• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es ve annem arasinda kalicam!!!

tazminat gibi para alma durumu degil kalan bir miras var ve bende her ay burdan hakkima duseni aliyorum.Aylik evin masraflarini karsilayacak bir tutar.Ben kendi istegimle anneme kosmadim esim rica etti bende onun adina istedim sadece
Esim bana rica edecek,RICA da annemden para almak:işsiz:
Miras ne mirasi,anne babaniz vefat etmediyse onlara kalan mirasta nereden payiniz oluyor?
Eş te akilliymis valla,baski degil RICA ile isini goruyor,ne kibar adam:işsiz:

İki yetişkin insan evlenirken aileler zaten bir şey yapmak zorunda değil. Anne baba ben evleniyorum hadi evlendirin eşya altın düğün yapın denilmesi saçma geliyor. İki yetişkin insan bu adımı atıcaksa birikim yapar ve evlenir. Siz çalışıyor musunuz? Eşinize yardımcı olabilirsiniz
Tuzunun kuru galiba kisitlamalar sebebiyle bir suru yer kapandi haberiniz varmi

Yorumlara inanamıyorum, pandemiden dolayı zorda kalmışlar tabi ki yakınlarından yardım isteyecekler. Hatta yakınları istemeden yardım etmeli. Aslında devlet yardım etmeli de neyse o konulara girmeyeyim hiç.
Siz annenizden istemeyin artık. Eşiniz istesin. Bu aralar kreşler kapalı olduğu için bakıcı, oyun ablası ihtiyacı çok var siz de o tarz bir iş bakabilirsiniz.
+1⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

Eşiniz ile anneniz arasında kalmazsınız merak etmeyin. Zor zaman tabi ki ailelerden destek bekler insan bu zamanlarda ama önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin. Eşiniz annenizin zor zaman parasına göz koymak yerine kendi ailesine soz geçirip kendi parasinin hesabını sorsun. Sıra onlarda. Bu arada eşinizin ailesinin durumu nasil
+1

Üzülerek kendi çözümünüzü kendiniz üreteceksiniz gibi görünüyor. Ev ekonomisi yapacak mutfak, elektrik, su, doğalgaz gibi giderleri düşürmeye çalışacaksınız. Örnek: 15₺ ye 1 damacana su söylüyorsanız 10₺ olanı seçeceksiniz, yumurta, süt, yoğurt, yağ vb bir çok şeyi büyük ve ekonomik olanlardan yana kullanacaksınız. Bazı şeyleri de evde kendiniz yapacaksınız. Mesela yoğurt, mesela ekmek, mantı vs Bunlar çoğaltılabilir. Akmaz ama damlar her ay 100-500 ₺ arası tasarruf edebilirsiniz. Yine evden elinizden ne geliyorsa yemek, çocuk bakımı, temizlik ya da dışarda market, su bayisi (sipariş alan gibi), fırınlarda çalışabilirsiniz (şu an işleri aksamayan bi onlar olduğu için örnek verdim). Elinizden geliyorsa online türkçe, matematik, fen gibi alanlarda özel ders verebilirsiniz. Ya da bankayla görüşüp öteleyeceksiniz ödemeleri yeniden yapılandıracaksınız. Ya da fazla eşyalarınızı ikinci el gibi sitelerde satabilirsiniz. Hepsi size uymayabilir, sesli düşünüyorum gibi kabul edin. Ya da devletten, belediyelerden, kurum ve derneklerden yardım talep edeceksiniz. Allah ödeme kolaylığı versin inşallah.
Bebe sapuaninin en ucuzunda aldim bugun

Aileler zor zamanda birbirlerine destek olmayacaksa niye varlar ? Durum varsa evlenirken de destek olunur zor zamandan geçerkende. Yani benim evladım kaç ay işsiz kalacak aç mi susuz mu diye düşünmeyecegim artik evlendi baksın başının çaresine evlenmesemiydi diyeceğim? Anne babalik aile olmak bu değil bazı yorumlara çok şaşırdım.

