Bir yıl başı meselesi

eşinizin ailesinin yılbaşına bakışı nasıl? sizin baktığınız manadaysa geçensene yeni evlisiniz, sizi çağırmazlar beraber kutlamanızı sağlarlardı bence, benim kaynanam, olsa; oğlum siz yeni evlisiniz ertesi gün gelirsiniz babanın elini öper doğum gününü kutlarsınız derdi, bende gülen yüzümle ertesigün pasta alıp giderdim, gelinimin sürprizi diye kutlatırdım. eşiniz ailesine pek hayır diyemiyor sanırsam, bu senede gidersiniz gibi duruyor, çocuğu bahane edip gitmezsiniz, erken uyutursunuz, uyurken bişeler yapabilirseniz çözüm olabilir. babanın doğum günü değişmicene göre her sene kıriz yaşamaktansa bir yıl siz başbaşa istediğiniz gibi, diğer yıl doğum günü kutlaması şeklinde ilerleyebilisiniz, yukarda bi üye önermişti buda çözüm olur bence

Ya ne kadar enerji emici insanlarsınız ya yaşımız geçiyordu canımız istedi yaptık çocuğu cinsel hayatımın detaylarını ya da üreme programımı size mi soracağım? Ayrıca canım istemezse gitmem kocamı da göndermem gerekirse. Ben ikimizinde üzülmeyeceği ya da adaletli bir çözüm arıyorum geçen sene gittik bu sene de gitmeyelim gibi mesela! Hoşuna gitmediyse yazılanlar yorumlamazsın olur biter. Ne yapayım şimdi geri mi sokayım çocuğu
Canın istemezse gitmez misin 🤣🤣 bu atarları kocana yap belki işe yarar. Tabiki yapabiliyorsan öyle bi özgürlüğün varsa.

eşinin ailesi ve senin yıl başına bakışın farklı be canım, kaynananlarda da bu bakış olmadığından kutlamana senin beklediğin değeri vermiyolar. gidin, oniki olmadan eve dönün, bebişi uyutun, giy kırmızı çoraplarını eşinle başbaşa bişeler yapın, ama hissettiğim kadarıyla oda senin istediğin tarzda kutlamak istemiyor sanki, sosyal doku farkı var, ikinizde ödün vererek ortak paydada buluşun aşko

Ay ben nerede hata yapıyorum biliyor musun, bdv konularini okuyorum kişiyi tanımak için. Asıl bomba böyle küçük detaylarda çıkıyor 😂 sanat eseri gibi yorum 😂
seytan ayrintida gizli iste
mesele sadece yilbasi dogumgunu degil ki. adam sadece pazarlari izinliymis koca bir sene bir pazar basbasa olmamislar. her pazar kahvaltiyi yaptigi gibi es ailesine gider gece 10da eve yatmaya gelirlermis.
yoksa adam babasinin dogumgunu icin gidecek olsa karisiyla gece yilbasini kutlar, 1 ocakta da aksama dogru hediyesini alir babasına gider. atla deve degil.
konu sahibi de saf saf yenidogan bebege abdest aldiracak bagnazlikta kocasiyla yilbasi kutlama hayallerinde

Esiniz ve ortak arkadaslarinizla bi program yapabilirsiniz. Veya esinize bu plani anlatabilirsiniz. Sizin evde yada baska bi arkadasin evinde toplanip, herkes birseyler pisirip alir gelir, tek kisiye yuk olunmaz, sonrasinda kutu oyunlari oynanir vs. Oyunlarda kizlar takimi ve erkekler takimi olunca cok eglenceli oluyo tavsiye ederim 😊

X