Hayatim kaydı....

Adam Programa dönemedi tabi. Hala kadin profilinde adamla pek resim paylasmiyor. Ama adam askim maskim diye paylasiyor
Eee kadın paylaşırsa linç yer zaar ama üzüldüm yani madem affedeceksin ne diye TV de anlattın. Ortada bir de çocuk var. Gerçi bunlar ünlü anam bişey olmaz

Ne kadar iğrenç bir durum karşılıklı duygular ve arkadaş ortamı evlilikte cabası !

Belki eşinizle mutlu değilsiniz bilemiyorum
öyle olsa da bu sizi haklı göstermez
Görüşmemek için bahane bulamıyorsanız
Yakın arkadaşım arkasından vurduğun
kişi ile bir tartışma çıkar bir bahaneyle
bahane ne olur bilmem geçerli birşey olması gerek
bu şekilde mesafe koyabilirsiniz
Hissettiğin duyguyu unut unutmalısın
hayatın unutmazsan kayar yanlız senin değil kaç kişinin hayatını karartacagını düşün

Ahlaktech aşısı lazım 2 doz.

Toplum ne hale geldi gerçekten yazık..Belliki eşinizi gözden çıkartmışsınız öncelikle boşanın.Ama o aşık olduğunuz kişi sizin duygularınıza karşılık verse dahi hiçbirzaman mutlu olaayacaksınız bunuda bilin.Adam sizin için asla karısından boşanmaz.sadece sizden faydalanır sonrada basar tekmeyi hoop karısına döner.Ne demiş ünlü terapist S.Y. (evli sevme eve gider unutur)...
Yok onsuz ölürüm yapamam diye düşünüyorsanız da bence ölmeniz toplumun hayrına olacaktır

Bi bitmediniz. Çok şaşırmıyorum artık bu olaylara çünkü neredeyse aynısını yaşadım. Sana tek tavsiyem eğer duygular karşılıklıysa ve birbirinize açıldıysanız lütfen aşkınıza sahip çıkın. Çünkü karakter ve ruh ikizinizi bulmuşsunuz.
Sadece şunu çok merak ediyorum. Hadi eşinizden geçtim de evladınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz. Bunu eski eşin sevgilisine de sormuştum cevap alamamıştım. Belki siz cevap verirsiniz.

Aşk, kanser gibi vs insanın başına elinde olmadan gelen bir şey değil. Ben bunu kabul etmiyorum. Hoşlanmış olabilirsiniz ama aşık oldum kurtulamıyorum ne demek anlayamıyorum. Aklınız yok mu? Hoşlantıyı aşk zannediyor olabilirsiniz belki. Hoşlanmış olabilirsiniz. İyi Allah mesut etsin der geçersiniz. Kendi evliliğinizde bulamadıklarınız, özlemleriniz, sorunlarınız varsa onlara yoğunlaşın, sorunlarınızı çözmeye çalışın; bu yüzden bir boşluğa düşmüş olabilirsiniz ama aşkı evli bir erkekte, üstelik arkadaşınızla evli olan bir erkekte aramak çok yanlış.

bir türk düşünürü Oytun Erbaş der ki "kime aşık olursunuz, en yakınınızdakine aşık olursunuz:)" Gidipte 3 km uzaktaki daire 5 de ki yakışıklıya olacak halin yok(tabi liseli değilsen). hele de kültür olarak karşı cinsle arkadaşlığa alışık olmayan bir mahalleden geliyorsanız zaten, ilk vakit geçirdiğiniz kadına/adama aşık olursunuz. yani aşk dediğiniz şey bu yüzden olmuş olabilir. adamla bir araya geldiğinizde şıp diye sönecektir bu yüzden.

bir de şu tipler var. erkekler için bir tabir vardır "..salak" . Bazı kadınlar da her iltifat edene iyi davranana aşık olur. bilemedim şimdi siz hangi karakter sınıfına dahil oluyorsunuz. bence bir analiz yapın. daha da doğrusu bir uzmandan yardım alın. insan bu konuda da psikoloğa gitmezse ne zaman gider bilemedim. yoksa psikoloğa vereceğiniz parayı boşanma sonucu tazminatlara ve avukatlara ödersiniz. her iki aşık için de daha pahalıya gelir.

geçen bir grup terapisinde bir adamın babası kendi 15 yaşındayken dayısının karısıyla kaçmış. terapide bunu anlatıyordu. yani aşk dediğiniz şey çocuklarınızın geleceğinde terapi nedeni. AŞK ı iyi anlayın, kendiinizi iyi anlayın. acil psikolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…