Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
Kadın tuvaleti derken? Erkeklerde kullanıyor evdeki tuvaletiBence bu takıntı değil endişe duyulan konu hakkında çok fazla bilgiye sahip olmama. Kadın tuvaletinde spermin ne işi var Allah aşkına? Bahsettiğiniz diğer yerlede de barınamaz. Önce sprem hakkında detaylı bilgi edinin sonra da nasıl hamile kalınacağı ile ilgili. Bence siz internetten kendinize teşhis koymak yerine bir psikiyatriste gidin. Hiç normal değil bu düşünceler.
İdrarla sperm bulaşmaz. Sperm nasıl yaşar onu araştırın bi önce.Kadın tuvaleti derken? Erkeklerde kullanıyor evdeki tuvaleti
Ben saciyor erkekler uluorta yapıyor demedim ki . diyorum ya ne kadar saçma olsada bunları dusunmek için sebeplerim var. Dedigim gibi idrarında olan sperm vs vs herşey giriyor aklimaçok tuhaf ama bir kere her yer sperm kaynıyor sanki???
herkes spermelerini ulu orta saçıyor? velev ki öyle oldu diyelim hamile kalmak şu noktada matematik gibi.
Nasıl olabilir ki böyle bir şey? bu konuda ciddiysen eğer nasıl etkilendin bu konudan?
O kadar çok gorus var ki bu spermlerin yaşamı hakkında hangisine inanacagimi bilemiyorumİdrarla sperm bulaşmaz. Sperm nasıl yaşar onu araştırın bi önce.
en realist yorum bu bence.1 aydır olan bir şey mi bu? takıntı diyebilmek için uzun bir süre geçmesi gerekir.bence gerçekten normal düşünemiyorsunuz fizyolojik bir rahatsızlığınız olmasın.beyin MR felan çektirin ya da tomografi birden böyle bir şeyin bu derece şiddetli oluşması için beyinde bir şeylerin olması lazım.
Nasıl kapıldın bu takıntıya? Bir başlangıç hikayen olması lazım.Ben saciyor erkekler uluorta yapıyor demedim ki . diyorum ya ne kadar saçma olsada bunları dusunmek için sebeplerim var. Dedigim gibi idrarında olan sperm vs vs herşey giriyor aklima
Ogrenciyim ve yurtta kalıyorum arkadaşlarımla çeşitli konuşmalar sonucu oluşmaya başladı bu korkularım. İşte ordan buradan hamile kalanlari filan duydukça arttı korkular. Herkes olamaz öyle birşey diyor ama yapım gereği düşünmeden duramiyorum. Zaten hassas bi kişiliğe sahibim çabuk kaniyorum herşeyi takiyorumNasıl kapıldın bu takıntıya? Bir başlangıç hikayen olması lazım.
Bence bu takıntı değil endişe duyulan konu hakkında çok fazla bilgiye sahip olmama. Kadın tuvaletinde spermin ne işi var Allah aşkına? Bahsettiğiniz diğer yerlede de barınamaz. Önce sprem hakkında detaylı bilgi edinin sonra da nasıl hamile kalınacağı ile ilgili. Bence siz internetten kendinize teşhis koymak yerine bir psikiyatriste gidin. Hiç normal değil bu düşünceler.
ordan burdan dediğin nereler oluyor? ondan bundan falan mı?Ogrenciyim ve yurtta kalıyorum arkadaşlarımla çeşitli konuşmalar sonucu oluşmaya başladı bu korkularım. İşte ordan buradan hamile kalanlari filan duydukça arttı korkular. Herkes olamaz öyle birşey diyor ama yapım gereği düşünmeden duramiyorum. Zaten hassas bi kişiliğe sahibim çabuk kaniyorum herşeyi takiyorum
nasıl atlattın peki tek bi tane sayılmaz aslında. dahası da varda şizofren derler diye giremiyorum o kısımlara
en realist yorum bu bence.
güzel bir ayrıntı yakalamışsın seboş.
Bende sizin gibiyim işteAslinda sizin yorumunuz da,bu tarz hastaliklar hakkinda bilgi sahibi olmamakla alakali.
