- 2 Ağustos 2018
- 2.721
- 7.351
- Konu Sahibi Highhlighter
Yam
Yani yanlış anlamayin bi şey var diye demiyorum ya da illa kocanızı kurcalayın diye. Anlıyorum etkileniyorsunuz ama böyle yaparakta cidden bi şeyler var ise o şeylerin üstünü örtüyorsunuz. Kaçış yönteminiz bu olabilir bazı şeylerden. Ama bu eğer aldatma hata gibi bir durum varsa eşinizin bunu zamanla daha rahat yapmasına sebep olur. Ama şöyle de bi şey var tabi boşanmayı falan dusunmezseniz eğer aldatma durumunda görmemek bilmemek daha mantıklı. En azindan esiniz bu kadin ne yapsam affeder diye düşünmez. Ama şu anda da sizi kolayca kandırdığını sanmasın bence.Aratmadım salak ben itiraf edince öfkeden delirdim ve telefonu bıraktım. Çoğu kişi anlamayacak belki. Bende aslında anlamazdım burda okuduğum kadınları. Biliyorlar araştırmıyorlar gerçekleri görmezden geliyorlar, üstünü kapatmak için çabalıyorlar diye. O kadar zor ki. Her stresim evladıma yansıyor. Uyuduğu zaman hesap soruyorum yA da kavga ediyorum ama hissedip uyanıyor. Üç dört gün önce gece kavga ederken uyandı emzirip benim yatağıma yatırdım uyanmasın diye. Yanına da yastıklardan bariyer yaptım. Kavgaya devam etmek için tamamen dalmasını beklemedim. Çocuğum yataktan düştü benim yüzümden. Hırsım yüzünden. Ve o kadar akıllı bebek ki gün içinde sessiz sessiz ağlarken bile sarılıyor şaşkın şaşkın beni izliyor. Bu araştırma karıştırma işleri hırçınlığımı arttırıyor çocuğuma zarar veriyorum.