Haklisiniz uygulucam bu dediklerinizi tesekkur ederimgeçmiş olsun .takıntı çok zor bir şey
dünya nüfüsu içinde cinsellik yaşamadan anlattığınız şekilde hamile kalan kadın yoktur.
hanımefendi, spermler dışarıda en fazla sıcaklık temızlık normal bi yer vs her şeyi doğrulasa bile 3-5 dakika anca yaşıyor. o 72 saat yaşar lafları rahim içinde. rahim onun için uygun
hamile kalmazsınız emin olun. wc esnasında da önce wcyi silin sonra bir ozon domestos sıkıp sifonu cekıp öyle girin lavaboya.
kendi kendine atlatamazsın, unut o düşünceyi.Kendi kendime atlatirim diyordum bende ama sanırım o kadar kolay degil
Bende istiyorum ama kolay kolay iyileşilmiyormus bu hastalıkta tedavi gorup boşa görenler de varmış gidicem en kısa surede bi doktora ama umudum yok pekArkadaşım hiç vakit kaybetmeden doktora git. Yazık günah değil mi sana mutlu rahat bi hayat sürmek hakkın değil mi bi hastalık yüzünden hayatı cehenneme çevriliyor.
Sağolun gidicem en kısa zamandakendi kendine atlatamazsın, unut o düşünceyi.
psikiyatra gideceksin, anlatacaksın, o gerek görürse fizyolojik bir sorununun olup olmadığını anlamak için sana gerekli tahlilleri yaptıracak sonra da gerekli tedaviye (ilaç ve belki de terapi) başlayacaksın.
ama okb olup olmadığını kendi kendine bilemezsin.
kendine hastalık yakıştırma, doktora git, tanını o koysun.
Umudun hep olsun, sen inanmazsan nasil tedavi olumlu yanit verirki? Çok üzüldüm senin adına saçma da gelmedi adi ustunde hastalik. Umarim bir an once iyileşir normal bir hayat yaşamaya baslarsin.Bende istiyorum ama kolay kolay iyileşilmiyormus bu hastalıkta tedavi gorup boşa görenler de varmış gidicem en kısa surede bi doktora ama umudum yok pek
İnşallah iyi dileklerin için çok tesekkur ederimUmudun hep olsun, sen inanmazsan nasil tedavi olumlu yanit verirki? Çok üzüldüm senin adına saçma da gelmedi adi ustunde hastalik. Umarim bir an once iyileşir normal bir hayat yaşamaya baslarsin.
Peki :) Geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Aslinda sizin yorumunuz da,bu tarz hastaliklar hakkinda bilgi sahibi olmamakla alakali.
15 yildir pa hastaligiyla mucadele eden ve pa olduguma drlar beni inandirana kadar,butun hastalik cesitlerini ezberlemiatim. Hatta ben kesin kalp hastasiydim. Hatta ben mitral kapak prolapsusu yasiyordum. Gayet netti ve dr lar care bulamiyorlardi. Hangi dr a gittiysem " bu dr beni anlamadi" deyip, baska bir hastanenin yolunu tutuyordum. Hepsi ozeldi ve cok iyi hatirliyorum, 2005 yilinda,bankaciliga ilk basladigimda hem kendi bankamdan hem baska bankadan 500 er lira limitli kartlar gelmisti. Birgun gittigim bir hastanede,sirf dr bana pa sin dedi diye 4 farkli hastaneye gidip 2 kartin da limitini bitirmistim.
Benim kalp kapaklarimda sorun vardi ve dr lar bunu anlayamiyorlardi. Ne siyami ersek,ne koauyolu kalp ne diger devlet ne diger ozel hastaneler. Anlamiyorlardi,bilemiyorlardi hastaligimi...
Simdi sizce bu mantikli bir davranis mi? O kadar kalp proflari docentleri uzman dr lar bana tani koyamayacak kadar cahiller,ama ben cok zekiyim. Hastaligimi hemen cozdum ama care bulamiyorum. İste bu arkadasin durumu da ayni. O da biliyor aslinda bu sekilde hamile kalinmayacagini. Sadece beyni ona oyun oynuyor, hayir bu sekilde kesinlikle hamile kalabilirsin sinyali veriyor. Aslinda biliyor ama beynine hukmedemiyor. İste bu bir hastalik ve dr a gitmesi gerekiyor evet bu konuda haklisiniz.
