hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

Yoğunluktan konulara genelde yorum yapamıyorum ama konunu görünce yazmak zorunda hissettim.Emin olabilirsin ki bizi bizden başkası anlayamaz,anlattıklarının birebir aynısı hatta çok daha fazlasını yaşadım,ayrıca ben tedavi gördüğüm kolay kolay çocuğum olmayacağını bildiğim halde,birde bunun üzerine sağlıkçıyım ama hiçbir açıklamaya beynin ikna olmuyor öyle zamanlar oluyor ki artık ölmek için yalvarıyorsun çok beter bir durum.Sırf bu sebeble zar zor tedaviyle hamile kaldığım hamileliğim sonlandı.Ama en büyük şansım bu hastalık ta annem ve eşimdi sanırım ara ara yine yokluyor ama o dönemlerdeki boyutta değil

Okuyup öğrenmeye ihtiyacı olanı siz olarak gördüm en azından OKB nedir bir okuyun öyle hamile nasıl kalınır ı okumakla olsaydı hiçbir sağlıkçı da bu hastalığın olmaması gerekirdi.

Evet bu okb hastaligi.bilissel Terapi tedavisi gormen gerekiyor.bilissel terapi veren bir psikolog bulup tedaviye basla

Bende istiyorum ama kolay kolay iyileşilmiyormus bu hastalıkta tedavi gorup boşa görenler de varmış gidicem en kısa surede bi doktora ama umudum yok pek
Tamamen iyileşme olmasa da büyük oranda rahatlarsın belki ilerleyen senelerde de düzelir inş

Okuyup öğrenmeye ihtiyacı olanı siz olarak gördüm en azından OKB nedir bir okuyun öyle hamile nasıl kalınır ı okumakla olsaydı hiçbir sağlıkçı da bu hastalığın olmaması gerekirdi.
kendı ısıne bak sen hadıııı

Cnm anlıyorum takıntıların elinde olmadan oluyor kontrol edemiyorsun
Ama şöyle düşün dünya üzerinde bu şekilde hamile kalan ypk cnm bu mumkun değil
Düşün okadar isteyıp halde 4yılda hamile kalabildim korunmadım hiç
Yani rahat ol cnm mumkun değil bu kuruntun

N
kendı ısıne bak sen hadıııı
Neden roseser hanım doğru demiş...biliyor musunuz bu tarz hastalıkları ya da bozuklukları ..bilginiz yokmuş gibi yazmışsınız...bence çok ta bilgisiz kalmayın bakın hamilesiniz..en çok hormonal bozukluklar ve psikolojik rahatsızlıklar bu donemde gelir insanlara..

Biraz abartiyosun bnce bu psikoljik bi durum. Ama herseyden onemlisi asla oyle hamile kalinmaz sicramayla aslaa allah kolaylik versin biran once tedavi olman dilegiyle

Canim bilimsel bir gercek var ki spermler canli kalamaz disarida yani ne klozetlerde ne kapi kollarinda ne de erkeklerin uzerinde..Seni kim boyle etkiledi ki bu denli gercek disi seyleri beynine yerlestirdin hamile kalmanin tek bir yolu var o nu da burada ki bayanlar olarak biliyoruz zaten yani Senin dusundugun gibi degil ilac kullanarak bu takintilarindan siyrilirsin umarim gecmis olsun

Son düzenleme:
Psikolojik kendini rahatlatamiyorsan bilimsel arastir.
Lisedeydi galiba coook uzun zaman oluyor, tam hatirlamiyorum ama spermler hava ile temasta ve su ile temasta saniyeler icerisinde ölüyorlar. Yani Cinsel iliski harici dogal yöntemlerle hamile kalmaniz imkansiz.

Bu düsüncelrinizin mümkünati yok! Kac yasindasiniz?

Sizinde mi takintiniz ayniydi yanı her yerden hamile kalacaginizi düşünmek miydi

mutlaka destek de almalısın ama bence bunu dene yavas yavas ustune gıt bı anda degıl her gun kendıne odev ver parkda otur falan hanı korktugun ne varsa yavas yavas ustune gıt
En ufak bi hata yapinca içim içimi yiyor. Kapılara elimle dokununca bile korkum tavan yapıyor. Nasi üzerine gidilir ki

En ufak bi hata yapinca içim içimi yiyor. Kapılara elimle dokununca bile korkum tavan yapıyor. Nasi üzerine gidilir ki
işte bi anda gıdılmezz yavas yavas once ardarda ıkı kapı koluna dokun sonra bunu 3 yap sonra 4 yap boyle boyle işte yavas yavas

bence birinin size nasıl hamile kalınabileceğini detaylıca anlatsın ve sperm konusunda da aydınlatsın ve şunu da ekleyim bir meryem ana olmayacağınızı da varsayarak rahatlamaya bakın.geçmiş olsun

19 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…