- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
Başından beri herkes buna benzer şeyler yazıyor... yinede yardımcı olabildiysem sevindim.Işte aradigin cevap. Içime su serptiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başından beri herkes buna benzer şeyler yazıyor... yinede yardımcı olabildiysem sevindim.Işte aradigin cevap. Içime su serptiniz
Ne alaka aklınız fikriniz belden aşağı sanirimNe diyelim kocan da arkadaşından hoşlansın madem. Swinger yaparsınız he nasıl fikir? İnsanı delirtirsiniz.
Yapsa fikir alırmıydıBelki özel hayatında öyle yapıyordur.
Buraya yazmak birine anlatmak sayılmazki.Yapsa fikir alırmıydı
TerbiyesizsinizNe alaka aklınız fikriniz belden aşağı sanirim
Aaaa kız onlar barıştı mı???Esra Erolun Calisani ve orkestra sefi vardi hani. Kadini solistlerden biri ile aldatmisti. Onlarda sözde cok iyi aile dostuydu. Beraber tatiller felan.kadin bosandi adami ve kadini televizyonda rezil ettikten sonra, ama sonra geri baristi
Nerden bildin kızNe alaka aklınız fikriniz belden aşağı sanirim
Umarım bi an önce tedavi mi yoksa kendi başınıza mı unutursunuz ne yaparsanız hayata geçirinÖyle yapmaya çalışıyorum. Kimseye anlatmadim
Biri değil binlerceBuraya yazmak birine anlatmak sayılmazki.
Ben öyle düşünmüyorum. İç dökme olarak yorumluyorum bdv de konu açmayı.Biri değil binlerce
İç dökme bu şekil olmaz bi derdin olur paylaşırsın akıl alırsın aşk üçgeninde kalmış akıl istiyor orası burası mı iç dökme olarak kimsede aferin iyi yaptın demez yaniBen öyle düşünmüyorum. İç dökme olarak yorumluyorum bdv de konu açmayı.
Nasıl uzaklaşabileceği hakkında tavsiye verilebilir. Duygular kontrol edilebilir bir şey değil kiİç dökme bu şekil olmaz bi derdin olur paylaşırsın akıl alırsın aşk üçgeninde kalmış akıl istiyor orası burası mı iç dökme olarak kimsede aferin iyi yaptın demez yani
Görüşme diyor herkes ama yanlış anlıyorNasıl uzaklaşabileceği hakkında tavsiye verilebilir. Duygular kontrol edilebilir bir şey değil ki
Bazı arkadaşlar çok acımasız bu arada. Ben kapıldığım duyguların ne kadar yanlış olduğunun farkındayım zaten
Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.
Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Duygular elimizde olmasa bile onları mantık süzgecindeb geçirmek bence elimizde. İşe girdiğinizde haftanın 6 günü gördüğünüz evli mesai arkadaşınıza aşık olma ihtimaliniz var öyleyse... Veya sık görüşülen kan bağı olan birine de aynı şekilde... Birini beğenmek aşk değildir. Örneğin arkadaşınızın eşini çok beğenir ve maşallah dört dörtlük adam dersiniz ama beğenmeniz takdir etmekten öteye geçmez. Bu noktada duygularınızı siz yönetmelisiniz.Ben uzaklaşmak istiyorum ama arkadaşım sürekli birlikte olmak istiyor. Bir yolunu bulup uzaklasacagim tabiki. Elimde olsa kendime neden acı cektireyim.
Yani bu fiziki bir şey değil ki bir ağrı kesici içesiniz de geçsin. Bu sizin elinizde. Gerçekten bitmesini istiyorsanız kendinize bunun kötü olduğunu anlatın. Gerekirse bir defter alın oraya aşkınızı yazın ve altına bunun ne kadar yanlış olduğunu yazın. Eşinizin bunu hak etmediğini yazın. Esra Erol izleyin bu şekildeki ilişkilerin sonunu görün emin olun. Karşılıklı duygu itirafı varsa da o insan sizinle iletişime geçtiğinde ne kadar yanlış bir hareket olduğunu dile getirin. İletişimi kesin.Görüşmeyi keseceğim.Aklimdan da atmaya uğraşıyorum. Evet istediğim tavsiye