Okuyup öğrenmeye ihtiyacı olanı siz olarak gördüm en azından OKB nedir bir okuyun öyle hamile nasıl kalınır ı okumakla olsaydı hiçbir sağlıkçı da bu hastalığın olmaması gerekirdi.kesınlıkle ıyı degılsınız bır bucuk sene de resmen her ılişkiden sonra amuda kalktım aman bı sperm dısarı çıkmasın dıye ne dıyorsunuz sız yaaaa hamıle kalmak koaydı oyle spermler oyle tuvaletlerde koltuklarda yasamıyor azıcık okuyupo ogrensenız takıntınızın ne kadar sacma oldugunu anlayacaksınız ama takıntı yapmak daha kolay gelıyor tabı
Tamamen iyileşme olmasa da büyük oranda rahatlarsın belki ilerleyen senelerde de düzelir inşBende istiyorum ama kolay kolay iyileşilmiyormus bu hastalıkta tedavi gorup boşa görenler de varmış gidicem en kısa surede bi doktora ama umudum yok pek
kendı ısıne bak sen hadııııOkuyup öğrenmeye ihtiyacı olanı siz olarak gördüm en azından OKB nedir bir okuyun öyle hamile nasıl kalınır ı okumakla olsaydı hiçbir sağlıkçı da bu hastalığın olmaması gerekirdi.
kesınlıkle konu sahibi doğru bir yorum çok faydasını görürsünEvet bu okb hastaligi.bilissel Terapi tedavisi gormen gerekiyor.bilissel terapi veren bir psikolog bulup tedaviye basla
Cnm anlıyorum takıntıların elinde olmadan oluyor kontrol edemiyorsunÖncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
mutlaka destek de almalısın ama bence bunu dene yavas yavas ustune gıt bı anda degıl her gun kendıne odev ver parkda otur falan hanı korktugun ne varsa yavas yavas ustune gıtİnşallah dediğiniz gibi olur sağolun
Bencede sinin kafa iyi değil ...bu nasıl bir yprum okb hasta sı zaten ,çok yardımcı olmuşsunuz konu sahibine ,ya madem saçmalıyacaksınız neden yprum yapıyorsunuzBence sizin kafa iyi değil...
Neden roseser hanım doğru demiş...biliyor musunuz bu tarz hastalıkları ya da bozuklukları ..bilginiz yokmuş gibi yazmışsınız...bence çok ta bilgisiz kalmayın bakın hamilesiniz..en çok hormonal bozukluklar ve psikolojik rahatsızlıklar bu donemde gelir insanlara..kendı ısıne bak sen hadıııı
Tam da işime bakıyorum,bilgim ve deneyimim olan bir konu da yorum yapıyorum sizede aynısını öneririmkendı ısıne bak sen hadıııı
Sizinde mi takintiniz ayniydi yanı her yerden hamile kalacaginizi düşünmek miydiYoğunluktan konulara genelde yorum yapamıyorum ama konunu görünce yazmak zorunda hissettim.Emin olabilirsin ki bizi bizden başkası anlayamaz,anlattıklarının birebir aynısı hatta çok daha fazlasını yaşadım,ayrıca ben tedavi gördüğüm kolay kolay çocuğum olmayacağını bildiğim halde,birde bunun üzerine sağlıkçıyım ama hiçbir açıklamaya beynin ikna olmuyor öyle zamanlar oluyor ki artık ölmek için yalvarıyorsun çok beter bir durum.Sırf bu sebeble zar zor tedaviyle hamile kaldığım hamileliğim sonlandı.Ama en büyük şansım bu hastalık ta annem ve eşimdi sanırım ara ara yine yokluyor ama o dönemlerdeki boyutta değil
En ufak bi hata yapinca içim içimi yiyor. Kapılara elimle dokununca bile korkum tavan yapıyor. Nasi üzerine gidilir kimutlaka destek de almalısın ama bence bunu dene yavas yavas ustune gıt bı anda degıl her gun kendıne odev ver parkda otur falan hanı korktugun ne varsa yavas yavas ustune gıt
işte bi anda gıdılmezz yavas yavas once ardarda ıkı kapı koluna dokun sonra bunu 3 yap sonra 4 yap boyle boyle işte yavas yavasEn ufak bi hata yapinca içim içimi yiyor. Kapılara elimle dokununca bile korkum tavan yapıyor. Nasi üzerine gidilir ki
19 yaşındayımPsikolojik kendini rahatlatamiyorsan bilimsel arastir.
Lisedeydi galiba coook uzun zaman oluyor, tam hatirlamiyorum ama spermler hava ile temasta ve su ile temasta saniyeler icerisinde ölüyorlar. Yani Cinsel iliski harici dogal yöntemlerle hamile kalmaniz imkansiz.
Bu düsüncelrinizin mümkünati yok! Kac yasindasiniz?
İnşallah denicem bu dedikleriniziişte bi anda gıdılmezz yavas yavas once ardarda ıkı kapı koluna dokun sonra bunu 3 yap sonra 4 yap boyle boyle işte yavas yavas