İnternette çok araştırdım her yerde OKB diyor . takıntı fazlasıyla takinti hemdeBu anlattıklarınızın OKB ile ilgisi olduğuna emin misiniz?
Tesekkur ederim bende biliyorum kolay değil belki ama engelde olamiyorum bu dusuncelereah keşke okadar kolay hamile kalınabilse...
çok geçmiş olsun..içim tuhaf oldu okurken
belirtiler o yönde benceBu anlattıklarınızın OKB ile ilgisi olduğuna emin misiniz?
İnternette çok araştırdım her yerde OKB diyor . takıntı fazlasıyla takinti hemde
belirtiler o yönde bence
Gidicem ama doktora anlatmaya bile utanıyorum bunlarıBir doktor tarafından tanısı konulan bir OKB'li olarak bu anlattıklarınız OKB ötesi bir psikolojik rahatsızlıkmış gibi geliyor. Acil olarak bir psikiyatristle görüşmenizi öneririm.
okb sadece temizlik takıntısı değilki...atıyorum adam namaz kılıyor ve secdede şüpheye düşüyor Allahın varlığından.buda bir okbBende OKB'liyim evet benimde temizlik takıntım var ama arkadaşın anlattığı olay daha farklı gibi geldi bana.
Ben her yerden sperm bulaşabileceğini dusunuyorum günde belki 30 40 defa el biliyorum normal sabunla da değil deterjanla yikiyorum ellerim yara olmaya başladı artık ama icim sadece bu şekilde rahat ediyorBende OKB'liyim evet benimde temizlik takıntım var ama arkadaşın anlattığı olay daha farklı gibi geldi bana.
okb sadece temizlik takıntısı değilki...atıyorum adam namaz kılıyor ve secdede şüpheye düşüyor Allahın varlığından.buda bir okb
tedavisi için bişeyler yaptınmı.kronikleşmiş gibi duruyorTesekkur ederim bende biliyorum kolay değil belki ama engelde olamiyorum bu dusuncelere