- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- Konu Sahibi blueblacking
"seçim yapamıyorum" demek bile seçim yapmaktır aslında.. oğlunuzun karşısına opsiyon olarak birini koymanız bile çok tiksindirici..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aciklayici yorumumu bir onceki sayfada yaptim , sikinti yok.Bazen gerçekten yorum yapanlar çok acımasız oluyor ya terk edecek ne canım kadın daha bişey yapmamış biraz daha yapıcı yorumlar yapın bence.. hem yanınıza alın yazmış bir ton insan bakalım konu sahibi ne cevap verecek.. kesin hükümlü olmaya bayılıyor sitedeki üyelerin bazıları
Muhtemelen konu sahibi sonradan baska bir ile atandigi icin cocugun okul vs duzenini bozmak istemediler. Cocuk babayla kaldi.Herkes cocugunuzu neden birakiyorsunuz diye soruyor, 20 dakkadir yazmiyorsunuz... Bi yazinda ona göre yorum yapalim... Hos hicbir sebep evlatlarimdan ayri kalmama neden degildir ama neyse...
Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
Ne kadar surede bir goreceksiniz ki?Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
ne dediğiniz belli değil ki konu sahibi az önce çocuğu göstermez dediniz şimdi ikimizde medeni insanlarız diyosunuzMevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..
aa demek göreceksiniz arada negzel.. hastalandığında, karnesini aldığında, kavga ettiğinde, düştüğünde, üzüldüğünde, sevindiğinde, size her ihtiyacı olduğunda ışınlanacaksınız sanırım başka şehre (!) komik olmayın.. Siz medeniyetime tükürmekle meşgul olun ve mümkünse yorum yapmayın..
tırtıl'a bile empati yapabilen bana empati yaptıramadınız.. medeniyetinize tüküreyim..