- 15 Şubat 2013
- 25.572
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.982
- 798
Bahce hortumunuPatronun neresini bükmüş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahce hortumunuPatronun neresini bükmüş![]()
İş yemeğinde bu kadar kendinizi kaybedecek kadar niye içtiniz anlamadım? Bir iki kadeh içip bıraksaydınız. Bu nasıl bir direnç ki gecenin tümü kaybolmuş. Amacınız belli, şu evli adamlardan da uzak durun artık.Kızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Aynı şekilde erkekte dedim zatenKocam, iş yemeğinde sarhoş olan personelinin iradesizliğinden faydalanıp onunla sevişecekse yıkılsın zaten yuvam.
Sanki kız patronunu eve atti. Patron daha da rezil bu olayda.
Mabad cok saygideger eski Osmanli bi kişilik oldugundan sansür gelmedi aklimaSansürlemiştir belki?
G.t diye yazmıyor muyuz sonuçta sansür için.![]()
Sizin yuzunuzden diye direkt onlari suclayarak birakin su evli erkekleri diyorsunuz ya muhatabiniz kadinlar oluyor iste. Neyse umarim fikriniz budur. Buna ancak sevinirim.Aynı şekilde erkekte dedim zaten
Özellikle onlarEn sevdiniz çılgın bakireler icinde, Sürtüşmeli iliski yasayip "hamile miyim?" diye soran, bakireyim, ama hala bakireyim, bakin en cok bakire benim diyenler de mevcut mu?![]()
![]()
![]()
Yerinizde olsam daha ağzıma sürmem alkolü. Olan olmuş, eski patron çalışan ilişkisine devam edeceksiniz işten çıkma lüksünüz yoksa.Kızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
m harfi çıkmamış belli ki alla allaAbad degil o mabad![]()
Katip bu aralar performansın düşmüşYerinizde olsam daha ağzıma sürmem alkolü. Olan olmuş, eski patron çalışan ilişkisine devam edeceksiniz işten çıkma lüksünüz yoksa.
Kafa yerinde iken olmamış, artık yapılacak tek şey içmemekKatip bu aralar performansın düşmüş![]()
Uyumusundur arada, ondandir o karanlikYok bebişim hatırlanmıyor. Yani en azından benim tamamen karanlık gecelerim var. Gece yatarken herşeyi hatırlıyorum ama sabah kalkınca tamamen karanlık.
Hatta ben artık ertesi günlerde öyle bir pişmanlık yaşıyordum ki, yatarken kendime not yazıyordum, “gece hiçbir şey olmadı, kimseye kötü birşey demedin, kimseyi kırmadın, boşuna pişman olup gününü harap etme” diye.
Katip bu aralar performansın düşmüş![]()
Konu çok başka yerlere gitti sen daha gelmiş ilk mesaja yazıyorsun ohoo. Eski kâtip şimdiye konunun incigini cincigini çıkarmıştıKafa yerinde iken olmamış, artık yapılacak tek şey içmemek![]()
Nereye gitmiş hemen okuyomKonu çok başka yerlere gitti sen daha gelmiş ilk mesaja yazıyorsun ohoo. Eski kâtip şimdiye konunun incigini cincigini çıkarmıştı![]()
Ben de hiç içmedim neredeyse ama inanmadım yine dehayatlarında hiç içmemiş yada bir kadehle kalmış kişiler inandı bence konuya sadece![]()
Merak etmeyin yanlış yazdığımı farkettigim için ekleme yaptim erkeklerde aynı şekilde diye.Sizin yuzunuzden diye direkt onlari suclayarak birakin su evli erkekleri diyorsunuz ya muhatabiniz kadinlar oluyor iste. Neyse umarim fikriniz budur. Buna ancak sevinirim.
Yani ben aklıma ilk gelen sözlük anlamını şey ettim. Fesatım galiba.Mabad cok saygideger eski Osmanli bi kişilik oldugundan sansür gelmedi aklima![]()