15 yildir pa hastaligiyla mucadele eden ve pa olduguma drlar beni inandirana kadar,butun hastalik cesitlerini ezberlemiatim. Hatta ben kesin kalp hastasiydim. Hatta ben mitral kapak prolapsusu yasiyordum. Gayet netti ve dr lar care bulamiyorlardi. Hangi dr a gittiysem " bu dr beni anlamadi" deyip, baska bir hastanenin yolunu tutuyordum. Hepsi ozeldi ve cok iyi hatirliyorum, 2005 yilinda,bankaciliga ilk basladigimda hem kendi bankamdan hem baska bankadan 500 er lira limitli kartlar gelmisti. Birgun gittigim bir hastanede,sirf dr bana pa sin dedi diye 4 farkli hastaneye gidip 2 kartin da limitini bitirmistim.
Benim kalp kapaklarimda sorun vardi ve dr lar bunu anlayamiyorlardi. Ne siyami ersek,ne koauyolu kalp ne diger devlet ne diger ozel hastaneler. Anlamiyorlardi,bilemiyorlardi hastaligimi...
Simdi sizce bu mantikli bir davranis mi? O kadar kalp proflari docentleri uzman dr lar bana tani koyamayacak kadar cahiller,ama ben cok zekiyim. Hastaligimi hemen cozdum ama care bulamiyorum. İste bu arkadasin durumu da ayni. O da biliyor aslinda bu sekilde hamile kalinmayacagini. Sadece beyni ona oyun oynuyor, hayir bu sekilde kesinlikle hamile kalabilirsin sinyali veriyor. Aslinda biliyor ama beynine hukmedemiyor. İste bu bir hastalik ve dr a gitmesi gerekiyor evet bu konuda haklisiniz.
Ama "sacmalama ya akil var mantik var oyle hamile kalinir mi hic saf misin,salak misin" deseniz de,o bunu zerre onemsemez. Cunku o emin. O sekilde hamile kalacak. Yani ona gore bu kesinlikle mumkun. Hatta cok huzursuz oldugu zamanlarda sorun,1 ay once supheli bir tuvalete girmistir yani cok huylanmistir. O ay midesi bulanir basi doner... Hamiledir yani paikooojik olarak...
Bu yuzden " oyle degil,boyle degil,oyle olmaz,ihtimal yok" falan demenin,bu gibi hastaliklarda asla faydasi yoktur.
Bana atak geldiginde, "off atak geciriyosun yine,bak yine ölmeyeceksin,hep ayni seyleri yasiyosun,sakin ol,dusunmemeye calis,baska seylere odaklan" denilmesinin hicbir faydasi olmadigi gibi... Cunku ben o an kalp krizi geciriyorum ve bu sefer kesin ölucem. Ama yok. Ölmüyorum. Milyon kere atak gecirmisimdir. Ama her defasinda kalp krizi gecirdigimi hem cevreme,hem de gittigim dr lara anlatmaya calisiyorum... Cunku beynim bana oyun oynuyor ve ben ona hukmedemiyorum o an.
Dr bana " hicbiseyin yok,tansiyonun normal,kalp atialarin kan degerlerin gayet iyi,paikolojik sizinki" dediginde,yakasina yapisip " anlamiyo musun nefes alamıyordu m hersey normalse niye nefes alamiyorum,aen ne bicim dr sun dedigimde, dr un "hastaya hemen diazem yapalim" dedigini hatirliyorum.
Yani biraz uzun oldu ksuura bakmayin ama gercekten bilemeyen birinin anlamasi zor degil imkansiz. O yuzden sacma gelmesin,bize gore gayet mantikli :) imza: baska bir hasta ... :)
Ben saciyor erkekler uluorta yapıyor demedim ki . diyorum ya ne kadar saçma olsada bunları dusunmek için sebeplerim var. Dedigim gibi idrarında olan sperm vs vs herşey giriyor aklima
ordan burdan dediğin nereler oluyor? ondan bundan falan mı?
ya üniversite çağına gelmiş yarın öbür gün doktor, mühendis, öğretmen olacak insanların bu şekilde bilinçsiz olması çok üzücü.
Fikirleriniz için sizde sagolun ama anlamadığıniz için kafaniza gore yorum yapıyorsunuz yapmayınaklının bir tarafları bence sadece cinsel konularla meşgul