- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
merhaba öncelikle arkadaşlar içim okadar doluki saatlerce ağlıyorum ağlamadığım üzülmediğim isyan etmediğim gün yok.Benim düğünüme 2 ay gibi bir süre kaldı görücü usulü evlenme olacak 8 aylıkta nişanlıyız nişanlımla pek problemim yok ancak çok sinirli bir konu hakkında tartışıyoruz bana diyorki kardeşim bana böyle dese döverim onu ve çok ciddi şiddette ne desem hemen lafı çeviriyor herşeyini alttan alıyorum artık o gözümde sorun bile değil ama sevmediğim bir gerçek var düğüne yaklaştıkça ağlamadan edemiyorum ankarada yaşıyorum diyarbakırda yasayacağım kesinlikle diyarbakıra lafım yok ve kaynanamla yaşıyacam kaynanam çok kötü biri insnalar tarafından nefret ediliyor whatsapp profilime bile karıştı yemin ederim listemde erek sinek bile yok ben çok yumuşak bir insanım ama bir sabrım var nasıl yaşayacam ne yapıcam yetmezmiş gibi şimdide annemin elinde timör var bugün ameliyat oldu okadar çok ağladımki kıpkırmızı gözlerim haftayada benim ameliyatım var çok büyük bişey değil ama nasıl bir sınav bu gerçekten isyan içinde boğuluyorum kardeşimde nişanlı oda benim gibi sadece bir kız kardeşim var Rabbim ne yaptık biz diyorum hep duada fayda etmiyor gerçekten biliyorum kimse yardımcı olamaz bana sadece içimi dökmek istedim okuyanlardan Allah razı olsun teşekkür ederim