- Konu Sahibi Sonsuz_Nur
Aynen öyle..Sanirim para buz daginin gorunen kismi. Altinda baska seyelr yatiyor olmali bu sorunlarin.
Uzmanlar soyler ya hep ozellikle lise doneminde cikip, sonrasinda evlenmis erkeklerde bir sure sonra etrafa acilma, aileden kopma
gozlenebilir. Zamaninda yapamadiklarini yapmak isteyebilir, fakli kadinlarla olmak onlari cezbedebilir vs .
Acaba oyle birsey olabilirmi diye dusundum. Oyle dahi olsa birak gitsin. Ne istiyorsa hayatta yapsin. Zaten seni seviyorsa geri
donup toparlayacaktir.
coknbile sabretmissin. Bosver asagilatma kendini. Sen yuvam bozulmasin dedikce oda nasil olsa naparsam yapayim kabulleniyor
kdiye dusunecek. Olay ciddilesince gelip yalvrmasi bunu gosteriyor. Yoklugunuza dayanamadigi belli.
En iyisini kendin bilirsin, insallah yez zamanda atanir kendi hayatini duzene sokarsin
Köyde büyümüş eşim...Bu kadar parayı bir arada görmemiş hiç.. paraya önem vermiyorum diyor ama para harcamayı cok sever.
zamanında bastırdıgı duyguların hepsini yasamaya calısıyor su an...
ben gitmekle tehdit edince yumusuyor ama yine bildigini okuyor malesef...
öyle sanıyor .. dünya ondan ibaretmiş gibi...1 dk bile düşünmeyin boşanın. böyle hayat bitmez.Ay nasıl sinir oldum elime geçirsem aleme ibret tokatlıycam.Ne sanıyor kendisini bulunmaz hint kumaşımı babalığı batsın onun.
anneme babama gösterdigi güler yüzü bile nimetten sayıyor malesef...
onun yanında dövdü beni. ve oglum " baba yapma" diye aglıyordu.babasıyla mutlu mu? emin misiniz? veya şöyle söyleyeyim ne zamana kadar mutlu olacak? aklı iyice erdiği zaman ne olacak? daha şimdiden babasından duyduğu küfürleri söylemeye başlamış, bir süre sonra babasından gördüğünü taklit ederek şiddete yönelecek? üzgünüm ama eşiniz pek düzelecek birine benzemiyor aileniz arkanızda siz yine yuvam, çocuğum deyip geri dönmüşsünüz sizi de çok iyi anlıyorum ama bu nereye kadar böyle devam edecek? Allah yardımcınız olsun inşaallah...
uzun süredir babasını görmemişti ve oglumun dedigi ilk cümle " baba sen annemi dövüyorsun" oldu (
oglum hep panik halide...
yok ,cocugumun arkasına gizlenmiyorum asla...Konunuzu okurken ilk paragraflarda, akli basinda bir kadin diye dusunmustum.
Ancak devamini okuyunca resmen sok oldum.
Esinizin ne oldugu ortada da, sizin derdiniz nedir???
Eslerinden zulum goren kadinlar 'cocugum icin' paravaninin ardina gizlenmeye bayiliyor.
Kusura bakmayin siz de onlardan birisiniz.
Cocugunua cok yazik!
oglum için herseyi yaparım,eşimide bırakırım sorun degil benim için...
ancak nedense eşimin buhran gecirdigini düşünüyorum.psikolojisi alt üst olmuş gibi...
anlayamıyorum,bir gün ii bir günde kötü davranıyor...
eşim,aile kavramına oturmuş bir insan degildir...Her insan hata yapar ama hatanın devamı gelirse o mevzu hata olmaktan çıkar. Siz evliliğinize bir şans daha vermişsiniz ama eşiniz bunu haketmiyor. Karısının boğazına sarılan, acizliğinden tokat atan biri bana göre adam da değildir koca da.
Eşiniz size şiddet uygularken oğlunuz görse ne olacak? Sizi o halde görünce büyüdüğünde aynı şeyi kendi de yapacak, normalleşecek bu durum cocuğun gözünde.
Kendi canınıza yazık, siz de anne kuzusunuz 24 yaşında aciz bir adamın kahrını çekmeyin.
hep kendi tarafı,kendi ailesi...
