hayatımın kabus gibi 1 yılı:(

çok üzüldüm ve gerçekten inanamadım neler neler yaşamışsın.neyseki ailen varmış.inşallah çocuğunla beraber mutlu olusunuz.

Yaşadıklarınız çok üzücü. Hayatımın kabus gibi 1 yılı şeklinde tanımlamışsınız, çok daha haklısınız. Fakat güzel olan şu ki oğlunuz da siz dehuzurlu bir yerdesiniz artık. Size kol kanat germiş, sonsuz bir sevgi sunmuş insanlarlasınız. Oğlunuzu büyütürken ailenizin desteği ile siz de iyileşeceksiniz, yaralarınızı saracaksınız. Diliyorum bundan sonrası oğlunuz ve sizin için çok güzel olur.

ben beddua etmiyorum sadece hatalarını anlasınlar başkasına yapmasınlar istiyorum hatalar bisim için benimde vardı hatam ama bu kadarını haketmedim diye düşünüyorum

ben oğlumun doğuşundan hiç pişman olmadımki aksine o bana hayat verdi o olmasaydı ben ayakta kalamazdım b unca yaşadığım şeyle

Bencillik bu yaptığın.. Sen pişman değilsin çünkü o bebek umudun tutunacak dalın oldu senin ama birde onu açısından bak.. Babasız büyümek kolay değil.! Cevresinde istediğin kdr insan olsun baba yeri ayrıdır
Tüm yaşayacaklarını bile bile eşinin değişmeyeceğini bile bile ...

avukatımla herşeyi konuştum ama ispatlayamadığım şeleri sunamıyorus mahkemeye tazminat davası açtık yüklü bir miktar umarım onu kazanırım onunla hayatımı bir şekilde yoluna sokarım çocuma iyi bir gelecek hazırlarım onlarda benden uzak olsunlar ne yaparsa yapsınlar çünkü katlanamıyorum artık lafa söze yaşandı bişiler bitti önemli olan hataları anlamak ama onlar anlamadılar bense daha yeni yeni idrak edebiliyorum olanları hatalarımı keşke yapmasam dediğim çok şey var yuvamın yıkıldına hiç üzülmüyorum sadece kucağımda çocumla yaşadıklarıma üzülüyorum ailemin maruz kaldığı hakarete üzülüyorum biliyorum hepsi geçecek birgün ama nezaman işte hayatım yoluna girsin istiyorum artık umarım en kısa zamanda bu dileğim gerçekleşir oğlumla mutlu huzurlu bir hayatım olur huzur istiyorum artık

yok kendi memleketlerinde yapıp benim memeleketimde yapmak istemediler babamda kaıp benim memleketimde ayrı bir düğün yaptı gelinlime kadar kendi aldı ama onlar çok küçük şeyler geliyor artık bana unuttum bile. amin inş

inş benimde isteğim bu yönde

arkadaşım kader bebeğimin dünyada alacak nefesi vardı ve iyikide olmuş evet baba yerini kimse tutmaz biliyorum ama bende böyle olacağını bilerek evlenmedim 23 yaşında bütün hayallerim başıma yıkıldı bu ne demek bilemezsin evet oğlum benim umudum herşeyim ban güç veren tek şey ve iyiki var evliliğmin tek güzel yanı oydu rabbimin bana en güzel hediyesi evet kolay bir hayatı olmayacak belki ama ben elimden geldiğinde allahım müsade ettiği sürece ona yardımcı olup destek olacağım inş benim olmayan bütün güzellikler onun olsun

Yasadiklarina uzuldum hicbir kadin bunu haketmiyor artik bundan sonrasi onemli cocugunun gelecegi icin...

Tum bayanlara soyluyorum ozellikle yeni evlenen genc kizlara... Dayagin affedilecek bir tarafi yok yapti bir daha yapmaz demeyin arkasi geliyor bir sekilde hata bir kere yapilir ikincisi hata sayilmaz boyle birsey olursa emin olmadan devam etmeyin... Benim esimde ilk evlendigimde hamileyken vurmaya kalkti affetmem dedim yemin etti yalvardi yakardi birdaha olursa yuzumu goremezsin dedim yapacagimdan emin oldugu icin ogun bugundur tam 7 senedir bir tokatini kotu bir lafini duymadim... Tabiki karsindaki adam gibi adamsa adam olmayana souleyecek zaten soz yok...sizi kaybedecek kadar herseyi goze aliyorsa bastan bitmesi daha iyi...

kusura bakmayın ama yazdıklarınızı sinirlenerek okudum...evlendiğiniz ilk gün tokadı yemişsiniz ne bekliyordunuz ki..niye bu kadar zaman katlandınız..arkanızda böyle güçlü bir aileniz varken siz bunları yaşamayı kendiniz seçmişsiniz..yapmayın artık..okumamış cahil bir insan olsanız arkanızda size anlayış gösterecek bir aileniz olmasa belki sizi anlayabilirdim..ama bu şartlarda gerçekten sizi anlayamıyorum...

emin olun başıma gelmeden başkası anlatsa bende sizin verdiğiniz tepkiyi verirdim ama insanın başına gelince hiçte öyle olmuyormuş bişiler nedenmi katlandım çünkü bebeğim vardı nedenmi katlandım çünkü yaşadıklarımı kendime yediremedim söyleyemedim inananamadım nedenmi katladım onlara direnmek için mücadele ettim ama sonunda baktım kaybediyorum bıraktım onlara yenilmeyi kabul edemedim ama sonunda yenildim mücadele etmek istedim düzeltmeye çalıştım bişileri ama olmadı

gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza rabbim inşallah sizi ve bebeğinizi bundan sonra hep güldürür.artık geçmişi geride bırakın ve bebeğinizle mutlu olmaya bakın

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah her şey senin için daha güzel olur. benim buraya yazmamın sebebi sen bi konu açtıktan sonra bazı kendini bilmez eminimki hayattada sadece başkalarının kusurlarıyla egolarını tatmin etmeye çalışan insanların yazdıkları yok z harfi yokmuymuş başka yerde bi takım konularda insanlar uyarılabilir bende egitimciyim yeri gelince uyarırım ama kızın burda derdine bakın siz takmışsınız z de z şaka gibi çok mükemmelsinizya her şeyiniz süperya dingiller acayip sinirlendim ya kız orda derdini anlatmış o anlatırken ben yaşadım resmen ne kadar zorluklar biride çıkmış çocugun sucu ne neden cocuk yaptın e be akılsız senin kocanın 10 sene sonra sana vurmucagı ne malum gelecegimi görüyosun sen o zaman hiç cocuk yapma neyse konuyu dagıtmıyım Allah yardımcın olsun bence cok gençsin bu kadar yüz göz olduktan sonra yürümez o iş hala bi üni okuyup meslek sahibi olabilirsin(okumuşta olabilirsin gözümden kaçmış olabilir k. bakma) kimseye minnet etme çocugun için sabret ve dik dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…