- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Kendini bilen bir insan cok icmez is yemeginde..bu kadar samimiyet nerden geliyorE hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.
E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.
Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.
Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.

Almiyorum ama oyle dusunuyorum dogrusu. Ki cok buyuk sirketlerde calistim proje satislari sampanyali kutlama olurdu yemekler birali ickili.. herkes agziyla icer