4 yıldır her ay olmasada lazım oldukca veriliyordu.Allah korusun boyle tiplerden bizleri.
oglun icin daha ne olabilir ki? kaldiki bu adamin duzelecegi yok...4 yillik evlilikte surekli ailesi sizi somurmusse bunada esin izin vermisse o zaman bundan sonra nasil degisir bu adam? pembe gozluklerini ve iyimser olmayi birak bu konuda bana kalirsa..adam dupeduz seni kullaniyor ve sana gercekten zulmediyor..ne demek cocuga bez almiycam filan. sanki sen babanin evinden getirdin o cocugu??? cok bencil bir esiniz var, 1 kez daha anladimki erkek milletine gereginden fazla yuz vermeyeceksin yoksa tepene cikiyorlar.
ve 4 yıldır eşimle aramda hiç problem yoktu. daha dogrusu ben huzur bozulmasın diye susuyordum.
bu son 4 5 aydır zıvanadan cıkmış durumda...
en ufak bir kavgada ambargo uyguluyor.
evi tasıyacaktım,vezgecti,cebimdeki,paraları aldı.
ve pcye şifre koymuş.sonra söyledi ama yorumlara cvp yazmaazsam bilinki böyle bir durum vardır...
ben seni artık dövmeyecegim ama sana karsı tahrikliğimin gecmesi lazım diyor ve böyle yollara basvuruyor.
bende aynı evde düşman degiliz,ben senin canını yaksam elime ne gececek dedim.. hiçbirşey...
o zaman böyle yapmanın ne anlamı var diye sordum...
başka türlü rahatlayamazmıs,ben kavga ederken inatlasıyormusum onunla..
bunca zaman herseye evet dedigim için,şimdi konusmam inatlasmak gii algılanıyor onun tarafından...
canım 20 gün falan gelmedim eve...cok sözler verdi,agladı yalvardı ahhh bilseydim dönermiydim hiç?Anlayamıyorum, şiddet, aldatılma, zulum, hadsizlik, aileye saygısızlık küfür herşeyi yaşamışken nasıl tekrar döndünüz, hadi döndünüz neden bu kadar kolay oldu dönüşünüz.
Herkes kedni şartlarına göre karar vermek zorunda kalır ama sizinki çok başka.
Aileniz arkanızda ve yaşanabilecek herşeyi yaşamışsınız, şartların ötesinde bir durum bu artık.
......
4 yılda düğün borçlarını hiç mi ödemediniz ?
25 milyar çok fazla borçlu düğün için; mobilyalarda mı var içinde ?
...
Bu dört yıl içinde altınları ilk kez mi istiyorlar ?
...
Aileniz neden altınları geri ödemedi zamanında ?
...
Söz verdiğiniz halde altınları vermediğinizi hata olduğunu söylerdim ama iyiki vermemişsiniz ki eşinizin hali ortaya çıkmış.
borç olayıda söyle.. 10 milyar aldık birinden.oda o zaman altına cevirmiş.altında cıkınca bizim borct 25 milyar oldu (
altınları borc günü geldiginde verecektim (şartım vardı)
borca da 2 ay kadar var. istedi bende şartıma uymadıgı için vermedim..
ailem altınlarımı yaptı,sadece 30 gr. kaldı...
sevmiyorum en azından eskisi kadar...4 yıldır güllük gülistanlıkken evliliğiniz nasıl birden bu kadar ters döner ya, demekki tanıyamamışsın sen bu adamı
dayakta yiyorsun, sakın seviyorum deme gözünü seveyim, al çocuğunu git ne hali varsa görsün
ne mezunusun, hangi kademeden gireceksin kpss ye
cok sey aldı benden.. saygısını,degerini,kaybetti gözümde..
ailemin yanında onlar ve benim için neler söyledi.ben agzımı acıp tek kelime etmedim onun ailesi için...
farkındaydım ama bu borc psikolojisinden midir nedir,bir an içindeki vahseti ortaya cıkardı. görmem iyi oldu.
demekki onda dayak potansiyeli mevcut...
lise mezunuyum,aöf kayıtlarını kacırdım malesef ( eşimde cok sevindi buna..
ben diyanet kadrosundan girecegim inş.