- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
aynı dönem annesiyiz pa lısın ben gibi bende birde anksiyete var ..bir ara mesajlaşalım olur mu?
Bende aynı sizn gibiyim işte insan oturduğu yere on kere kontrol edip acaba bi ıslaklık varmı diye bakıp öyle oturur mu tamda bunları yapıyorum kapıların kolunu dirseğimle aciyorum elimi Kullanmıyorum artık. Durumum sizinki gibi hemen hemenSeni cok iyi anliyorum. Ben kendimi engelleyerek azalttim. Yani mesela spermin vajinama bulasip beni hamile birakicagi dusuncesini kafamdan atnak icin oturmadan once su dokmeyi aliskanlik haline getirdim boylece bunu dusunmuyorum. Bes dakkada bir elimi yikardim elim pislendi diye, kendime elin pis degik yikamiycaksin emrini verdim ve elimi yikamayi azalttim. Kiyafet konusunda hala sikintiliyim. Otobuste tutunamazdim rahat rahat kim bilir kimler nelere dokundu da direkleri tuttu diye, ama otobusten inince elimi yikamayi aliskanlik haline getirdim boylece otobus pis mi diye dusunmuyorum. Dine yonelik kufurler gelirdi aklima daha sonra bu dusunceler gelince muzik dinlemeye basladim dizi izlemeye basladim falan aklima gelmemeye basladilar. Kafami dagiticak seyler buldum takintilarimdan kurtulmak icin. Doktora gitmistim ulac hic ise yaramadi biraktim. Kendi kendimi iyilestirmeye calistim. Onceden ailem bile kafayi yemissin derdi simdi cok daha normalim. Hala var ama en azindan az var onceden psikopat gibiydim. Tokalasamazdim bile
Kendi kendime atlatirim diyordum bende ama sanırım o kadar kolay degildoktora giderek ilaç kullanarak atlattım ben kendi kendime kalarak malesef atlatamadım
hiç kolay değil bir an önce gitmeniz lazım sizin deKendi kendime atlatirim diyordum bende ama sanırım o kadar kolay degil
İnsanlarin bir çoğu habersiz bu hastalıktan . bizde biliyoruz saçma olduğunu ama elimizde değil ki hiç birşey ben beynimi yonetmiyorum çünkü beynim beni yönetiyorYahu kizcagiz ruhsal larak kotu durumda ve bu bir hastalik!!!
Ne sacmalamasi kalmis,ne kafasina hakaret etmeyen kalmis,ne ablasina enistesine hakaret ettin demesi kalmis...
Yahu grip nzle nasil bir hastaliksa,ruhsal hastaliklar da bu sekildrdir. İlacla ya da terapiyle giderilir. Bazi rahatsizliklar ilacla veya terapiyle bile gecmez. Onir boyu ilac kullanmak zorunda kalirsin.
Ben de pa hastasiyim. Ben de anlatsam suan yasadiklarimi,hissettiklerimi,herhalde hakaretin biri bin para olur. 15 yildir kamyon dolusu para bastim terapistlere,psikologlara psikiyatristlere... Ama yok omur boyu ilac. Hamileyim kullanamiyorum da... Ne haldeyim bir ben bir Allah bilir.
Biraz anlayisli olun. Biraz dikkatli konusun lutfen...
