-
- Konu Sahibi sariguller
destgn icn sgl o kdr ihtycm varki knsp drrtlsmye isin icndn cikamiyrum artik cunku
midem bulandı yemin ediyorum. ben normalde düşmanıma bıle beddua etmem, Rabbım bu dunyada ver cezalarını, ahiret cok zor derim ama Rabbım bu dunyada vermesın cezalarını bunların. ahirette senın ellerın onların yakasında olmayacak, onlar senın ayagına kapanıp af dıleyıp helallık ısteyecek.
bana boyle seyler yasatan ınsalara hakkımı helal etmem asla... okurken mıdem bulandı yaaa. ne diyim.
Allah sana sabır versın, evladından yüzünü güldürsün, karsına temiz bi insan cıkarsın da unuttursun sana bu yasadıklarını...
ben oğlumun doğuşundan hiç pişman olmadımki aksine o bana hayat verdi o olmasaydı ben ayakta kalamazdım b unca yaşadığım şeyle
Geçmişi hatırlatıp seni daha çok üzmek istemem,keşkeleri bırak ama kesinlikle o adamın kendini acındırmalarına kanma.Koca olamamış bir adam baba da olamaz aklından çıkarma.
Bir psikiyatriste git,hem evlilik sonrası yaşadıklarını hem de doğum sonrası yaşadıklarını bir bir anlat ruhsal travma geçirdiğini raporlaştır yardım iste mahkemede delil olarak kullanılabilir.
Avukatına bebeğine doğru savrulan,onun hayatını tehlikeye atan o tekmeyi ve hamilelik döneminde yediğin dayakları da anlat. Hazır hissettiğinde ailene de anlat, senin de evladın var biri ona zarar verse ve o senden saklasa hoşuna gider mi? Sen evladını nasıl seviyorsan ailen de seni öyle seviyor. Bilmek haklarıdır.
Anasının adam doğuramadığını bizim adam etmemiz ne haddimizedir, bu yanılgıya da kapılmayalım. Maalesef kimse sonradan değişmiyor.
Konu sahibi arkadaşım kusura bakma ağzımı bozacağım o kocan da gitsin anasına,her neyse,pislik
işin başından belliymiş aslında düğün yapmak istemeyişleri falan.. kanayan yeri kesip atacakmışsın ben bunu öğrendim bu hayattan. Allah yardımcın olsun okurken bile şekilden şkile girdim inş. affetmezsin o ''adam''ı.. canını yakanların elbet canı yanar.. sen ileriye bak.. o kabusa birdaha düşürmesin Allah...
bı yerden kopnusalım senle benımde ıhtıyacım var konusmaya...
Yaşadıklarınız çok üzücü. Hayatımın kabus gibi 1 yılı şeklinde tanımlamışsınız, çok daha haklısınız. Fakat güzel olan şu ki oğlunuz da siz dehuzurlu bir yerdesiniz artık. Size kol kanat germiş, sonsuz bir sevgi sunmuş insanlarlasınız. Oğlunuzu büyütürken ailenizin desteği ile siz de iyileşeceksiniz, yaralarınızı saracaksınız. Diliyorum bundan sonrası oğlunuz ve sizin için çok güzel olur.
Bencillik bu yaptığın.. Sen pişman değilsin çünkü o bebek umudun tutunacak dalın oldu senin ama birde onu açısından bak.. Babasız büyümek kolay değil.! Cevresinde istediğin kdr insan olsun baba yeri ayrıdır
Tüm yaşayacaklarını bile bile eşinin değişmeyeceğini bile bile ...
tabiki olur nerden istersen ne vakit istersen
msn varsa ordan olur cunku ben burdan ozel mes yazamıyorum
kusura bakmayın ama yazdıklarınızı sinirlenerek okudum...evlendiğiniz ilk gün tokadı yemişsiniz ne bekliyordunuz ki..niye bu kadar zaman katlandınız..arkanızda böyle güçlü bir aileniz varken siz bunları yaşamayı kendiniz seçmişsiniz..yapmayın artık..okumamış cahil bir insan olsanız arkanızda size anlayış gösterecek bir aileniz olmasa belki sizi anlayabilirdim..ama bu şartlarda gerçekten sizi anlayamıyorum...
olur tabi adresini at ekleyeyim hemen canım