- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 36
İnce ayrıntılar bebekaaa bak bunu sormak kimsenin akılına gelmemişşş.akıllı üyesin vesselammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnce ayrıntılar bebekaaa bak bunu sormak kimsenin akılına gelmemişşş.akıllı üyesin vesselammm
Umarım fazlasıyla hakaret yemissindir.Kızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Bende üç kez körkütük sarhoş oldum ucude flört durumunda olduğum erkeklerdi ve ikisi beni odama yatırıp gittiler yani sarhoşluğum dan faydalanmadılar!!! Ama biri ile isteyerek birlikte oldum . Konu sahibine bu son cümlelerim : cidden o anları hatırlamıyor musunuz. İşi bırakın ve dik durun bir daha o adımları atacak size nasılsa.. Burada iş size düşüyorİş yemeginde geceyi hatirlamayacak kadar sarhoş olmakta nebileyim.
Alkol yuzunden rezil oldugumda daha ogrenciydim gerci sabah hatirlamadigim bir yatakta uyanmamiştim ama. :))) Siz koskoca kadinsiniz yani alkol direnciniz dusmusse bile bunu içerken hissedebilirsiniz aslinda. Ayrica iş yemegi bu yani arkadas ortami degil ki alkol direnciniz olsa bile bardak bardak su gibi içmenin alemi var mi "is yemeginde?" Cok sacma geldi konu ya, olduysa da yapacak bir şey yok hatirlamamaya devam edin.
öyle olsa uyanır uyanmaz polise giderdiSabah kalktığınızda hatırlamayacak kadar etkilemez alkol.Belki de başka birşey içirildiniz
Fondip yapıyor okuyarakEe konu sahibi nerede? Konuyu açtığını unutup tüydü mü anlamadım![]()
Yarın nerede uyanacak da konu açacak acaba?
5 duble rakı+ shot.Bütün yazılan mesajları okumaya çalıştım, eve yeni geldim ancak okuyabiliyorum.
1. Üyeliğim eski, sadece bu olayı kimseyle paylaşamadığım için içimi dökmek için yazdım. Neden ismimi, cismimi bilmeyen insanlara linçlenmemek için farklı bir şey yazayım. Linç falan umurumda değil sadece akıl almak için durumu olduğu gibi anlattım. Bir foruma oturup kurgu yazacak boş vaktim yok.
2. Herkes alkol miktarına ve ilaca takılmış. Konuyu detay vermeden özet geçtiğim için oldu muhtemelen. Anksiyete bozukluğum ve uyku problemim olduğu için 2 tane psikolojik ilaç kullanıyorum. İlaçları içmeye başladıktan sonra ağzıma alkol sürmedim. Normalde alkol eşiğim yüksektir ona güvenerek 5 duble rakı içtim, üstüne samimi bir ortam olduğu için birer tane shot atıldı, kalabalık bir yemek değildi.
3. Geceyi parça parça çok az hatırlıyorum dememe rağmen sanki sabah direk uyandım geceye dair hiçbir şey yok aklımda gibi yorum yazmışsınız. Anlatmaya çalıştığım şey gerçekten bilinçsiz bir şekilde nasıl yakınlaşmaya başladığımızı bile hatırlamıyorum, yatakta çıplak öpüştümüz anı 10 saniye film şeridi gibi bölük, pörçük hatırlıyorum. Ve gerçekten kendimi yiyorum, her şey parça parça ne oldu bitti toparlayamıyorum.
4. Sabah uyanıp direk işe gittik. Yol boyunca tek kelime etmedik, işyerinde ben zaten sürekli kustuğum için izin alıp öğlen evime gittim. Araya hafta sonu falan girdi. Ben konuşmaktan kaçıyorum.
Sadece başıma gelen bir olayı anlatıp fikir istedim. Dalgaya almak isteyenler buyursun alsın.
X...x isimli ilaçla alkol alınırsa ilaç ve alkol birleşimi sarhoş edebilir. Bu yüzden kesinlikle bu ilaçla birlikte alkol alınamaz. Belki bu tip bi ilaç kullanıyordur.İş yemeginde geceyi hatirlamayacak kadar sarhoş olmakta nebileyim.
Alkol yuzunden rezil oldugumda daha ogrenciydim gerci sabah hatirlamadigim bir yatakta uyanmamiştim ama. :))) Siz koskoca kadinsiniz yani alkol direnciniz dusmusse bile bunu içerken hissedebilirsiniz aslinda. Ayrica iş yemegi bu yani arkadas ortami degil ki alkol direnciniz olsa bile bardak bardak su gibi içmenin alemi var mi "is yemeginde?" Cok sacma geldi konu ya, olduysa da yapacak bir şey yok hatirlamamaya devam edin.
olayların akışına izin verecek ki süreci suçlasın, yoksa taksici şu durumda daha güvenilir . hadi olmadı polisi ararsın ama yok. o kadar içip hatırlamayacağı bir gece yaşanmalıydıAllah'tan taksiye binmemissin.
Taksici ile aynı yatakta uyansan sen şok sjdbsbb
Yaz kızım,iki torba çimentoVar, ama pek bir şey çıkmıyor galiba ondan.
Kedili hanım, eski gazete kupürlerinde falan var bu tür rezillikler. Böyle far görmüş tavşan gibi bakan tipler falan.Eskiden basma basılma büyük olaymış galiba.
linç falan yok sadece mantıken yorumlar var.iş yemeğinde 5 duble rakı üstüne de shot atıldığını ilk kez sizde duydum kusura bakmayın.olabilir normaldir mi yazaydımBütün yazılan mesajları okumaya çalıştım, eve yeni geldim ancak okuyabiliyorum.
1. Üyeliğim eski, sadece bu olayı kimseyle paylaşamadığım için içimi dökmek için yazdım. Neden ismimi, cismimi bilmeyen insanlara linçlenmemek için farklı bir şey yazayım. Linç falan umurumda değil sadece akıl almak için durumu olduğu gibi anlattım. Bir foruma oturup kurgu yazacak boş vaktim yok.
2. Herkes alkol miktarına ve ilaca takılmış. Konuyu detay vermeden özet geçtiğim için oldu muhtemelen. Anksiyete bozukluğum ve uyku problemim olduğu için 2 tane psikolojik ilaç kullanıyorum. İlaçları içmeye başladıktan sonra ağzıma alkol sürmedim. Normalde alkol eşiğim yüksektir ona güvenerek 5 duble rakı içtim, üstüne samimi bir ortam olduğu için birer tane shot atıldı, kalabalık bir yemek değildi.
3. Geceyi parça parça çok az hatırlıyorum dememe rağmen sanki sabah direk uyandım geceye dair hiçbir şey yok aklımda gibi yorum yazmışsınız. Anlatmaya çalıştığım şey gerçekten bilinçsiz bir şekilde nasıl yakınlaşmaya başladığımızı bile hatırlamıyorum, yatakta çıplak öpüştümüz anı 10 saniye film şeridi gibi bölük, pörçük hatırlıyorum. Ve gerçekten kendimi yiyorum, her şey parça parça ne oldu bitti toparlayamıyorum.
4. Sabah uyanıp direk işe gittik. Yol boyunca tek kelime etmedik, işyerinde ben zaten sürekli kustuğum için izin alıp öğlen evime gittim. Araya hafta sonu falan girdi. Ben konuşmaktan kaçıyorum.
Sadece başıma gelen bir olayı anlatıp fikir istedim. Dalgaya almak isteyenler buyursun alsın.