• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

E hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.

E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.

Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.

Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.
Kendini bilen bir insan cok icmez is yemeginde..bu kadar samimiyet nerden geliyor😐 ha icilen yerler vardir cok varos ucuz basit bir davranis bana gore. Bende alkol
Almiyorum ama oyle dusunuyorum dogrusu. Ki cok buyuk sirketlerde calistim proje satislari sampanyali kutlama olurdu yemekler birali ickili.. herkes agziyla icer🙄 is arkadaslari birbrini eve birakir filan..sorun olmamistir hic.

Selectra ve desyrel.
İkinci ilacı zamanında kullandım, nargile ile beni sarhoş etmeyi başarmıştır kendisi.

Diğer mevzuları bilmem de ilaçsız bile sıfır hatıra gece mümkündür, ilaçla ise değil 5 kadeh 1 dubleyle yarım saat sonra insanı yamultur lakin ayağa kalkınca anlaşılır.

Bütün yazılan mesajları okumaya çalıştım, eve yeni geldim ancak okuyabiliyorum.

1. Üyeliğim eski, sadece bu olayı kimseyle paylaşamadığım için içimi dökmek için yazdım. Neden ismimi, cismimi bilmeyen insanlara linçlenmemek için farklı bir şey yazayım. Linç falan umurumda değil sadece akıl almak için durumu olduğu gibi anlattım. Bir foruma oturup kurgu yazacak boş vaktim yok.

2. Herkes alkol miktarına ve ilaca takılmış. Konuyu detay vermeden özet geçtiğim için oldu muhtemelen. Anksiyete bozukluğum ve uyku problemim olduğu için 2 tane psikolojik ilaç kullanıyorum. İlaçları içmeye başladıktan sonra ağzıma alkol sürmedim. Normalde alkol eşiğim yüksektir ona güvenerek 5 duble rakı içtim, üstüne samimi bir ortam olduğu için birer tane shot atıldı, kalabalık bir yemek değildi.

3. Geceyi parça parça çok az hatırlıyorum dememe rağmen sanki sabah direk uyandım geceye dair hiçbir şey yok aklımda gibi yorum yazmışsınız. Anlatmaya çalıştığım şey gerçekten bilinçsiz bir şekilde nasıl yakınlaşmaya başladığımızı bile hatırlamıyorum, yatakta çıplak öpüştümüz anı 10 saniye film şeridi gibi bölük, pörçük hatırlıyorum. Ve gerçekten kendimi yiyorum, her şey parça parça ne oldu bitti toparlayamıyorum.

4. Sabah uyanıp direk işe gittik. Yol boyunca tek kelime etmedik, işyerinde ben zaten sürekli kustuğum için izin alıp öğlen evime gittim. Araya hafta sonu falan girdi. Ben konuşmaktan kaçıyorum.

Sadece başıma gelen bir olayı anlatıp fikir istedim. Dalgaya almak isteyenler buyursun alsın.
sızınkısı ıs yemegı olmamıs bırlıkte ıcmeye gıtmıssınız rakılar fondıpler... eger meyhane falan ısletıyorsanız bılemem tabı ancak oyle bır ısın toplantısı boyle olurdu

ıcmeye gıdecek ınsanların veya ıcen ınsanların sarhos olmadan once kendısını eve nasıl gıdecegını falan ona gore ayarlaması gerekmıyor mu 5 kadeh dıyorsunuz kafaların ıyı olacagı kesın yanı... psıkolojınız bıle etkıler sarhosluk derecesını neye guvendınız onu merak edıyorum ?

İlaç falan hikaye iş yemeğinde o kadar hatırlamayacak kadar nasıl içebiliyorsunuz ilaç sizi daha fazla sarhoş yapmaz midenizi kötü yapar kusarsınız falan etkileşime girer çünkü yani ya fazla içtiniz ki iş yemeklerinde bence bir kadeh geçilmemeli ya da sizde çekim hissettiniz sonuç olarak olan olmuş görmezden gelip muhatap olmayacaksınız zorla yaklaşamaz

Sizin dünyanızda 5’er duble rakı içilen iş yemeği olmayabilir ama benim dünyamda var açıkçası. Bu arada bir işyerinin müşteri yemekleri, başarılı satışçı yemekleri, proje bitiş yemekleri, proje başlangıç yemekleri, ödül yemekleri gibi bir ton dışarıda yemekli gece organizasyonu olabiliyor . Ben bu arkadaşın bahsettiği şeyin de dönem itibariyle işyerinin yılbaşı partisi olduğunu düşünüyorum.

