- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
- Konu Sahibi YasanilacakGunlerVar
Merakimdan soruyorum, bu esinizin ailesi utanmadan sizin KENDI ailenizin taktiği yaklaşık 60 gr demissiniz sanirim, bu altını bileziği de aldi mi? Lutfen vermedim deyin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır onu vermedimMerakimdan soruyorum, bu esinizin ailesi utanmadan sizin KENDI ailenizin taktiği yaklaşık 60 gr demissiniz sanirim, bu altını bileziği de aldi mi? Lutfen vermedim deyin..
Çok doğru. Aile yapımız anlattığıniza göre benziyor. Çoğu kişi düzenli harçlık gibi düşünmüş ama ayrı şehirde olduğumdan babam arada yolluyor . Dediklerinizi dikkate alacağımAilesinden harçlık istememiş konu sahibi onlar gönüllerinden koparak vermişler. Ailemiz biz evlendikten sonra da ailemizdir. Her ailenin çocuğu ile iletişimi farklıdır. Ben çalışıyorum gayet de iyi bir maaşım var ve her ailemin yanına gittiğimde babam muhakkak kızım bir ihtiyacın var mı diye sorar düşünün. Annem dışarı çıkarken muhakkak para vermeye çalışır al yanında dursun diye sizce ihtiyacım olduğu için mi hayır hala beni eskisi gibi görmek istedikleri için. Durumları da gayet iyi çok şükür. Baba biz çalışıyoruz bırakın biz size bir şeyler yapalım dediğimde siz en güzelini yaptınız meslek sahibi oldunuz biz de içimizden gelerek yapıyoruz derler. O yüzden aileden para alınmaz diye kestirip atmaya gerek yok bence.
Altınlar konusunda sizin yapacağınız bir şey yokmuş onlar akıllarına koymuşlar zaten. Siz bundan sonrası için dik durun ve emeğinize sahip çıkın yatırım yapın, bir ev sahibi olun.
Eşinizle konuşma meselesi de eşiniz ailenizin yaptıklarını görüyor ve biliyor ona söylemek ya da yüklenmek yerine kv kp ile konusu açıldığında konuşabilirsiniz.
Ve en yakın zamanda da inşallah atanır kendi paranızı kazanırsınız. İnsanın evliyken de kendi ayakları üzerinde durması çok önemli.
pardon da hala babana kyk borcunu neden ödetiyosun koca ne işe yarıyo burda hep derim aaa kocamla olsunda az esya su marka olmasında bu düsük marka olsun eeee sonuc hep aynı aynı aynı yaa erkek aileleri az aldıran gelini aptal yetirne koyar bunu neden ögrenemediniz ki burası turkiye kaynataya kaynanana öyle para harcatcan kiymetli olun bişey istemeyerek sadece kendiniz borca girersiniz catır catır evi düzdürün hemde öyle iyisinden hatta babamız desin cocukları borclu evlendirmeyelim baba olarak tasın altına elimizi sokalım desin ki erkek ailesi istedigi gibi at kosturmasınYıllardır okurdum burada yazılanları şimdi anlatma sırası bana geldi maalesef. 25 yasindayim. Üniversite mezunuyum . 4 yıllık ilişkinin sonunda 3 aylık evliyiz. Evlenirken tüm masrafları eşimle biz hallettik. Doğu'da tayinci olduğumuz için ucuz ev eşyaları aldık. Onları bir tek kayinvalidemgil ödüyor. Düğünden sonra tüm akrabalarına düğünü tamamen kendileri yaptığını altınlara asla dokunmadiklarini falan anlatmışlar. Halbuki her şeyi biz yaptık altınları ve paraları da onlar aldılar. Eşim ailesine bir şey diyemedi daha doğrusu dedi ama babası lafı ağzına tıkadı . Çocukluktan beri psikolojik baskı ile buyutmusler. Sanki eşim ne yaparsa yapsın haklarını odeyemezmis gibi . Orada burada benim ailemin düğün masrafı olarak bir şey yapmadıklarını konuşmuşlar. Halbuki düğünden sonra annem babam elim 15 bin liraya yakın nakit para verdiler. Her ay belli aralıklarla annem harcligimi yolluyor. Üniversitede eşimle harcadigim KYK kredimi 16.500 TL babam ödüyor . Kayinvalidemgil düğünde bana bilezik bile takmadı. Benim ailem 60 Gr dan fazla bilezik taktı. Eşim ailesinin böyle laflar ettiğini bilmiyor. Bana kuzeni ağzından kaçırdı. Güvenirim o kuzene de. Esimle konuşmak istiyorum bu durumu. Onu da kırmadan nasıl konusmaliyim
Birde nasıl izin veriyorlar bu kadınlar altınların verilmesini anlamıyorumBosuna esinle konusma hıcbısey yapmayacak cunku.
Dugun takılarını ailesinin eline sayan adamdan bahsediyorsun.
Yıllardır okurdum burada yazılanları şimdi anlatma sırası bana geldi maalesef. 25 yasindayim. Üniversite mezunuyum . 4 yıllık ilişkinin sonunda 3 aylık evliyiz. Evlenirken tüm masrafları eşimle biz hallettik. Doğu'da tayinci olduğumuz için ucuz ev eşyaları aldık. Onları bir tek kayinvalidemgil ödüyor. Düğünden sonra tüm akrabalarına düğünü tamamen kendileri yaptığını altınlara asla dokunmadiklarini falan anlatmışlar. Halbuki her şeyi biz yaptık altınları ve paraları da onlar aldılar. Eşim ailesine bir şey diyemedi daha doğrusu dedi ama babası lafı ağzına tıkadı . Çocukluktan beri psikolojik baskı ile buyutmusler. Sanki eşim ne yaparsa yapsın haklarını odeyemezmis gibi . Orada burada benim ailemin düğün masrafı olarak bir şey yapmadıklarını konuşmuşlar. Halbuki düğünden sonra annem babam elim 15 bin liraya yakın nakit para verdiler. Her ay belli aralıklarla annem harcligimi yolluyor. Üniversitede eşimle harcadigim KYK kredimi 16.500 TL babam ödüyor . Kayinvalidemgil düğünde bana bilezik bile takmadı. Benim ailem 60 Gr dan fazla bilezik taktı. Eşim ailesinin böyle laflar ettiğini bilmiyor. Bana kuzeni ağzından kaçırdı. Güvenirim o kuzene de. Esimle konuşmak istiyorum bu durumu. Onu da kırmadan nasıl konusmaliyim
Off şimdi bulaya doluşur herkes evlenmişsin hala ailenden paramı alıyorsun kyk borcunu nasıl senin ailen öder diyen tipler hazırlıklı ol. Sanki hiç biri evlendikten sonra ailesinden para almamış gibi konuşurlar.