hayatımın kabus gibi 1 yılı:(

yazdıklarınızı ağzım açık okudum .fake diyeceğim fakat fake bir konu için kimse bu kadar uzun yazmakla uğraşmaz.eşinin ailesi tam bir çingeneymiş.zamanında nasıl oldu anlamadın .önceis nasıldı flört evresi. herşeye rağmen burda tek suçlu eşin eşin annesine biraz fazla yüz vermiş :KK47::KK47: düştüğünüz duruma ,ailenize ,bebeğinize çok üzüldüm diycek bir şey bulamıyorum:KK50:

Son düzenleme:
Ailen Seni üzmüyor yaptıklarını başına kakmıyorsa Sakın Geri Dönme Çocuğunu da Verme Sana Şiddet uygulayan çocuğunada uygular. Hayatını mahvedersin. pişman da olma sakın. Kayın validen den çok çekersin Yaptığının 2 katını yapar. Ayaklarının Üzerindede durabiliyorsan Sorun yok. O Baba o Çocuğu hak etmiyor. Gebeyken dövmüş lohusayken dövmüş bebeğini hiç düşünmemiş Düşünseydi Seni hamile kaldığında dövmez hamilelik sürecini rahat geçirmeni sağlardı.! Sakın Üzülme Sakında geri dönme. Telefon numaranı değiştir rahatsız edemesin seni

Son düzenleme:
Eşin dövüyor, kaynanan da dövüyor, geliyor bi de kaynın dövüyor. Tövbe yarabbim nasıl görgüsüz, dengesiz insanların arasına düşmüşsün. Çok geçmiş olsun kolay atlatılır şeyler yaşamamışsın. Onları olanları unutmaya çalış ailenle ve güvendesin gerisini boşver.

Son düzenleme:
Telefon numerani degistir, hatta evinizin numerasinida degistirin size ulasamasinlar artik. Tüm baglari kopart. Ilerde cocugun büyünce babasini görmek isterse ozaman düsünürsün, yoksa hic gerek yok, zaten mahkemede izin vermez böyle bir cocuga babayi teslim edemezsin, yüzünü görmek isterse avukatlarina basvursun.

Sende gencligin verdigi cahillikle cok fazla cekmissin, ama cok sükür bitmis artik, cok gecmis olsun!

Telefon numerani degistir, hatta evinizin numerasinida degistirin size ulasamasinlar artik. Tüm baglari kopart. Ilerde cocugun büyünce babasini görmek isterse ozaman düsünürsün, yoksa hic gerek yok, zaten mahkemede izin vermez böyle bir cocuga babayi teslim edemezsin, yüzünü görmek isterse avukatlarina basvursun.

Sende gencligin verdigi cahillikle cok fazla cekmissin, ama cok sükür bitmis artik, cok gecmis olsun!

evet bir anlik cahilligim hayatima mal oldu ama artik kotu gunlerin geride kalmis olmasini diliyorum ins babalik emekle oluyor hic bir emegi yok oglumdaki

Eşin dövüyor, kaynanan da dövüyor, geliyor bi de kaynın dövüyor. Tövbe yarabbim nasıl görgüsüz, dengesiz insanların arasına düşmüşsün. Çok geçmiş olsun kolay atlatılır şeyler yaşamamışsın. Onları olanları unutmaya çalış ailenle ve güvendesin gerisini boşver.

aynen oyle kocam zaten dovuyordu o gece kaynanam kac kez yurudu ustume annem kayinpederim polis girdi araya ogluda mal gibi bakti hatta diger oglu kucagimda cocum varken bana bir tekme salladi araya annem girdi abisi ole bakti

Ailen Seni üzmüyor yaptıklarını başına kakmıyorsa Sakın Geri Dönme Çocuğunu da Verme Sana Şiddet uygulayan çocuğunada uygular. Hayatını mahvedersin. pişman da olma sakın. Kayın validen den çok çekersin Yaptığının 2 katını yapar. Ayaklarının Üzerindede durabiliyorsan Sorun yok. O Baba o Çocuğu hak etmiyor. Gebeyken dövmüş lohusayken dövmüş bebeğini hiç düşünmemiş Düşünseydi Seni hamile kaldığında dövmez hamilelik sürecini rahat geçirmeni sağlardı.! Sakın Üzülme Sakında geri dönme. Telefon numaranı değiştir rahatsız edemesin seni

ailemden yaptiklarimi yuzume vurcak tek kelime duymadim sanki hic gitmems gibi geldim odama yerlestim ogluma besik hersey alindi oda sanki hep varmis gibi ailem sahiplendi 7 aydir calismadigim icin oglumun ve benim tum ihtiyaxini ailem karsiliyor uzuldugum sey bunca yapilana katlanmis olmk

Geçmiş olsun keşke ilk tokatta cezalandırsaydınız . bu kabul edilmemeli .