Mesela bizim işyeri asla sınırlı içki ile bir yere gitmez, özellikle yılbaşı yemeklerinde herkes aşırı sarhoş olur, götü başı dağıtır, deli gibi dans eder. Hatta bir grup, yemekten sonra başka mekanlar gezmeye devam eder. İşyerinin yarısı da ertesi gün işe gelemez. Yani oluyor bunlar. Ki ben Türkiye’nin en kurumsal firmalarından birinde çalışıyorum.

Patronla sevişmek konusuna gelince, çok yakışıksız olmuş. Adam evli olmasa da çirkin birşey.

Ama kadın demiyor ki bana tecavüz edildi. Yukarıda da bir arkadaş demiş, yüksek alkollüyken oto kontrol yok oluyor, o anki cinsel arzu ile olan olabiliyor. Bunun sonu da konu sahibinin yaşadığı gibi pişmanlık. Yani niye ağlayıp sızlasın! Merak etmeyin o pişmanlık ağlamak sızlamaktan daha beter. Aynı araba ile işe gitme olayı da bence ne yapacağını bilememiş, ondan olmuş.
Sizin dünyanız neresi acaba ? Şu anlattığınızda sanki pavyonda çalışıyormuşsunuz hissini verdiniz … ayrıca sınırsız alkolle sarhos olup kendini kaybetmekte sizin dünyanızda hesaplanılan bir durum olması lazım. Alkolü ağzıyla içmeyi bilemeyen birinin gözlerini başka bir adamla yatakta açması gayet anlaşılır bir durum bence .

siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz
herşeyi geç ilaç kullanan biri bunu alkolle alınca sorun yaşayacağını bilir. illa 100 defa deneyip onaylamasına gerek yoktur
hala kendinizi savunuyorsunuz . adam belki tecavüz etti ?
adam sarhos degılse kadın sarhossa tecavuz oluyor
ıkısıde sarhossa tecavuz olmuyor ıkısınde de o an hersey bılınc dısı cunku...

ıs yerındekıler bırlıkte o ortamdan patronla nasıl ayrıldıgını gormustur ... hepsı ne yasandı tahmın edıyordur

ıs yerındekıler bırlıkte o ortamdan patronla nasıl ayrıldıgını gormustur ... hepsı ne yasandı tahmın edıyordur
E tabi, aynı arabayla işe gitmişler. Adam kıyafet değişmediyse, dünkü kıyafetten bile çözerler olayı.

fazla alkol alan insanlar azıcık gözlerine hoş gelen adamlarla yatıyorlar mı yani?ya da kadınlarla?patronla ufakta olsa flörtözlük olmadan sohbet olmadan arabaya bindiler eve gittiler seviştiler ama hatırlanmıyor.adam evliyse hangi eve gidildi?konu sahibinin eviyse evi nasıl tarif etti kendinde değilse kapıyı nasıl açtı.adamı eve nasıl davet etti?diğer türlü otele gitmeleri lazımdı gitmemişler.adam eve girer girmez üstüne atlamadı ya.mantıksızlıklar dizboyu kusura bakmayın.

Valla sevişmenin garip karşılanmadığı ortamlarda , kadınlar özellikle barlarda gözlerine hoş gelen adamlarla iki sohbet edip ( tanımadan, etmeden, geleceği düşünmeden), sonra gidip sevişiyorlar. Ki bu alkollüyken çok çok daha kolay ve sık oluyor.

Ayrıca ben patronun konu sahibi kadar sarhoş olduğunu düşünmüyorum. O baktı bu kadın, abarttı. Belki burdan bana iş çıkar dedi ve kadını eve bırakmayı teklif etti.

