zehir etmiş sana. Kardeşin yada onunla düzgün konuşabilecek birisi varsa çocuğu için isterse onunla iletişime geçsin. Çocuğunu aramazsa da aramasın, bu adamdan nasıl bir baba olur düşündün mü hiç.. Çocuğuna kim bilir neler yapar, onun da psikolojisini bozar. yeni bir yol çizdin kendine.. Geçmişi bırak, o adam öldü gitti.. Sen çocuğunla yeni bir sayfa aç kendine.. Allah yardımcın olsun.. Daha gençsin çok.. Bak ne güzel günler geçireceksin..

çok zor günler geçirmişsin ama inşallah bundan sonra yaşayacağın güzel günler bir nebze olsun unutturur.şimdi kendini sorguluyorsundur nedeni ilk gün tokat yediğimde ayrılmadım,neden hamile kalmadan ayrılmadım,konuşmam gerektiği yerde sustum bunlara katlandım.insanın seneler sonra kafasına dank ediyor.ama bundan sonra olan oldu yapacak birşey yok.seneleri keşke geriye götürebilseydik ama dönmüyor işte.bundan sonrayı düşün oğluna sıkı sıkı sarıl.ne güzel ailen yanında senin herzaman arkanda.inşallah bundan sonraki yıllarında ALLAH seni hep iyi insanlarla karşılaştırır.

şükür kurtulmuşsun sana ulaşabileceği herşeyi yok et telefon numaranı da değişştrimeni tavsiye ederim psikolojini daha fazla alt üst etmesin ,

keşke başından şöyle yapsan böyle yapsan demenin bi anlamı yok artık malesef
sizin adınıza çok ama çok üzüldüm umarım hayatınızın geri kalanını oğlunuzla o güzel melek yavrunuzla ve ailenizle musmutlu geçirirsiniz...
allahım böyle kötü varlıkları hayatımızda uzak tutsun inş....

çok bile beklemişsin canm hamileleğinde bile seni döven adamın yanında niye durdun ki :KK50:ailende sana destekmiş boşuna katlanmışsın sakın eşinin duygu sömürüsüne kanıp barışma gibi bir hataya düşme.boşan bir an önce bu vicdansız insanladan kurtul.umarım bundan sonra evladınla çok mutlu olursun canım:KK31:

eşin ve ailesi ailecek eziyet etmişler. Verilmiş sadakan varmış ki ailen seni almış kurtarmış. bu evliliğin devamı mezarlıkta biterdi Allah korumuş. bundan sonraki yapmanız gereken bir an önce kendinizi toparlayıp çocuğunuza ailenize kol kanat germek olmalı. bir yıl ya bir yıl nasıl katlandın bu eziyete. Allah yar ve yardımcın olsun. telefon hattını falan değiştir o beyinsiz hayvan kocayın sana hala eziyet etmesine izin verme

allah aileni başından eksik etmesin bırak boşanmışsın. hiç dert etme. seni daha ilk geceden döven insan çocuğuna kimbilir neler yapardı. sen çocuğunu iyi kurtarmışsın. yaşayacağım varmış de geç git. yaşananları geri döndüremezsin. telefon numaranı değiştir hemen. gerekirse başkasının adına hat al. eşiden dayak yediğine dair raporların var. eğer eşin istese çocuğunu görmeye gelirdi. hiç düşünme. kvaliden zaten 8 günlük bebeği düşünmeden sana tekme atıyorsa o torunu hiç düşünmemiştir. aramasın sormasın. olanları unutmak zor değil ama seni daha güçlü yapar. sen hayatına bak. yaşın daha çok genç. bebeğin biraz büyüsün annen bakar. sen işe gir oğluna bak. kimseye muhtaç olmazsın güzelim. allah büyük ona sığın ondan yardım al.

Allah hepsını nasıl bılıyorsa oyle yapsın.
alma mazlum ahını cıkar aheste aheste demişler.

sakın ola gerı donemyı dusunme. çocugum babasız buyuyecek dusuncelerı falan gelmesın aklına. o adamdan baba maba olmaz. daha gelınlıgınle sana tokat atan, hamıleyken doven adam, cocugunuda doverdı illaki.

oyle mutsuz bı aıle yasantısı olacagına, babasız huzurlu bı yasantısı olsun.
bunu affı yok. bosanıp kurtulmussun. telefonunu degıstır. izini kaybettır o pisliğe. aramasın senı hayvan. aklın falanda karısmasın hiç. ennn dogru olanı gec de olsa yapmıssın.

X