- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
Oncelikle gecmis olsun..isyan etme canim herkesin kendine gore dertleri var..merhaba öncelikle arkadaşlar içim okadar doluki saatlerce ağlıyorum ağlamadığım üzülmediğim isyan etmediğim gün yok.Benim düğünüme 2 ay gibi bir süre kaldı görücü usulü evlenme olacak 8 aylıkta nişanlıyız nişanlımla pek problemim yok ancak çok sinirli bir konu hakkında tartışıyoruz bana diyorki kardeşim bana böyle dese döverim onu ve çok ciddi şiddette ne desem hemen lafı çeviriyor herşeyini alttan alıyorum artık o gözümde sorun bile değil ama sevmediğim bir gerçek var düğüne yaklaştıkça ağlamadan edemiyorum ankarada yaşıyorum diyarbakırda yasayacağım kesinlikle diyarbakıra lafım yok ve kaynanamla yaşıyacam kaynanam çok kötü biri insnalar tarafından nefret ediliyor whatsapp profilime bile karıştı yemin ederim listemde erek sinek bile yok ben çok yumuşak bir insanım ama bir sabrım var nasıl yaşayacam ne yapıcam yetmezmiş gibi şimdide annemin elinde timör var bugün ameliyat oldu okadar çok ağladımki kıpkırmızı gözlerim haftayada benim ameliyatım var çok büyük bişey değil ama nasıl bir sınav bu gerçekten isyan içinde boğuluyorum kardeşimde nişanlı oda benim gibi sadece bir kız kardeşim var Rabbim ne yaptık biz diyorum hep duada fayda etmiyor gerçekten biliyorum kimse yardımcı olamaz bana sadece içimi dökmek istedim okuyanlardan Allah razı olsun teşekkür ederim
elimden bişey gelmezki gerçekten içimi dökmek için yazdım kaçabilme gibi imkanımda yok maalesefGerçekten delirmiş olmalısınız. Arkanıza bakmadan kaçın, bu ne ya?
Bizim ailede olmazki görücü usulü okutmuyorlar sonrada veriyorlar birilerine malmışız gibiYani nişanlısıniz. Doğru bir karar olmadığını düşünüyor ve mutsuz oluyorsunuz. Bu evliliğin eksiklerini görüp korkuyorsunuz.neden ayrilmiyorsunuz ?ben bile siz böyle anlatınca burada boğuldum sanki.evlilik sevdiginle mutlu olmak içindir. Hayatın mutsuz olacaksa insan neden evlenir?neden kendini yakar?
sorunum ailem buarad bende diyarbakırlıyım ama ankarada doğup büyüdüm dedğim gibi içimi dökmek için geldim okuduğunuz için ve yazılarınız için teşekkür ederimBirlik oturacaksın üstelik bambaşka bir kültür... Nişanlın şiddete eğilimli kaynananın tahtası eksik... Nişan atmak için başka neyi bekliyorsun?
Evlendiğinde bu saydığın sorunlar yüz katı olarak karşına çıkacak, lütfen çok çok çok iyi düşün...
maalesef ben çok çekingen bir insanım ama öyle böyle değil babamada karşı gelemedim ısrarla hayır dedim ama son karar ona aitAilenizin zoruyla mi evleniyorsunuz?
keşke keşkeŞaka olduğunu söyle lütfen.
yemin ederimki elimden bişey gelmiyor annem hasta onu üzmek istemiyorum bu saatten sonrada konuşsam çok kötü olur herşey gerçi ne dersem diyim kararları değişmezTatlım bunu niye ceza olarak görüyorsun? Tam tersi bunu bir lütuf olarak gör. Ne güzel evlenmeden görmüşsün herşeyi ve yapabileceğin bişeyler var. Eğer bu evliliği istemiyorsan lütfen bişeyler yap ve bitir. Nişanlıyken seni Pamuk'lara sarmalı bu Ada'm el üstünde tutmalı, öyleyken bile değişip Canavara dönüşenler var. Sen görmüyor musun bu Ada'm sevgisiz, şefkatsiz. Bir de birbiriniz için daha sıradanlaştığınız günleri düşün. O zaman Nasıl bir davranış şekli geliştirecek sana karşı? Üzülmek ağlamak birşeyi değiştirmiyor. Güçlü ol ömür boyu kendini de aileni de mutsuz eddceğin bir evlilik yaşayacağını düşünüyorsan hemen bitir bunu.
Hala boyle zorla evlendiren babalar varmis yamaalesef ben çok çekingen bir insanım ama öyle böyle değil babamada karşı gelemedim ısrarla hayır dedim ama son karar ona ait
bizim oralarda boşanma olmaz görücü usulü aile zoru evliliklerden kurtuluş yokki ..Kendin analiz etmişsin az çok insanları. Ve neden bu ısrar ? bende nişanlıyım. Üstelik sevip beklediğim insanla. Ama sık eleyip dokuyorum. Düğünüme bir ay var ve hala acaba bir şey çıkar mı diye endişe duymaktayım. Kalmış ki yarın, öbür gün boşanmak istiyorum diye buraya konu da açarsın. Güzel kardeşim evlilik bu. Burada ne konular okuyoruz. Yazık etmeyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?