hayatımın kabus gibi 1 yılı:(

Allah kurtarmış seni, yaşadıkların gerçekten kabus gibi

Umarım bir an önce boşanır kurtulursun, şu durumda eşinin çocuğunu aramaması inan daha iyi, o insanlarla sürekli muhatap olmak zorunda kalmazsın. Böyle bir adamın babalığından da hayır gelmez zaten.

Çok geçmiş olsun

bir an korku filminin içindeyim sandım,kabus gibi bir hayat yaşamışsın..

kurtul bu adamdan lütfen..ne eş ne baba olmaya layık bir insan değil!

kurtulduğuna şükret kurbanlar kes hatta. bırak arayı sormasın çocuğunu öyle baba mı olur eksik kalsın

şoktayım.. okuduklarım beni şoka soktu. arkadaşım iyimisin bu adamdan dayakları yerken neden çocuk yaptın..nasıl bir ruh halindeydin anlamıyorum..

ve en son yazdığınızı anlamakta hele iyice zorlanıyorum.

acaba bana yapılan şeyleri çokmu abarttım
yazmışsınız..
ne diyeyim size şimdi.
doğru çok abartmışsınız. size ne yapmışlarkii.siz büyütüyorsunuz mu.
arkadaşım,size yapılan insanlık suçu. herkes sizi dövmüş. kaynınız dahil.annenziii dövmeye kalkmışlar. aile değil resmen cani bunlar. bebeğinizi uzak tutun bu canavarlardan. ve o herifin tellefonlarına cevap vermeyin. rahatsız etmeye devam ederse polise başvurun..
okuduklarım beni dehşete soktu ya. inanamıyorum

okurken daraldım,kalbim sıkıştı resmen!!! o adamdan ne baba olur ne koca ne arkadaş ne düşman.. yabancı olur anca hayatına,bebeğine,sana yabancı...unutulacak insan..insan bile değil!!!!

sen onu çocuğundan ayırmadın,o kendi ayrıldı..evden giden ayrılan olmaz her zaman...o ne ya!öyle babayla ruh hastası olur çocuk Allah korusun

olmuyo iste oyle bir haldeydimki sokaga tek basima bile cikartmiyorlardi bir arkads edineme bile izin yoktu evlo kadinin ne isi var dyip kesip ayiyolardi bu durumda insan kabul ettiremiyo hic bisi

amin ins t.ederim.destek aloyrum ama faydasiz yasadiklarim icime oturmus gitmiyo beni aramason istemoyorm ztn sadece oglum acisindan bakiyorum umarim biran once kurtulurum

şu dünyada böyle manyak insanların olduğunu okuyunca şok geçiriyorum ya
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra seni
yaşadıkların gerçekten kabusss
burada arkadaşların yaşadıklarını oyunca erkeklerden soğuyorum ya ve korkuyorum da elenmekten...
eğer annen varken olanlar olmasaydı halen orda olabilme ihtimalin vardı
bu kadarına sabretmemeliydin
neyse olsun bu şekilde kesin olarak bitirmeni sağlamış bu olanlar
Allah hiç birinin yanına bırakmasın, bunlara da insan deniliyordu değil mi...

ins canim amn esim zaten istemiyo sadece beddua edip sucluyo benden uzak olsun o cok sevdigi annesiyle yasasin artik

cok sukur cnim gerctn oyle sonunda sanirim olecektim cunku artik dayanamz hala gelmistim 1 yil nasl dayandim bende bilmiyrum bunlar neki ben daha neler yasadim allah kinseye yasatmasin cok zor

onlara kalsa bana bisi yapmadilarki kaynnm nmazinda niyazinda ama lohusa ne demk bilmdn kucmda cocmla ustime yurudu kc kz kocamda ma gbi bakti bana yapolnlara ben annesine bagrma artik bebk krkuuo dyip cikistmda kocam oturup anneme bgramzsn dye agladi

Çok geçmiş üzücü bir durum ama yaşadınız ve bitti kurtuldum diye düşünün. ne hakla sizi döverler, sülalecenek hastaneye yatırılıp tedaviye ihtiyaçları var. Ben bile okurken içinden o insanlar için ah ettim. Geçmişi silip geleceğinize bakın. eski olayları sormayın sorgulamayın. kötü bir rüyaydı, uyandım diye düşünün. işallah çok daha güzel bir hayat sizi bekliyordur. kötüler cezasını, iyiler mükafatını almadan ölmez bu hayatta.

ne yaptlar bendr bilmiyrum ama ole bi durumdydmki anlatmyrum h bunlari derken bende susnadim zaten kendini ezdormk istemdgm icin delirdiler ama ezdiler sonunda rahmetli kayinpederim haric nur icnde yatsin Ama digerlrnr asla hakkimi helal etmcm elimdm hmile hlimle bir brdk su ictilerse haram olsun ne diyimki boyle insanlara lafta kar etmiyo

allah yardimcn olsn dlerim hersy gnlnce olur

destgn icn sgl o kdr ihtycm varki knsp drrtlsmye isin icndn cikamiyrum artik cunku

amin canim ins tek istegim evladmla mutlu olmk ve herseyi unutmk evt sustum cunku yasadiklarimi yediremdim kendime asla kabullenemdim anlatamdim agr geldi mucadele ettim dahada yiprandm mutszken mtlu grunmk en agiriydi

destgn icn sgl o kdr ihtycm varki knsp drrtlsmye isin icndn cikamiyrum artik cunku

Türkçe katli !
söylemeden geçemedim...

ben yaşadıklarını okurken tüylerim diken diken oldu valla, gerçekten inanamıyorum böyle insanların varlığına..
keşke ilk gece çekip gitseymişsin ama işte yaşayıp görüleceği varmış...
geçmiş olsun, kurtulmuşsun yine de, umarım darp raporu sonucu ceza vs de alır o herif. bir de hala eşim demeyi bırak bence !

kesinlikle affetme çocuğuda verim arada deme o adam çocuğu kaçırır.. herkes yaptığının bedelini ödemeli bırak ne halleri varsa görsünler insanlıktan çıkmış onlar.hiç çocuğu göremiyor diye kendini suçlama kendi sonunu kendi eliyle hazırlamış kendi düşen ağlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…