Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

Bazen gerçekten yorum yapanlar çok acımasız oluyor ya terk edecek ne canım kadın daha bişey yapmamış biraz daha yapıcı yorumlar yapın bence.. hem yanınıza alın yazmış bir ton insan bakalım konu sahibi ne cevap verecek.. kesin hükümlü olmaya bayılıyor sitedeki üyelerin bazıları
Ben aciklayici yorumumu bir onceki sayfada yaptim , sikinti yok.
burda da 'terk edecek ' kisinin dedim farkindaysaniz.
pesin hukumlu falan degilim ne dedigimi gayet iyi biliyorum. Yazdigim her kelimeyi tek tek secerim ben.
konu sahibi terk etmem diyorsa zaten onun alinmasini gerektirecek bir sey de yok.

Evlat hiç kimseyle kıyaslanmaz. Karşınızdaki insan dünyanın en mükemmel insanı dahi olsa çocuğunuzdan ayrılmaya değmez. Yani ben olsam bana dünyaları verseler oğlumu bırakıp, evlenip başka bir şehre gitmem. Çünkü ben anneyim oğlumun kokusundan uzakta yaşayacağım hiçbir mutluluğu mutluluktan saymam. Tabi tercih sizin ama 7 yaşındaki bir çocuk annesinden uzakta yaşamayı hak etmiyor bence. Siz böyle bir evlilik yaparak oğlunuzu hayatınızın ikinci planında bırakmış olacaksınız ve bu durum ilerleyen zamanlarda anne oğul olarak sizin aranızda bir dağ olacak. Evlenmek tabi ki sizin de hakkınız ama oğlunuzun annesinin yanında büyümesi de onun en doğal hakkı. Karar sizin.

Herkes cocugunuzu neden birakiyorsunuz diye soruyor, 20 dakkadir yazmiyorsunuz... Bi yazinda ona göre yorum yapalim... Hos hicbir sebep evlatlarimdan ayri kalmama neden degildir ama neyse...:KK14:
Muhtemelen konu sahibi sonradan baska bir ile atandigi icin cocugun okul vs duzenini bozmak istemediler. Cocuk babayla kaldi.
Simdi asik oldugu kisiyle evlenirse bulundugu sehirde kalmaya devam edecek.
ve muhtemelen yine cocugun okulu var oraya aliskin gibi sebeplerle yanina alamayacagini dusunuyor.
yeni bir atama soz konusu oldugundan memur oldugunu varsayalim, buyuk ihtimalle doguda ya da gelismemis bir sehirde.
egitim burda iyi degil vs vs gibi gerekceler sunulabilir.

Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Bu işler izinle mi oluyor?
7 yaşındaki bebenin velayetine hakim karar vermiyor mu?

Ne kadar surede bir goreceksiniz ki?
Bu resmen cocugu birakip gitmek iste.
ayrica baba izin vermiyor diye bir sey yok.
acarsiniz davanizi gorursunuz mahkemenin cocugu size verecegini.

her şey bi yana sevdiğin adamla evlenmesen bile zaten atanmışsın ayrı illerde yaşıyorsunuz maddi özgürlüğünüzde var, neden bu zamana kadar boşanmadınız ki onu anlamadım. şimdi boşanıp hemen o adamla evlenecek olsanız kocanızı o adam için boşadınız gibi olacak etrafa kötü bi izlenim vereceksiniz

Ben de anlamadım oğlunuz şuan kimle kalıyor?
Ayrıca baştan oğlum mu sevdiğim adam mı die muhasebe yapacağınıza evliliğinizi bitirseniz çocuğunuzu da yanınıza almak için biraz çaba harcasanız nasıl olur diye düşündüm??
Çocuğun velayetini almak için uğraştıktan sonra gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecek.
Sizde kalırsa(istiyormusunuz anlamadım ama) zaten alırsınız evladınızı kurarsınız yuvanızı.
Velayet babaya verilirse yine elden gelecek birşey yok sonuç aynı olabilir.

Ama önce bir savaş verin evladınız için yahu. Öyle ömrümü geçirmek istediğim bir adam var evlat şu köşede dursun olmaz ki..

Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..

Baba söyle diyor böyle diyor, izin vermiyor, cocugun düzeni, yine görücem ama ayri sehirlede olucaz sadece falan filan, gecin bunlari... 7 yasindaki bi cocugun yani annesinin yanidir, yeni düzene cocuklar cok cabuk alisirlar, o yinede görücem ayri sehir demeleriniz cok komik, bende yigenlerimle ayni sehirde degilim arada görüyorum iste, böyle gibi nekadar kolay söylüyorsunuz, o sizin evladiniz en cok bu yaslarda size ihtiyaci var, siz nereye o oraya olmali... Ama haklisiniz babasi daha cok deger veriyor gibi evladiniza onda kalmasi daha saglikli...:KK14:

Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..
ne dediğiniz belli değil ki konu sahibi o_O az önce çocuğu göstermez dediniz şimdi ikimizde medeni insanlarız diyosunuzo_O

aa demek göreceksiniz arada negzel.. hastalandığında, karnesini aldığında, kavga ettiğinde, düştüğünde, üzüldüğünde, sevindiğinde, size her ihtiyacı olduğunda ışınlanacaksınız sanırım başka şehre (!) komik olmayın..

tırtıl'a bile empati yapabilen bana empati yaptıramadınız.. medeniyetinize tüküreyim..

Acilen evlenmek gibi bir niyetim yok zaten karsımdaki insanında bu yönde bir baskısı yok elbette boşanma gerceklesecek ve üzerinden belli bir süre geçecek..

aa demek göreceksiniz arada negzel.. hastalandığında, karnesini aldığında, kavga ettiğinde, düştüğünde, üzüldüğünde, sevindiğinde, size her ihtiyacı olduğunda ışınlanacaksınız sanırım başka şehre (!) komik olmayın.. Siz medeniyetime tükürmekle meşgul olun ve mümkünse yorum yapmayın..

tırtıl'a bile empati yapabilen bana empati yaptıramadınız.. medeniyetinize tüküreyim..

işte o sizin elinizde değil ne yazık ki.. konu açtıysanız yorum yapma hakkım da var.. ne oldu ağır mı geldi yazdığım? bir tek tükürme kısmına alınmışsınız.. medeniyetinize laf gelmesi anneliğinize saydıklarımız kadar dokunmamış size..

X