Bence bu konuda yeterince sert çıkmamışsınız . Size bağırıp çağırabilir , sinirlenebilir evdeki eşyaları kırıp dökebilir ama sizin onurunuzu kıracak bir hakaret ve dayak kabul edilemez bence .

yazdıklarınızı ağzım açık okudum .fake diyeceğim fakat fake bir konu için kimse bu kadar uzun yazmakla uğraşmaz.eşinin ailesi tam bir çingeneymiş.zamanında nasıl oldu anlamadın .önceis nasıldı flört evresi. herşeye rağmen burda tek suçlu eşin eşin annesine biraz fazla yüz vermiş :KK47::KK47: düştüğünüz duruma ,ailenize ,bebeğinize çok üzüldüm diycek bir şey bulamıyorum:KK50:

uzakta oldugum icin ailesini pek taniyamadim evendigim adamin sonradan ana kuzusu olabilecegini bilemedim esim ve annesi kendinde bir suc gormuyorlarki hatalar bizler icin benimde hatalarim oldu ama bunca seyi haketmedigimi dusunuyorum bende uzuluyorum ama elimden hic birsey gemiyor

Çok geçmiş üzücü bir durum ama yaşadınız ve bitti kurtuldum diye düşünün. ne hakla sizi döverler, sülalecenek hastaneye yatırılıp tedaviye ihtiyaçları var. Ben bile okurken içinden o insanlar için ah ettim. Geçmişi silip geleceğinize bakın. eski olayları sormayın sorgulamayın. kötü bir rüyaydı, uyandım diye düşünün. işallah çok daha güzel bir hayat sizi bekliyordur. kötüler cezasını, iyiler mükafatını almadan ölmez bu hayatta.

bende unutmak istiyorum olmamis gibi ama icime oturmus gitmiyor mutlaka o gunleri hatirlatan bisi oluyo insanlar merak edip soruyo aciklama yapmiyorum ama sorular kesilmiyor

kesinlikle affetme çocuğuda verim arada deme o adam çocuğu kaçırır.. herkes yaptığının bedelini ödemeli bırak ne halleri varsa görsünler insanlıktan çıkmış onlar.hiç çocuğu göremiyor diye kendini suçlama kendi sonunu kendi eliyle hazırlamıben ş kendi düşen ağlamaz...

bana kalda yuzunu gostermem cocumun onlara ben hic bisi demiyorum onlara yaptiklari hatayi anlayip umarim baskalarina yapmazlar ve kaynanam olacak o kadinla karsilasmamayi diliyorum cunku bebegimi almaya kakti benden lohusaydim aglamaktan yaptiklarina karsilik veremedim

Geçmiş olsun keşke ilk tokatta cezalandırsaydınız . bu kabul edilmemeli .

Bence bu konuda yeterince sert çıkmamışsınız . Size bağırıp çağırabilir , sinirlenebilir evdeki eşyaları kırıp dökebilir ama sizin onurunuzu kıracak bir hakaret ve dayak kabul edilemez bence .

karsilik verdim tabikide ama bu durum biraz daha kizdirdo onu zaten kafamda hep vardi bosanmak ama adim atamiyordum sonunda ailemde ogrenince cesaretimi iyice topladim

onlara kalsa bana bisi yapmadilarki kaynnm nmazinda niyazinda ama lohusa ne demk bilmdn kucmda cocmla ustime yurudu kc kz kocamda ma gbi bakti bana yapolnlara ben annesine bagrma artik bebk krkuuo dyip cikistmda kocam oturup anneme bgramzsn dye agladi

midem bulandı yemin ediyorum. ben normalde düşmanıma bıle beddua etmem, Rabbım bu dunyada ver cezalarını, ahiret cok zor derim ama Rabbım bu dunyada vermesın cezalarını bunların. ahirette senın ellerın onların yakasında olmayacak, onlar senın ayagına kapanıp af dıleyıp helallık ısteyecek.
bana boyle seyler yasatan ınsalara hakkımı helal etmem asla... okurken mıdem bulandı yaaa. ne diyim.