Ama "sacmalama ya akil var mantik var oyle hamile kalinir mi hic saf misin,salak misin" deseniz de,o bunu zerre onemsemez. Cunku o emin. O sekilde hamile kalacak. Yani ona gore bu kesinlikle mumkun. Hatta cok huzursuz oldugu zamanlarda sorun,1 ay once supheli bir tuvalete girmistir yani cok huylanmistir. O ay midesi bulanir basi doner... Hamiledir yani paikooojik olarak...
Bu yuzden " oyle degil,boyle degil,oyle olmaz,ihtimal yok" falan demenin,bu gibi hastaliklarda asla faydasi yoktur.
Bana atak geldiginde, "off atak geciriyosun yine,bak yine ölmeyeceksin,hep ayni seyleri yasiyosun,sakin ol,dusunmemeye calis,baska seylere odaklan" denilmesinin hicbir faydasi olmadigi gibi... Cunku ben o an kalp krizi geciriyorum ve bu sefer kesin ölucem. Ama yok. Ölmüyorum. Milyon kere atak gecirmisimdir. Ama her defasinda kalp krizi gecirdigimi hem cevreme,hem de gittigim dr lara anlatmaya calisiyorum... Cunku beynim bana oyun oynuyor ve ben ona hukmedemiyorum o an.
Dr bana " hicbiseyin yok,tansiyonun normal,kalp atialarin kan degerlerin gayet iyi,paikolojik sizinki" dediginde,yakasina yapisip " anlamiyo musun nefes alamıyordu m hersey normalse niye nefes alamiyorum,aen ne bicim dr sun dedigimde, dr un "hastaya hemen diazem yapalim" dedigini hatirliyorum.
Yani biraz uzun oldu ksuura bakmayin ama gercekten bilemeyen birinin anlamasi zor degil imkansiz. O yuzden sacma gelmesin,bize gore gayet mantikli :) imza: baska bir hasta ... :)
Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
Yemek üzereyim zaten inşallah düzelirimNedir bu ya kafayı yer insan.yok öyle birşey hemen dr git sonun vahim sen nasıl evlencen nasıl hamile kalcan yada bir çok şey hayatın evlenince altüst olur. Hemen tedavi ol.
Gidicem düzelir inşallah tesekkur ederimOfffff ne garip bir milletiz. "Ay oyle hamile kalinir mi ?, sen ilerde vajinismus olacaksin. Bu OKB degil. Senin kafan iyi degil. Bu enistene haksizlik " diye yorum yapan uyeler saka mi yapiyorsunuz ? Bu bir rahatsizlik. Kadin da biliyor nasil hamile kalindigini. Bu tip durumlarda insanlar gercegi bildikleri halde takimti duyarlar. Hani yoksa adı hastalik olmazdi degil mi ? Oyle hamile kalinmaz der geçerdi? Zaten rahatsizligi oldugunu belirtiyor, bunu anlamak cok zor olmasa gerek bu çok zekice yorumlari yapmadan once.
Konu sahibi bir psikiyatriste gidin. Ilaca baslayinca yavas yavas duzelecek takintilariniz.
İnanın her gün okuyorum ama kurtulamıyorum emin olun çok araştırıyorum. Ama kafamda bi kere yer ettikesınlıkle ıyı degılsınız bır bucuk sene de resmen her ılişkiden sonra amuda kalktım aman bı sperm dısarı çıkmasın dıye ne dıyorsunuz sız yaaaa hamıle kalmak koaydı oyle spermler oyle tuvaletlerde koltuklarda yasamıyor azıcık okuyupo ogrensenız takıntınızın ne kadar sacma oldugunu anlayacaksınız ama takıntı yapmak daha kolay gelıyor tabı
ustune gıtmeyı deneyın korkmayın ılışkıye gırnmedıkce hamıle kalmazsınız korkunuzun uzerıne gıdın bı parca rahatlarsınızİnanın her gün okuyorum ama kurtulamıyorum emin olun çok araştırıyorum. Ama kafamda bi kere yer etti
İnşallah dediğiniz gibi olur sağolunustune gıtmeyı deneyın korkmayın ılışkıye gırnmedıkce hamıle kalmazsınız korkunuzun uzerıne gıdın bı parca rahatlarsınız