En kısa surede gidicem razaman ayının bitmesini bekliyorum umarım isime yarar bi nebze azaltabilsem düşüncelerimi onada şükürhiç kolay değil bir an önce gitmeniz lazım sizin de
İnsallah en kisa zamanda iyilesirsin. Bu hastalik beyinde seratonin miktarinin azligiyla ilgiliymis. Mutluluk hormonu. Bol bol seni mutlu edicek seyler yap. Mesela sevgilimin olmasinin bu davranislarimi azaltmamda buyuk payi var. Cevrem genis arkadaslarimla geziyorum surekli. Mutlu oldukca umursamamaya basliyosunBende aynı sizn gibiyim işte insan oturduğu yere on kere kontrol edip acaba bi ıslaklık varmı diye bakıp öyle oturur mu tamda bunları yapıyorum kapıların kolunu dirseğimle aciyorum elimi Kullanmıyorum artık. Durumum sizinki gibi hemen hemen
Yapicam söylediklerini umarım faydası olur bende senin gibi atlatirim inşallahİnsallah en kisa zamanda iyilesirsin. Bu hastalik beyinde seratonin miktarinin azligiyla ilgiliymis. Mutluluk hormonu. Bol bol seni mutlu edicek seyler yap. Mesela sevgilimin olmasinin bu davranislarimi azaltmamda buyuk payi var. Cevrem genis arkadaslarimla geziyorum surekli. Mutlu oldukca umursamamaya basliyosun
Peçete vardı o sırada yanı atmıştım ama sıçramamasi için değildi. Ama yine de sıçradı yada ben oyle hissettim bilemiyorum kiValla takıntıları için birşey diyemem ama idrarını yaparken sıçramasını istemiyorsan tuvalete tuvalet kağıdı at o zaman sicramiyor
tuvalet konusunda sana verebileceğim tek fikir alafranga kullanma alaturka tuvaletleri kullan en azından için rahat eder önce hortumla bir güzel yıkarsın sonra kullanırsın hemPeçete vardı o sırada yanı atmıştım ama sıçramamasi için değildi. Ama yine de sıçradı yada ben oyle hissettim bilemiyorum ki
İşin tuhafi alaturka kullanıyorum dün kullandığım da öyleydi sadece akılsızlık edip oturmadan once yikamayi unuttumtuvalet konusunda sana verebileceğim tek fikir alafranga kullanma alaturka tuvaletleri kullan en azından için rahat eder önce hortumla bir güzel yıkarsın sonra kullanırsın hem
İnsanlarin bir çoğu habersiz bu hastalıktan . bizde biliyoruz saçma olduğunu ama elimizde değil ki hiç birşey ben beynimi yonetmiyorum çünkü beynim beni yönetiyor
Doktora gitmeden kendi kendinize tanı mı koydunuz? İntternette baş ağrısını araştırınca ur göz ağrısını araştırınca kanser çıkıyor. Doktora gidin bence.İnternette çok araştırdım her yerde OKB diyor . takıntı fazlasıyla takinti hemde
Aynen öyle . yaşamayan anlamıyor da bilemiyor da. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen ruhum degil de vücudum hasta olsaydı keşke diyorumHaberleri olmayan bir hastalik konusunda ahkam kesmeleri dogru mu sence???
Biz hastayiz. Ve bunu yasamayan bilemez...
Ben su siralar yasadigim bir iki sey soyleyeyim. Ne kadar sacma gelecek bircoguna. Ama maalesef yasaniyor.
Psikolojik rahatsizliklar cook kotu gercekten Allah yardimcimiz olsun.
Bu düşüncelerin başka bi açıklaması yok interneti çok fazla ve doğru kullandigima inanan biriyim dusuncelerimin davranislarimin hepsi bu hastalığı işaret ediyor ki yanildigimi da zannetmiyorumDoktora gitmeden kendi kendinize tanı mı koydunuz? İntternette baş ağrısını araştırınca ur göz ağrısını araştırınca kanser çıkıyor. Doktora gidin bence.
Aynen öyle . yaşamayan anlamıyor da bilemiyor da. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen ruhum degil de vücudum hasta olsaydı keşke diyorum
Aynen öyle. Etrafimda bi kaç kişiye bunu söylendiğimde dalga geçip abartiyorsun diyorlar ama değil işte hiç biri anlamıyorHaha nu ben de cok soyledim. En azindan hapi surubu olur diyordum ilaca baslamadan once .
Cunku baslarda bi dr bana -ki o zaman 17 yasindaydim- bana dedi ki " en kotu hastaliklar sebebi bilinmeyen hastaliklardir. 15 sene once pa diye birsey yoktu cunku.
17 yasinda bir genc kiza bunu dedi ve resmen beynime kazindi bu sozu.
Bakın bazen doktorlar bile yanlış teşhis koyabiliyorlar, siz doktor değilsiniz üstelik, ayrıca bu tip hastalıklarda tedaviye başlamak için geç kalmak başka rahatsızlıkların da oluşumunu kolaylaştırır. Yani ihmal etmeyin.Bu düşüncelerin başka bi açıklaması yok interneti çok fazla ve doğru kullandigima inanan biriyim dusuncelerimin davranislarimin hepsi bu hastalığı işaret ediyor ki yanildigimi da zannetmiyorum