hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

Haklisiniz uygulucam bu dediklerinizi tesekkur ederim

Arkadaşım hiç vakit kaybetmeden doktora git. Yazık günah değil mi sana mutlu rahat bi hayat sürmek hakkın değil mi bi hastalık yüzünden hayatı cehenneme çevriliyor.

Kendi kendime atlatirim diyordum bende ama sanırım o kadar kolay degil
kendi kendine atlatamazsın, unut o düşünceyi.
psikiyatra gideceksin, anlatacaksın, o gerek görürse fizyolojik bir sorununun olup olmadığını anlamak için sana gerekli tahlilleri yaptıracak sonra da gerekli tedaviye (ilaç ve belki de terapi) başlayacaksın.
ama okb olup olmadığını kendi kendine bilemezsin.
kendine hastalık yakıştırma, doktora git, tanını o koysun.

Arkadaşım hiç vakit kaybetmeden doktora git. Yazık günah değil mi sana mutlu rahat bi hayat sürmek hakkın değil mi bi hastalık yüzünden hayatı cehenneme çevriliyor.
Bende istiyorum ama kolay kolay iyileşilmiyormus bu hastalıkta tedavi gorup boşa görenler de varmış gidicem en kısa surede bi doktora ama umudum yok pek

Sağolun gidicem en kısa zamanda

Bende istiyorum ama kolay kolay iyileşilmiyormus bu hastalıkta tedavi gorup boşa görenler de varmış gidicem en kısa surede bi doktora ama umudum yok pek
Umudun hep olsun, sen inanmazsan nasil tedavi olumlu yanit verirki? Çok üzüldüm senin adına saçma da gelmedi adi ustunde hastalik. Umarim bir an once iyileşir normal bir hayat yaşamaya baslarsin.

Umudun hep olsun, sen inanmazsan nasil tedavi olumlu yanit verirki? Çok üzüldüm senin adına saçma da gelmedi adi ustunde hastalik. Umarim bir an once iyileşir normal bir hayat yaşamaya baslarsin.
İnşallah iyi dileklerin için çok tesekkur ederim

Peki :) Geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Nedir bu ya kafayı yer insan.yok öyle birşey hemen dr git sonun vahim sen nasıl evlencen nasıl hamile kalcan yada bir çok şey hayatın evlenince altüst olur. Hemen tedavi ol.

bunun mumkun olmayavagini doktor sana soylesin seninde icin rahat estsin, yaninda dezenfekte ilaci tasi. kapi kolundan surdan burdan olmayacagini biliyorsundur zaten, bu takintiyi asabilirsin bence. gittigin yerlerde tuvaletleri dezenfekte et rahat rahat girersin.

Offfff ne garip bir milletiz. "Ay oyle hamile kalinir mi ?, sen ilerde vajinismus olacaksin. Bu OKB degil. Senin kafan iyi degil. Bu enistene haksizlik " diye yorum yapan uyeler saka mi yapiyorsunuz ? Bu bir rahatsizlik. Kadin da biliyor nasil hamile kalindigini. Bu tip durumlarda insanlar gercegi bildikleri halde takimti duyarlar. Hani yoksa adı hastalik olmazdi degil mi ? Oyle hamile kalinmaz der geçerdi? Zaten rahatsizligi oldugunu belirtiyor, bunu anlamak cok zor olmasa gerek bu çok zekice yorumlari yapmadan once.
Konu sahibi bir psikiyatriste gidin. Ilaca baslayinca yavas yavas duzelecek takintilariniz.

Universite ogrencisiysen universitelerin sosyal hizmetleri oluyor burlarda psikologlarda calisiyor ogrencilere ucretsiz destek veriyorlar bir arastir istersen kendi universitenin var mi boyle hizmeti diye

kesınlıkle ıyı degılsınız bır bucuk sene de resmen her ılişkiden sonra amuda kalktım aman bı sperm dısarı çıkmasın dıye ne dıyorsunuz sız yaaaa hamıle kalmak koaydı oyle spermler oyle tuvaletlerde koltuklarda yasamıyor azıcık okuyupo ogrensenız takıntınızın ne kadar sacma oldugunu anlayacaksınız ama takıntı yapmak daha kolay gelıyor tabı

Erkekler her wc ye girdiklerinde boşalmazlar bu BİRRRR
Spermler vaginada 48 saat yaşarlar ama doğal ortamda hava ile temas ettiklerinde etkilerini yitirirler bu İKİ
Bırakın doğal yolla bu şekilde hamile kalmayı,yardımcı üreme teknikleriyle dahi zor hamile kalıyorlar bu ÜÇ
Evliyseniz ve doğum kontrol hapı ya da Rahim içi araç kullanıyorsanız hamile kalmanız olanaksız bu DÖRT
Bu takıntı psikolojinizi alt üst eder,bir an önce toparlanın ya da bir psikoloğa gidin bu BEŞ

Son düzenleme:
Nedir bu ya kafayı yer insan.yok öyle birşey hemen dr git sonun vahim sen nasıl evlencen nasıl hamile kalcan yada bir çok şey hayatın evlenince altüst olur. Hemen tedavi ol.
Yemek üzereyim zaten inşallah düzelirim

Gidicem düzelir inşallah tesekkur ederim

İnanın her gün okuyorum ama kurtulamıyorum emin olun çok araştırıyorum. Ama kafamda bi kere yer etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…