hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

Peki ilaçların faydasini gorebildinmi
Birde devlet hastanesine mi gittin orda yardımcı oluyorlar mi iyi bi şekilde

bende hava da uçan küçük toz bulutu , toz görünce yutkunamıyorum.hemen tükürmek istiyorum.toz önümden geçip gidiyor , görüyorum ama ben ya yuttuysam , ya burnuma girdiyse diye yutkunamıyorum.içinde mikrop vardır falan diye.evdeyken sorun yok tükürüyorum.yolda yalnız yürürken sorun yok elimde peçete çaktırmadan tükürüyorum ama birisiyle sohbet ederken denk geldi mi çok zor oluyor benim için.tüküremiyorum.yutamıyorum.ağzımda tükürük birikiyo.kadın birşey soruyo salak salak kafa sallıyorum , cevap veremiyorum.bende okb olabilir miyim acaba

Takintilar gelince aklina çık disari insanlardan rahatsiz oluyosan varsa evinin onumde bahce veya park oraya git ciplak ayakla topraga bas ellerinle topraga dokun temiz havayi cigerlerine çek gokyuzune bak bu duzeni yaradani hatirla dert vermisse dermanda verir buna güvenbuna inan. Ve topraga dokunmaktan bbaşla bunu yenmeye toprak tertemiz korkma

Doktor değilim ama iletişiminizi ve hayatınızı etkileyecek derecedeyse okb olabilir diyorlar

Bi yerden baslamam gerektiğini biliyorum da nasıl başlayacağımı bilemiyorum önce bi psikologla goruşmek iyi olacak galiba ondan sonra da yavaş yavaş korkuların üstesinden gelmeye başlarim

Bende bir okbliyim maalesef anlattıkların bu yönde ama biraz fazla zaman kaybetmeden bir psikiyatra git kendi kendine aşabileceğin bir şey değil

okb tanısının konabilmesi için bunun sizin hayatınızı ne kadar etkilediği önemli, ki biriyle konuşmanıza engel olacak boyutlarda etkilemiş görünüyor, yardım almanızı öneririm, geçmiş olsun

Peki ilaçların faydasini gorebildinmi
Birde devlet hastanesine mi gittin orda yardımcı oluyorlar mi iyi bi şekilde
İlaç kullan(a)madım.Alerjik ilaç kullanan hastalara psikotik ilaç verilmezmiş meğer,benim doktorum hiç bana sormadan yazdı ilacı,ölüyordum.Şimdi kendi kendime üstesinden geliyorum biraz ama terapi olmadan aşmak çok zor,hatta imkansız diyeyim.Devlet hastanesindeki doktorlar pek dinlemiyor seni adamın vakti yok çünkü,ilaç yazıp yolluyor.Terapi işini özel doktor yapıyor,yine bi araştır ama ben devlette oturup dinleyene denk gelmedim.

Bi ara yataktan çıkamıyordum korkudan . o düşünceler yüzünden sürekli ağlıyordum

Anladım önce bi devlette iyi bi doktor arastirayim bulamazsam özellerin kapısını calarimcalarim. Sana da cok geçmiş olsun

Bu arada psikiyatristler genelde olac yazaar psikologlar terapi yaparlar arrik saglik ocaklarinda dahi nadirde olsa psikolog var

Birde annen ablan gibi bir buyugune anlayis gosterebilecek birine durumunu anlat hem yalniz olmadigini bilmek sana iyi gelir hemde doktor ve terapi sureclerinde destek olur.

Birde annen ablan gibi bir buyugune anlayis gosterebilecek birine durumunu anlat hem yalniz olmadigini bilmek sana iyi gelir hemde doktor ve terapi sureclerinde destek olur.
Sevgilim olduğunu biliyorlar. Yanlış anlarlar onla birşeyler yasadimda buna sığındim diye düşünürler diye korkuyorum bu yüzden anlatamıyorum onlara

Anladim canim takintin biraz mahrem bu yuzden erkek arkadasina anlat dicem o da anlayisli olurmu en iyi sen taniyosundur

Anladim canim takintin biraz mahrem bu yuzden erkek arkadasina anlat dicem o da anlayisli olurmu en iyi sen taniyosundur
O biliyor sağolsun bu konuda çok yardımcı oluyor. Doktora gitmemi istemiyor o sadece. Senin ilacın Allah diyor ona sığın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…