Black-out da şöyle birşey. Siz gece o anı yaşarken kendinizdesiniz. Yani öyle baygın filan değilsiniz. Ağzınız kayarak da olsa sohbet ediyorsunuz, sallanarak da olsa dans ediyorsunuz, gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama bilinç devre dışı. Sonra yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz ve gecenin belli bir saaten sonrası yok. Ne konuştum, ne yaptım belli değil. Mesela gece evin adresini tarif edebilirken, sabah ben bu eve nasıl geldim diyorsunuz.

Aslinda bir çok yorumda söylendi belki de konu sahibine ilac verdi adam olmayacak sey degil

ben boyle bılınc dısı uyansam hıc bırsey hatırlamasam patronumla boyle bırsey yasamıs oldugumu gorsem once bır krız gecırırdım sonra sen benı buraya getırdın kendımde degılken benımle ılıskıyemı gırdın dıye sıkayetcı olurdum
eger ılac verıldıgınden suphem varsa da kesınlıkle test yapılmasını ısterdım

konu sahıbı boyle bır endıse suphe yazmamıs hıc konuda...

Valla sevişmenin garip karşılanmadığı ortamlarda , kadınlar özellikle barlarda gözlerine hoş gelen adamlarla iki sohbet edip ( tanımadan, etmeden, geleceği düşünmeden), sonra gidip sevişiyorlar. Ki bu alkollüyken çok çok daha kolay ve sık oluyor.

Ayrıca ben patronun konu sahibi kadar sarhoş olduğunu düşünmüyorum. O baktı bu kadın, abarttı. Belki burdan bana iş çıkar dedi ve kadını eve bırakmayı teklif etti.

Black-out da şöyle birşey. Siz gece o anı yaşarken kendinizdesiniz. Yani öyle baygın filan değilsiniz. Ağzınız kayarak da olsa sohbet ediyorsunuz, sallanarak da olsa dans ediyorsunuz, gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama bilinç devre dışı. Sonra yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz ve gecenin belli bir saaten sonrası yok. Ne konuştum, ne yaptım belli değil. Mesela gece evin adresini tarif edebilirken, sabah ben bu eve nasıl geldim diyorsunuz.
olabilir bunlar da evet.konu sahibi asıl bundan sonra ne yapacak onu konuşmalı.adam evli olmasa sevgili olabilirler denirdi ama maalesef adam evli ve adam fırsatçı.hiçbirşey olmamış gibi yüz yüze işyerinde çalışılabilir mi bilemedim

kuzum evde sevgilinizle eşinizle içersiniz madem alışıksınız 5 6 duble içki.alkolü seven bir üyesiniz olabilir.Ama iş yemeğinde arka arkaya nasıl 5 duble rakı içtiniz orasını anlayamadım işte.yemekde vardır iş yemeğiyse.yemekle birlikte meyhanedeymiş gibi nasıl 5 duble üstüne de shot?başka kişiler yok muydu yemekte?herkes mi 5 er duble içti?şirket dışı kimse de varmıydı yemekte?tuhafına gitmedi mi bu kadar içmeniz?

bu arada konu sahibi yılbaşı partisi yazmadı işyeri eğlencesi demedi iş yemeği dedi ona göre değerlendirdik durumu
ayneen yılbası partısı falan olur sırketın 100. yıl eglencesı olur anlarımda
ıs yemegınde 5 rakı+shot nedır ya
tepesınde bardagıda cevırmıstır kesın yansın bu dunyada demıstır

Sizin dünyanız neresi acaba ? Şu anlattığınızda sanki pavyonda çalışıyormuşsunuz hissini verdiniz … ayrıca sınırsız alkolle sarhos olup kendini kaybetmekte sizin dünyanızda hesaplanılan bir durum olması lazım. Alkolü ağzıyla içmeyi bilemeyen birinin gözlerini başka bir adamla yatakta açması gayet anlaşılır bir durum bence .

Bakın ben en başta, özelikle 30 yaşından sonra hatırlamadığım geceler arttığı için çok yakın arkadaşlarımla içerken bile alkolle arama mesafe koydum dedim zaten. Ayrıca ilk iş yemeğinde sarhoş olduğum için 22 yaşından beri iş yemeklerinde bir kadeh sınırım var diye de ayrıca belirttim. Ki bu benim ortamları daha kolay gözlemlememe ve aynı zamanda yemeklerde sıkıntıdan patlamama neden oluyor.

