Üzülerek kendi çözümünüzü kendiniz üreteceksiniz gibi görünüyor. Ev ekonomisi yapacak mutfak, elektrik, su, doğalgaz gibi giderleri düşürmeye çalışacaksınız. Örnek: 15₺ ye 1 damacana su söylüyorsanız 10₺ olanı seçeceksiniz, yumurta, süt, yoğurt, yağ vb bir çok şeyi büyük ve ekonomik olanlardan yana kullanacaksınız. Bazı şeyleri de evde kendiniz yapacaksınız. Mesela yoğurt, mesela ekmek, mantı vs Bunlar çoğaltılabilir. Akmaz ama damlar her ay 100-500 ₺ arası tasarruf edebilirsiniz. Yine evden elinizden ne geliyorsa yemek, çocuk bakımı, temizlik ya da dışarda market, su bayisi (sipariş alan gibi), fırınlarda çalışabilirsiniz (şu an işleri aksamayan bi onlar olduğu için örnek verdim). Elinizden geliyorsa online türkçe, matematik, fen gibi alanlarda özel ders verebilirsiniz. Ya da bankayla görüşüp öteleyeceksiniz ödemeleri yeniden yapılandıracaksınız. Ya da fazla eşyalarınızı ikinci el gibi sitelerde satabilirsiniz. Hepsi size uymayabilir, sesli düşünüyorum gibi kabul edin. Ya da devletten, belediyelerden, kurum ve derneklerden yardım talep edeceksiniz. Allah ödeme kolaylığı versin inşallah.