Allah sana sabır versın, evladından yüzünü güldürsün, karsına temiz bi insan cıkarsın da unuttursun sana bu yasadıklarını...

Son düzenleme:
Geçmişi hatırlatıp seni daha çok üzmek istemem,keşkeleri bırak ama kesinlikle o adamın kendini acındırmalarına kanma.Koca olamamış bir adam baba da olamaz aklından çıkarma.

Bir psikiyatriste git,hem evlilik sonrası yaşadıklarını hem de doğum sonrası yaşadıklarını bir bir anlat ruhsal travma geçirdiğini raporlaştır yardım iste mahkemede delil olarak kullanılabilir.

Avukatına bebeğine doğru savrulan,onun hayatını tehlikeye atan o tekmeyi ve hamilelik döneminde yediğin dayakları da anlat. Hazır hissettiğinde ailene de anlat, senin de evladın var biri ona zarar verse ve o senden saklasa hoşuna gider mi? Sen evladını nasıl seviyorsan ailen de seni öyle seviyor. Bilmek haklarıdır.

Anasının adam doğuramadığını bizim adam etmemiz ne haddimizedir, bu yanılgıya da kapılmayalım. Maalesef kimse sonradan değişmiyor.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma ağzımı bozacağım o kocan da gitsin anasına,her neyse,pislik:KK47::KK47:

soyle ortak tanidikar ariyo sormak icin bende aramiyo cocunu diyorum ona haber gitmis demek o sekilde aramaya basladi zaten maj atiyosesimi duymak istemiyormus resmen bana dusman haline gtirmisler evet kararim kesin davamida actim ben oglum ve ailemle cok mtluyum allah bozmasin bana hamileyken vurdugunda brbegime bisi olcak korkusuyla sabahi dar edip doktara glderdim sabaha kasar koltukta oturp aglardimsabah olncda kimse anlamasn diye yalandan gulup bide ustine kaynabama gitmk zorunda kalirdim kocamsa ben senin karnina vurmadim derdi umarim bundan sonrasi guzel olur 24 yasindaym ve dunya tatlisi bi oglum vr cok sukur allh onub kaderini guzel eylesin ins

:KK47::KK47:::KK47::KK47::KK47:

bu şerefsiz adamı karılarını kum çuvalı sanan mahlukatlara ibret olsun diye istiklal caddesinin ortasında sallandırıcaksın......

gerek bu konuda olsun gerek eş şiddetiyle ilgili açılan diğer konularda olsun dikkatimi çeken birşey var

ne zaman şiddete eğilimli bir erkek olsa ailesi de aynı durumda oluyor bilmem sizler de fark ettiniz mi?

adam eşini dövüyor,tartaklıyor ailesi de aynı şkilde davranıyor..bu genelde böyle

özellikle erkekler için çok daha geçerli bu.öyle mi yetiştiriliyorlar yoksa aileden mi cesaret alıyorlar anlamadım.

gerek bu konuda olsun gerek eş şiddetiyle ilgili açılan diğer konularda olsun dikkatimi çeken birşey var

ne zaman şiddete eğilimli bir erkek olsa ailesi de aynı durumda oluyor bilmem sizler de fark ettiniz mi?

adam eşini dövüyor,tartaklıyor ailesi de aynı şkilde davranıyor..bu genelde böyle

özellikle erkekler için çok daha geçerli bu.öyle mi yetiştiriliyorlar yoksa aileden mi cesaret alıyorlar anlamadım.

babası da anasını dövmüştür, kendı de kardesı de dayak yemıstır...böyle görmüş, yetişmiştir kesin. sonra o öküz kalkıp elın kızına da aynı seylerı uygular.

geçen perşembe akşamı Nihat Hatipoğlu2un programı vardı. kadın erkek ilişkilerinden bahsediyordu. orda denildi ki:

KADINA KALKAN EL KABEYE UZANAN EL GİBİDİR.

günah yazık ya nasıl insanlarmış bunlar. ne hakla hangi vicdanla sana böyle saldırırlar. sen geleceğine bak. o adamdan ne koca olur ne baba ne adam ne insan. hiçbişey olmaz ondan. :KK47:

işin başından belliymiş aslında düğün yapmak istemeyişleri falan.. kanayan yeri kesip atacakmışsın ben bunu öğrendim bu hayattan. Allah yardımcın olsun okurken bile şekilden şkile girdim inş. affetmezsin o ''adam''ı.. canını yakanların elbet canı yanar.. sen ileriye bak.. o kabusa birdaha düşürmesin Allah...

X