hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

ayca shn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
179
26
28
Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.

çok ilginçsiniz ya. ablanıza da eniştenize hakaret bu.
bir an önce doktora gidin böyle hayat geçmez.
ayrıca korkmayın o şekilde hamile kalmazsınız.

Evli misiniz? Muhtemelen bekarsınız evlenince anlarsınız zaten hamile kalmanın o kadar kolay olmadığını ama tabi evlenene kadar ki surede bir çözüm bulmaniz lazım ya profesyonel destek alin yada kendi kendinizi telkin etmeye calisin. Olur mu hiç öyle şey ne kadar saçma düşünceler bunlar diye içinizden tekrarlayin. İnanın hamile kalmak zannettiginiz kadar kolay bir şey degil. Geçmiş olsun

Evet OKB belirtileri sizde mevcut. Bir psikologa gidip tedavi olmadiginiz surece iyilesmeniz mumkun degil.

Bende OKB'liyim evet benimde temizlik takıntım var ama arkadaşın anlattığı olay daha farklı gibi geldi bana.
Ben her yerden sperm bulaşabileceğini dusunuyorum günde belki 30 40 defa el biliyorum normal sabunla da değil deterjanla yikiyorum ellerim yara olmaya başladı artık ama icim sadece bu şekilde rahat ediyor

Mantık yürütelim, bir çocuğun nasıl olacağını nasıl hamile kalınacağını biliyorsunuz. Değmekle, sıçramakla, aynı tuvalete oturmakla keşke olsa da millet bu kadar uğraşmasa. Kendine teşhis koyarsan ben saplantılıyım der kabullenirsin. Olumlu ol, hamile olmam mümkün değil bunun için bir erkekle birebir temas kurmam gerek de.
Kök neden analizi yap, bu spalantı neden sonra oldu? İstemsiz bir hamilelik mi yaşadın, nasıl gelişti bu olay. Bence bu anormal bir durum üstelik gerçeği bilirken.
Desen ki depremden korkuyorum, karşıdan karşıya geçerken araba çarpmasından vs. olabilitesi var. Ama mümkünatsız bir şeyi saplantı haline getirmek?

okb sadece temizlik takıntısı değilki...atıyorum adam namaz kılıyor ve secdede şüpheye düşüyor Allahın varlığından.buda bir okb

Tabii ki haklısınız, ben sadece örnek vermek istedim. Bilemiyorum belki de ben ileri derecede bir OKB'li değilim çünkü konu sahibinin anlattığı kadar yoğun yaşamıyorum takıntılarımı.

Enişteniz tuvalete girdi, tuvaletini yaparken bir de Ramazan Ramazan bi mastürbasyon yapayım iyi gelir dedi, yaptı, her yere bulaştırdı, elini yıkamadan kapıyı elledi, çıktı gitti.

Siz de tuvalete oturdunuz, kapıyı ellediniz. owwww siz hamilesiniz.

Amacım dalga geçmek değil sizin aslında ne kadar saçma birşeye inandığınızı göstermek.

Bence sizi küçükken birileri korkutmuş. Böyle saçma birşeye inanmış olmanıza mı yanayım bu kadar korkmanıza mı? Böyle şeylerle hamile kalınacağını düşünmenize mi, her tuvalette, bacada, kapıda sperm olduğunu düşünmenize mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…