HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Parmağını sokmuş ona rağmen uyanmamış mı
aynen oyle dedı pıjamasını camasırını ındırmıs parmagını sokmus ve uyanmamıs
oglum benı bayıltmıs olabılır dıyor sımdı de. gelen yorumlara gore hıkayeyı guclendırmeye calısıyor
bayılmıs bır ınsan daha da agır olur halbukı 13 yasında bırı asla koca kadını tek basına soyamaz

O gun sirayla ikinizi istismar etti denmiyor ki aynı evde beraber yaşanmıyor mu
Ben illa o gun açısından demedim oğlunuzun durumu belli

Sizinde psikolojik destek almanız gerekli olabilir
Ve evde herseyden habersiz normal bir çocuk var o korunmalı diye düşündüm...
Benim evim ve annemin evi ayrı semtlerde. Oğlum okul adresinden dolayi anneannesi ve dedesi ile yaşıyordu kızım ise benimle. Ama yaz tatilinden itibaren oğlum bizimleydi ve böyle bir durum ile ilk kez karşı karşıyayız çünkü anneannesinde kalıyordu ztn çoğunlukla

Vallahi evet bunu tartışıyorsunuz. Kapı gıcırtısından bahsetmiyoruz, o söylemek istemediğim eylemin yapılması için ölü olmanız gerekir,ne demek uyanmadım videoya bakınca gördüm. Böyle bir saçmalık mi var. Düpedüz sallamışsınız tutmamış işte. Nasıl bir fantezi dünyanız var da sabah sabah gözümüzü bu iğrenç konuyla açıyoruz,keşke fiiliyata dönüşmeyen ancak kafada sapik olan insanlara da bir ceza verilse

Uydur uydur anlat

Hanım efendi çocuk size parmağını sokmuş siz hala uyanmamışsınız. Biz mi şizofreniz siz mi? Yargıya intikal etmiş bir konu hakkında buradan ne gibi akıl istiyorsunuz

Özel durumu olan bir çocuğu anneannesi bakıyordu yani

Oyunculuk derslerinde mi öğrettiler bunu size. Hayali ama inanması güç bir oyun yazın ve insanları inandırın mı dediler ? Sorulara göre konu değişiyor çünkü

İlaçlı tedavi vermediler mi??? Çünkü bu durum beynin ID seviyesinde kalmasından kaynaklanıyor. Yani sadec ilkel benlik seviyesinde ve hayvansal durtulerle yaşıyor yurtta olsa yurttakilere de yapar ama eve de getirin diyemem kızınıza da yapar. Kesinlikle ilaçlı tedavi verir doktorlar onlara.

Bir de tüm olay 39 sn.

13 yaşında, zeka geriliği olan oğlunuz 3 aydır ilaçlarını kullanmıyor sizde yan etkisi olmadı diye birşey olmamış gibi yaşamaya devam mı ettiniz öylece? Doktoruyla görüşüp yemeğine kaymak ya da başka bir şekilde bilmiyorum o ilaçları almasını sağlardınız aklı başında bir anne olsaydınız.

Konuya yazdığınız hikaye ise uyanmadığınızi iddia ettiğiniz için inandırıcı değil asla. Özellikle anne olanlar uykusuzluk nedir iyi bilir, sabahta uyusanız, 13 yaşında engeli olan çocuğun hareketlerini hissetmemeniz mümkün değil.

Olayın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum fakat çokta detaylı yazmışsınız yaşananları. Peki savcı kızınızında uzman eşliğinde dinlenmesini istemedi mi normalde önce küçük çocuğuda dinlemek isterler oğlunuz sürekli yurttan kaçıyorsa ve kızınızada belli davranışlar sergilediyse kızınızı koruma altına alırlar farklı bi yurtta

Kızım ne alaka diyorum zaten. Oğlum benimle beraber yaşamıyor ikhametgahi okulu benim yanimda değil . Lütfen bu tür suçlayıcı yorumlar yazacaksınız yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…