- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Gitmeyi dusunuyorum geç olmadan faydasını gorur muyum bilmiyorum ama gitmem gerekiyor tesekkur ederim . benimkide nadir görülen takintilardan galibaCanım acilen psikiyatriye gitmen gerekiyor.. Beyindeki bazı kimyasal dengeler bozulduğunda bu hastalık başgösteriyor..ilaçlarla tedavisi mümkün. Vakit geçirmeden gitmelisin. Takıntılar çeşit çeşit. Bana da doktorum söylemişti, sadece temizlik vs. Takıntısı olarak düşünmemek lazım aklına gelmeyecek çeşitlilikte takıntılar var demişti...
Sİz kolay deyince umutlandim birden inşallah bende siz gibi kolay atlatirimneden alay edilmiş ben de anlamadım.. liseye giderken tv de bir program vardı, manyağın biri önüne gelene içi sarı bir sıvı ile dolu olan iğneleri batırıyordu. o dönem de Aids yaygınlaşmaya başlamıştı.. ben her oturduğum yerde ya iğne varsa diye psikopata bağlamıştım.. sinemaya gidemez, yumuşak koltuklara oturamaz olmuştum.. hatta hastalıklara o kadar takmıştım ki biri konuşurken nefesi yüzüme gelse, ya da tokalaşsak hepatit mi oldum acaba diye uyuyamazdım.. tabi ki zamanla geçti, şimdi farklı takıntılarım var :)
konu sahibi, ablacığım bir psikiyatriste git.. inan tedavisi çok ama çok kolay.. hayatını zindan ettiğine bile değmez..
Evet duanin etkisi yadsınamaz eminim ama bu öyle bi hastalık ki herşeyden elini eteğini çekiyor insan. İnanın namaz kilayim diyorum sonra o musluğa her gün defalarca nasi değerim diye geri çekiliyorumMerhabalar...
Canım öncelikle geçmiş olsun zor bi durum..anlattıklarını okb ile alakali zaten takıntı tek bi şeyle alakali değil ve de değişebiliyor. .tabi doktor gidip gorusmek tanısı konulması senin için daha sağlıklı vede tedavi görürsün buarada bende okb kıyı seneler önce 2008 de buna benzer takıntılar vardı ve inan saatlerce wc temizler arti dışarda wc gitmezdim takıntı böyle bişey içimi kemirir saw sapan düşünceleri saatlerde düşünürdüm çok şükür tedaviyle atlattı ve geçen yıl slklntl stres tekrar buket bu seferde dua okuyabilirsiniz Besmele defalarca söylerdim düşünce stres slklntl ve ayrıca evli ve bebeğim var delirdim dedim çok şükür tedaviye başladım ve iyiyim hatta ilacı kesecek canım babam vefat etti ve vaz geçtim ama dua okuyabilir Rabbim şifa versin
Evet duanin etkisi yadsınamaz eminim ama bu öyle bi hastalık ki herşeyden elini eteğini çekiyor insan. İnanın namaz kilayim diyorum sonra o musluğa her gün defalarca nasi değerim diye geri çekiliyorum
Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
O kadından farkım olduğu söylenemez bende oyleyim erkeğin elinin degdigi şeyden çarşıda giderken ister istemez bi temas oluyor o temasta bile aklım çıkıyor daha dikkatli olabilirdim diye kendime kiziyorumOKB ve nedenleri hakkında bilimsel araştırma yapmış biri olarak ancak bir doktor olmayarak büyük olasılıkla okb lisiniz. doktora gittiğinizde utanmanıza gerek yok. çünkü okb dediğimiz şey de kişi kendiside mantıksız düşünceleri olduğunu bilir ancak buna engel olamaz. böyle bi hastayla karşılaşmıştım bende "pazarda para üstünü bile erkek pazarcıdan almıyormuş.öncesinde pazarcı mastürbasyon yaptıysa elinde sperm kaldıysa kendi eline bulaşırsa tuvalete gittiğinde idrarını temizlerken eli değerde sperm kendisine geçerse " falan diye. sakin olun ve doktora gidin doktorunuza güvenin. bu sorunu yaşayan tek kişi değilsiniz. sabırlı olun herşey düzelicek
Aynen öyle . en fazla 5yada 10 dakika unutmuşumdur o düşünceleri uyku dışında. Bütün gün aklından çıkmıyor insanınTam anlamıyla okb hastası
Çok zor birşey, kafa düşünmeden duramaz, sürekli aynı şeyi düşünmek için zorlayıcı bir his vardır içinde.
Allah kolaylık versin.
Aslında vardı ama nasil diyeyim. Bu kadar ileri derecede değildi . sevgilim var önceden ne biliyim el ele tutuşurduk su an onu dahi yapamiyorum ilk once Otobuslerden suphelendim o kadar insan tutuyor belki vardır kalmıştır sperm vs diye dusunuyordum sonra evde tuvalette oturduğum yerde her yerde olduğunu düşünmeye başladım kısacası yavaş yavaş girdi iyice hayatımin içine1 ay öncesi yokmuydu cnm bu sorunun yeni mi başladı sorma sebebim,böyle bir konuşma ortamına mı dahil oldun yoksa kendiliğinden mi gelişti
Aaa tam yerine gelmissin burda bir suru kuloduyla sevisip surtunme yoluyla gebe kaldigini sanan kiz var :)))) ya saka bi yana oyle bi sey mumkun degil ivedilikle psikiyatra git tedavine baslaÖncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
El ele tutusurken sperm nasi tasiniyo yani onun elinden senin eline senin elinden masturbasyon yoluyla vajina mi? Ne bileyim kurgu bile manasiz insan bunu niye dusunurAslında vardı ama nasil diyeyim. Bu kadar ileri derecede değildi . sevgilim var önceden ne biliyim el ele tutuşurduk su an onu dahi yapamiyorum ilk once Otobuslerden suphelendim o kadar insan tutuyor belki vardır kalmıştır sperm vs diye dusunuyordum sonra evde tuvalette oturduğum yerde her yerde olduğunu düşünmeye başladım kısacası yavaş yavaş girdi iyice hayatımin içine