Hayatim kaydı....

Esra Erolun Calisani ve orkestra sefi vardi hani. Kadini solistlerden biri ile aldatmisti. Onlarda sözde cok iyi aile dostuydu. Beraber tatiller felan.kadin bosandi adami ve kadini televizyonda rezil ettikten sonra, ama sonra geri baristi :KK70:
Aaaa kız onlar barıştı mı???
Bu konu beni sarmadı haydin başka dedikodular yapak😂
Bu arada o adam programa döndü mu peki?

Ben öyle düşünmüyorum. İç dökme olarak yorumluyorum bdv de konu açmayı.
İç dökme bu şekil olmaz bi derdin olur paylaşırsın akıl alırsın aşk üçgeninde kalmış akıl istiyor orası burası mı iç dökme olarak kimsede aferin iyi yaptın demez yani

İç dökme bu şekil olmaz bi derdin olur paylaşırsın akıl alırsın aşk üçgeninde kalmış akıl istiyor orası burası mı iç dökme olarak kimsede aferin iyi yaptın demez yani
Nasıl uzaklaşabileceği hakkında tavsiye verilebilir. Duygular kontrol edilebilir bir şey değil ki

Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.
Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Ben uzaklaşmak istiyorum ama arkadaşım sürekli birlikte olmak istiyor. Bir yolunu bulup uzaklasacagim tabiki. Elimde olsa kendime neden acı cektireyim.
Duygular elimizde olmasa bile onları mantık süzgecindeb geçirmek bence elimizde. İşe girdiğinizde haftanın 6 günü gördüğünüz evli mesai arkadaşınıza aşık olma ihtimaliniz var öyleyse... Veya sık görüşülen kan bağı olan birine de aynı şekilde... Birini beğenmek aşk değildir. Örneğin arkadaşınızın eşini çok beğenir ve maşallah dört dörtlük adam dersiniz ama beğenmeniz takdir etmekten öteye geçmez. Bu noktada duygularınızı siz yönetmelisiniz.

Kaldı ki arkadaşınızın eşinin de size karşı boş olmadığı belliyse ortada bir sorun var. En iyisi eşinize dürüst olun fiziki bir aldatma olmadan ki tvde görüyoruz aşık olmaların sonu hayra alamet gitmiyor o aile ile bağınızı koparıp uzaklaşın.

En kötü ihtimal hiçbirini yapamazsanız fazla samimiyet tez ayrılık getirir ben artık bu kadar samimi olmak gitmek gelmek istemiyorum malum korona var diyin ve uzaklaşın. Ama muhakkak uzaklaşın. Kocanızın ve karşıdaki adamın eşinin bir günahı yok ve aptal yerine koyulmayı hak etmiyorlar.

Görüşmeyi keseceğim.Aklimdan da atmaya uğraşıyorum. Evet istediğim tavsiye
Yani bu fiziki bir şey değil ki bir ağrı kesici içesiniz de geçsin. Bu sizin elinizde. Gerçekten bitmesini istiyorsanız kendinize bunun kötü olduğunu anlatın. Gerekirse bir defter alın oraya aşkınızı yazın ve altına bunun ne kadar yanlış olduğunu yazın. Eşinizin bunu hak etmediğini yazın. Esra Erol izleyin bu şekildeki ilişkilerin sonunu görün emin olun. Karşılıklı duygu itirafı varsa da o insan sizinle iletişime geçtiğinde ne kadar yanlış bir hareket olduğunu dile getirin. İletişimi kesin.

X