Valla mekandan ayrılınca kim kimle ne yapmış, onun peşinden de koşmuyorum. Ama bence kesin birşeyler oluyor.

Evet bir de o var. Konu sahibi işsizlikten bahsediyor ama böyle bir ortamda daha fazla çalışırsa zaten kötü olan ruh sağlığı iyice dibe vurur.

5 duble rakı, üstüne de shot atmış arkadaş. İlaç kullanmıyor bile olsa insan bir gevşer, hafiften kaydırır yani. Bir de üstüne shot ile uhuuu... Yani niye içersin ki o kadarı? Bir bardak içmişsin, dur işte orada.
Al işte, olan olmuş artık. Bir adamla bir sınırı geçmişseniz, bitmiştir. Değil yatmak en ufak sınırı geçince Türk erkeği b,kunu çıkarıyor. Artık dozunu artırır bence. Dahasını bekler. Yüz vermezseniz mobbinge vardırır belki. Her türlü işi bırakmak icap eder bence.
2 kupa çay içince tikaniyorum bu içkinin öyle bir özelliği yok demek ki 😏

Adam arabasını kullanabilecek durumda ise çok ta sarhos sayılmaz bence.

E hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.

E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.

Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.

Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.
Alkol alınca insana cesaret gelir, bence de o an sonrasını çok da düşünmeden biriyle beraber olabilir insan. Burada bahsedilen ertesi günü hatırlamayacak derecede zil zurna sarhoş olmak. Yani belki benim hiç öyle ortamım olmamıştır ama o kadar kafayı bulunca da insan zor yürür kaldı ki seks yapacak. Ben hatırlama olayına inanmıyordum ama yorumlarda bazı insanlar da başına geldiğinden bahsetmiş. Kendimden düşünüyorum, bir kere arkadaşımın evinde parti vardı. Aşırı derecede içmiştim, ayılayım diye beni oturtup elime kahve verdiler. Döndüklerinde kahveyi içtim dedim ama içtiğimi sanmışım hepsini üstüme dökmüşüm. Üstümü bile çıkaramam ya öyle bir durumda, dengemi bulamam. Bu kadar sarhoş olan bir insanla seks yapmak da istismara girer bence. Onun dışında normal bir kafayı bulmada evet seks yaparsınız, dans edersiniz normalde yapmayacağınız halde. Dediğim gibi belki de benim hiç öyle bir ortamım olmamıştır.

2 kupa çay içince tikaniyorum bu içkinin öyle bir özelliği yok demek ki 😏
:) Tadı iyiyse yuvarlıyorsun. Herkes fanı değildir ama ben de nar suyuna takığım. 2 litresini tek başıma deviririm. :KK53:
Çayla aram çok yok, ben de içmem. E kahveyi de çok içersem kalp krizinden mefta. Ama nar suyu ise olay, gönder gelsin modu valla. :KK76:

100 defa yazıldı , adam ya tecavüz ettiyse diye. cevap yok
kız sarhoş ama adam sarhoş kızı evine bırakacam diyor kim nasıl teklif etti , kimse taksi tutarız demedi mi onu anlamadım , kızın evini biliyor, evde başka biri olmadığını biliyor, adam evli karısını bırakıp iş yemeğinden dönmeyip direk işe gidiyor . üstünü başını bile değiştirmiyor , kız kötü olup izin alıyor . e bu kız hamile kalsa ne olacak. diğer iş arkadaşlarıyla bu muhabbeti döndürmemiş olsun bari .
işten çık desek borcu var
niye ilaçla içtin , herkes bilir ki kötü sonuçları olur desek direnci düşmüş.
polise şikayet et desek onu da kabul etmez , hiç şikayet lafı geçmedi
ne diyelim ki iş harici konuşmayın . kaçmaya çalışmak, konuşmamak olmaz zaten. mecbur konuşacak , adam patronu sonuçta. adamın ilk kez yaptığını sanmıyorum çünkü araba kullanacak kadar ayık kafada.

Back
X