Ailesinden harçlık istememiş konu sahibi onlar gönüllerinden koparak vermişler. Ailemiz biz evlendikten sonra da ailemizdir. Her ailenin çocuğu ile iletişimi farklıdır. Ben çalışıyorum gayet de iyi bir maaşım var ve her ailemin yanına gittiğimde babam muhakkak kızım bir ihtiyacın var mı diye sorar düşünün. Annem dışarı çıkarken muhakkak para vermeye çalışır al yanında dursun diye sizce ihtiyacım olduğu için mi hayır hala beni eskisi gibi görmek istedikleri için. Durumları da gayet iyi çok şükür. Baba biz çalışıyoruz bırakın biz size bir şeyler yapalım dediğimde siz en güzelini yaptınız meslek sahibi oldunuz biz de içimizden gelerek yapıyoruz derler. O yüzden aileden para alınmaz diye kestirip atmaya gerek yok bence.
Altınlar konusunda sizin yapacağınız bir şey yokmuş onlar akıllarına koymuşlar zaten. Siz bundan sonrası için dik durun ve emeğinize sahip çıkın yatırım yapın, bir ev sahibi olun.
Eşinizle konuşma meselesi de eşiniz ailenizin yaptıklarını görüyor ve biliyor ona söylemek ya da yüklenmek yerine kv kp ile konusu açıldığında konuşabilirsiniz.
Ve en yakın zamanda da inşallah atanır kendi paranızı kazanırsınız. İnsanın evliyken de kendi ayakları üzerinde durması çok önemli.