Hayatım kabusa dönmüş durumda :((

Arkadaşın bu 10 yıl boyunca onların ayrılmasına sebep olan o bekar kızla görüşmüş mü ? ya da eşine bahsetmiş mi bu durumdan ???
arkadaşım kesinlikle görüşmüyormuş ama eşine söylemedi herhalde söylese olacakları düşünemez bile...

Arkadaslar,ben söylüyorum ama anlasılmıyorum sanırım :)

herşeyin farkındayım ve cocugum için en saglıklısını yapmayada hazırım...
anck eşim söz verdiginden beri daha dikkatli ve daha ilgili...
benden izin alarak ve danısarak yapıyor birçok şeyi...

3.5 sene aramızda hiçbir kavga bile olmadı.
son aylarda böyleydi.düzelirmi düzelmez mi bilmiyorum ama su an daha farklı...

seni öldürmesinimi bekliyorsunuz yazmıs cogunuz :))
bunu yapıp yapmayacagını benden iyi kimse bilemez ve asla böyle birşey yapmaz...

Çok üzüldüm.O eli öpülesice ana babaya sahip olduğun için çok sanslısın.Onlar seni o adam dövsün diye mi bu günlere getirdi?Sakın o hasta ruhluya döneyim deme.Unutma ayın 15i karanlıksa 15i aydınlıktır.

vay be.Sana işkence ediyor nefessiz kalıyorsun asla beni öldürmez diyorsun. bir 3. sayfa vakası daha olursun dikkat et

Evet kızlar.. Ben normalde dışardan takip ediyorum siteyi..Bir çok konu okudum.Gördükçe şok oldum,benim eşim asla yapmaz diyordum ama banada olan oldu (

asla asla deme

öldürmicekse sorun yok tabi, dayak bünyene iyi gelmiş, ne demişler öldürmeyen her acı güçlendirir, çocuğun için çok sağlıklı bir ortam

altın maltın bahane adamın içindeki hayvan uyanmış ah be güzelim çocuguna yazık bu ortamda büyümesi dahamı iyi ailen arkanda her defasında eşine geri döndükçe onlardanda uzaklaşıcaksın onlarda sana mesafe alıcak bence ataların bir lafı vardır kılıç kınından çıkarsa geriye kolay giremez çok seyi siler ..... boşanma lafı çıkmış kınından bir kere seygi saygı bitmiş dayak desen var kadınlara yazılma desen var yaşın genç hayata yeniden tutunabilirsin eşinde sunu anlamalı ben hata yapdım ama geri dönüşü yok demeli sen nasılsa her hatada geri dönüceksin oda aman deyip seni kale almaz işde ....

Son düzenleme:
cok yazık...
binbir hayallerle evlenmek istiyorsunuz ama sonra hayat kabusa donuyor..
boyle seyleri okduukca evlenmek gelmiyor içimden...
o altınları kendi ailesine verseydi acaba isteyebilir miydi?
bencil herifler...

konuyu açtıgında da sanırım asla basıma gelmez sanıyordum yazmıstın..bir arkadasımın da dedigi gibi asla asla deme..
bu adama da bu kadar guvenme..

Bir şans daha vermişsin, daha önce de şans vermiştin ama kullanamamış. Bu sefer daha dikkatli olmalısın, senin canını yakmaya hakkı yok. Umarım mutlu olursunuz, bir daha da tekrar etmez ve bugunler çok uzağında kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…