- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Alendelon14533
-
Konuyu kapatman değil önemli olan. Yaptığın yanlışı kabul edip evli adamla birlikte olmaktan vazgeçmen önemli..hala kendini haklı görüyorsun. Konu kapansa ne ki??Yada üyelik iptali ne ki?Kapatiyorum konuyu
TeKurtul bu yanlıştan. Bu adam seni yakın vakitte zaten bırakacak. Sonuçta yaşıyor hayatını, bi karısında bi sende.. Sıkılacak mutlaka şeref yoksunu..Sonra senin gibi başka bir genç kız bulacak. Emin ol.. Şimdi karısını aldatan ileride sana neler neler yapmaz? Böyle adama güvenilir mi? Allah aşkına bak kurtul bırak bu adamı o seni bırakmadan. Bir nebze buna sevinirsin bari yanlıştan döndüğün için. Daha genceciksin ne güzel bak.. Senin seveceğin ve seni seven yaşıtın insan olacaktı belki de ileride. Niye heba ediyorsun bu yaşlarını? İğrenç bir durum bu. Bi 3-5 sene sonra ne yaptım ben diyeceksin kalıbımı basıyorum.. Lütfen kendine gel.. çok gençsin..
ben konuyu dakika itibaren kapatiyorum uyeligimi iptal icinde bas vurdum yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Tesekkurler iyi kotu yorumlariniza konuyu kapatiyorum arkadaslar yazmazsaniz mutlu olucam
Tesekkurler iyi kotu yorumlariniza konuyu kapatiyorum arkadaslar yazmazsaniz mutlu olucam
Talep etsemde silinmiyor muKonuyu sen kapatamıyorsun. Ancak yarın kapatılır yönetici tarafından. Konu da silinmiyor ayrıca. Umarım bir an evvel doğruyu bulursun.
Konunun siliesini talep etsem silinmiyot muKonuyu sen kapatamıyorsun. Ancak yarın kapatılır yönetici tarafından. Konu da silinmiyor ayrıca. Umarım bir an evvel doğruyu bulursun.
Talep etsemde silinmiyor mu
Yorumlara nasil kapatirim is cigirindan cikti cunkuSilinmiyor. Sadece konu sahibi istediği takdirde yorumlara kapatılıyor.
Biktim tabi okurlarsa anlayacaklar zatenKazen bu üye konunun kapanmasını ve üyelik iptali istiyor.Sanırım ikinci üyelik yada fake olma ihtimali olduğu kadar açtığı konuya gelen yorumlardan bıkmış olduğu içinde olabilir bu..neyse sizler inceler bulursunuz zaten
Teşekkürler
Yorumlara nasil kapatirim is cigirindan cikti cunku
Gerçeklerden katılmıyor işte..Burada bunları duyacağın belliydi. Gerçek hayatta da duyacaksın bunları..yaptığın yanlışı kabul et ve vazgeç bıkmak istemiyorsanBiktim tabi okurlarsa anlayacaklar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?