Konu sahibi eşiniz ailesinden istesin sizin anneniz zatwn yeteri kadar destek olmuş. Vermezse gerekirse şimdiye kadar verdiği paraların hesabını sorsun. eşiniz kalsın zor durumda siz niye sikiyorsunuz canınızı

Evet tabiki oyle fakat esim yillarca geceli gunduzlu calisip kazandigi paradan sadece harclik alip babasina vermis neymis bende biriksin evlenecegin zaman toplu paran olur demis.Ama dugun zamani 1 kurus alamadi.Belirtmedim ama evladinin biri icin her ay 5 bin tl verirken digerine hic destek olmamak ne kadar dogru
Boyle bır aılesı varken yardım eden annene tavır alırsa boşa kocanı

Kadın agzıyla ısteme demıs.Annenızde para oldugunu esınıze nıye soyluosunuz.Kadın agzıyla ısteme demıs.Sızede para vermış zaten
Para oldugunu ben soylemedim.Evi alirken bir miktar annemden borc aldik.Bu sene basi odedik o paranin oldugunu biliyor.Yoksa cikartip hesap defteri gostermedim.

Para oldugunu ben soylemedim.Evi alirken bir miktar annemden borc aldik.Bu sene basi odedik o paranin oldugunu biliyor.Yoksa cikartip hesap defteri gostermedim.
Bilirse bilsin kimse kocana parasının hesabını vermek zorunda degıl
Parası vardır ve vermez bu kadar basit.
Kocadan da bu kadar korkmak anlamadım gitti

Bilirse bilsin kimse kocana parasının hesabını vermek zorunda degıl
Parası vardır ve vermez bu kadar basit.
Kocadan da bu kadar korkmak anlamadım gitti
Korkmakla alakasi yok ne korkucam borcum mu varda korkucam sadece arada kalip stres yasamak istemiyorum.Neyse zaten dun laf arasinda annemin cok sikisik oldugunu soyledim bugun kendi ailesiyle gorustu bakalim bi sekilde hallederiz demisler.

Manipüle niye yapıyorsunuz hayırdır. Esnafa yorum mu yaptım cümle mi kurulmuşta bağdaştırdın:işsiz: ben iki yetişkin kendi birikim yapar evlenir diyorum bilmem okuduğunuzu anlıyor musunuz?
Iyide kotu durumdalar siz basinizin caresine bakin diyorsunuz anlamaniz icin yasamaniz lazim bazi seyleri zerre manipula yapmiyorum ayrica o tarz seyleri bilmem sadece yorum yaparken birazcik vicdaniniza bakin olur mu inan cok zor gunlerden geciyoruz

Aileler zor zamanda birbirlerine destek olmayacaksa niye varlar ? Durum varsa evlenirken de destek olunur zor zamandan geçerkende. Yani benim evladım kaç ay işsiz kalacak aç mi susuz mu diye düşünmeyecegim artik evlendi baksın başının çaresine evlenmesemiydi diyeceğim? Anne babalik aile olmak bu değil bazı yorumlara çok şaşırdım.

Konu sahibi eşiniz ailesinden istesin sizin anneniz zatwn yeteri kadar destek olmuş. Vermezse gerekirse şimdiye kadar verdiği paraların hesabını sorsun. eşiniz kalsın zor durumda siz niye sikiyorsunuz canınızı
+1⭐⭐⭐⭐⭐💯💯💯

Iyide kotu durumdalar siz basinizin caresine bakin diyorsunuz anlamaniz icin yasamaniz lazim bazi seyleri zerre manipula yapmiyorum ayrica o tarz seyleri bilmem sadece yorum yaparken birazcik vicdaniniza bakin olur mu inan cok zor gunlerden geciyoruz
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Bacım evlenirken bir çöplerini görmedik dedi ya hani bende genel bir yorum olarak evlenirken evlenen insanlar birikim yapar evlenir diyorum. Eşyaydı düğündü şuydu buydu yapma zorunlulukları yok diyorum. Anladınız mı ? Neyse laf anlatamam

Back