hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

Bende aynı sizn gibiyim işte insan oturduğu yere on kere kontrol edip acaba bi ıslaklık varmı diye bakıp öyle oturur mu tamda bunları yapıyorum kapıların kolunu dirseğimle aciyorum elimi Kullanmıyorum artık. Durumum sizinki gibi hemen hemen

İnsanlarin bir çoğu habersiz bu hastalıktan . bizde biliyoruz saçma olduğunu ama elimizde değil ki hiç birşey ben beynimi yonetmiyorum çünkü beynim beni yönetiyor

İnsallah en kisa zamanda iyilesirsin. Bu hastalik beyinde seratonin miktarinin azligiyla ilgiliymis. Mutluluk hormonu. Bol bol seni mutlu edicek seyler yap. Mesela sevgilimin olmasinin bu davranislarimi azaltmamda buyuk payi var. Cevrem genis arkadaslarimla geziyorum surekli. Mutlu oldukca umursamamaya basliyosun

Valla takıntıları için birşey diyemem ama idrarını yaparken sıçramasını istemiyorsan tuvalete tuvalet kağıdı at o zaman sicramiyor

Yapicam söylediklerini umarım faydası olur bende senin gibi atlatirim inşallah

Valla takıntıları için birşey diyemem ama idrarını yaparken sıçramasını istemiyorsan tuvalete tuvalet kağıdı at o zaman sicramiyor
Peçete vardı o sırada yanı atmıştım ama sıçramamasi için değildi. Ama yine de sıçradı yada ben oyle hissettim bilemiyorum ki

Peçete vardı o sırada yanı atmıştım ama sıçramamasi için değildi. Ama yine de sıçradı yada ben oyle hissettim bilemiyorum ki
tuvalet konusunda sana verebileceğim tek fikir alafranga kullanma alaturka tuvaletleri kullan en azından için rahat eder önce hortumla bir güzel yıkarsın sonra kullanırsın hem

tuvalet konusunda sana verebileceğim tek fikir alafranga kullanma alaturka tuvaletleri kullan en azından için rahat eder önce hortumla bir güzel yıkarsın sonra kullanırsın hem
İşin tuhafi alaturka kullanıyorum dün kullandığım da öyleydi sadece akılsızlık edip oturmadan once yikamayi unuttum

İnsanlarin bir çoğu habersiz bu hastalıktan . bizde biliyoruz saçma olduğunu ama elimizde değil ki hiç birşey ben beynimi yonetmiyorum çünkü beynim beni yönetiyor

Haberleri olmayan bir hastalik konusunda ahkam kesmeleri dogru mu sence???

Biz hastayiz. Ve bunu yasamayan bilemez...

Ben su siralar yasadigim bir iki sey soyleyeyim. Ne kadar sacma gelecek bircoguna. Ama maalesef yasaniyor.

Psikolojik rahatsizliklar cook kotu gercekten Allah yardimcimiz olsun.

İnternette çok araştırdım her yerde OKB diyor . takıntı fazlasıyla takinti hemde
Doktora gitmeden kendi kendinize tanı mı koydunuz? İntternette baş ağrısını araştırınca ur göz ağrısını araştırınca kanser çıkıyor. Doktora gidin bence.

Aynen öyle . yaşamayan anlamıyor da bilemiyor da. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen ruhum degil de vücudum hasta olsaydı keşke diyorum

Doktora gitmeden kendi kendinize tanı mı koydunuz? İntternette baş ağrısını araştırınca ur göz ağrısını araştırınca kanser çıkıyor. Doktora gidin bence.
Bu düşüncelerin başka bi açıklaması yok interneti çok fazla ve doğru kullandigima inanan biriyim dusuncelerimin davranislarimin hepsi bu hastalığı işaret ediyor ki yanildigimi da zannetmiyorum

Aynen öyle . yaşamayan anlamıyor da bilemiyor da. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen ruhum degil de vücudum hasta olsaydı keşke diyorum

Haha nu ben de cok soyledim. En azindan hapi surubu olur diyordum ilaca baslamadan once .

Cunku baslarda bi dr bana -ki o zaman 17 yasindaydim- bana dedi ki " en kotu hastaliklar sebebi bilinmeyen hastaliklardir. 15 sene once pa diye birsey yoktu cunku.

17 yasinda bir genc kiza bunu dedi ve resmen beynime kazindi bu sozu.

Aynen öyle. Etrafimda bi kaç kişiye bunu söylendiğimde dalga geçip abartiyorsun diyorlar ama değil işte hiç biri anlamıyor

Bu düşüncelerin başka bi açıklaması yok interneti çok fazla ve doğru kullandigima inanan biriyim dusuncelerimin davranislarimin hepsi bu hastalığı işaret ediyor ki yanildigimi da zannetmiyorum
Bakın bazen doktorlar bile yanlış teşhis koyabiliyorlar, siz doktor değilsiniz üstelik, ayrıca bu tip hastalıklarda tedaviye başlamak için geç kalmak başka rahatsızlıkların da oluşumunu kolaylaştırır. Yani ihmal etmeyin.

Bence bu takıntı değil endişe duyulan konu hakkında çok fazla bilgiye sahip olmama. Kadın tuvaletinde spermin ne işi var Allah aşkına? Bahsettiğiniz diğer yerlede de barınamaz. Önce sprem hakkında detaylı bilgi edinin sonra da nasıl hamile kalınacağı ile ilgili. Bence siz internetten kendinize teşhis koymak yerine bir psikiyatriste gidin. Hiç normal değil bu düşünceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…