- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Alendelon14533
-
Ahh anladım o zaman tamam.şey evli olması şart tabi değilmi?Hatta boşanmak üzere olduğunu söyleyip bana ev açsın. Master degree olur öyle..)Vaka-i serriye .
Kafadaki kilsizlik oranina gore , para miktari artiyor.
Metres denmiyormu evli bir erkekle uzun süre birlikte olan kadınlara?Olayın nedeni sonucu değiştirmiyor..aklın varsa vazgeç heriften kendi ayaklarının üzerinde dur..ama kolay geliyor elin kadının ve çocuğunun hakkını yemek dimi?Cok kiriliyorum insanlarin ne yasadigini bilmeden metres damgasini yapistirip ustune absurt yakistirmalar yapip insanlari kiriyorsunuz evet okundugunda aciklamasi bu gibi gozukuyor ama dalga gecmeye inan hakkiniz yok zevki sefa icinde evli adam ayartan bir insna degilim lutfen bana degil insanliginiz adina saygi gosterin show icib yazmadim ben .
Cok kiriliyorum insanlarin ne yasadigini bilmeden metres damgasini yapistirip ustune absurt yakistirmalar yapip insanlari kiriyorsunuz evet okundugunda aciklamasi bu gibi gozukuyor ama dalga gecmeye inan hakkiniz yok zevki sefa icinde evli adam ayartan bir insna degilim lutfen bana degil insanliginiz adina saygi gosterin show icib yazmadim ben .
Cok kiriliyorum insanlarin ne yasadigini bilmeden metres damgasini yapistirip ustune absurt yakistirmalar yapip insanlari kiriyorsunuz evet okundugunda aciklamasi bu gibi gozukuyor ama dalga gecmeye inan hakkiniz yok zevki sefa icinde evli adam ayartan bir insna degilim lutfen bana degil insanliginiz adina saygi gosterin show icib yazmadim ben .
Bunun agirligi var zaten uzerimde birde siz geliyorsunuz tamam bana alkis tutun demiyorum ama ezmeyinde bu kadarbizim için sen değil karısı önemli
Düşün ki karısının düşüncelerini Sana aynen yazıyoruz.
Hatta o kadın seni bilse suan benim yazıp yazıp sildigim ne varsa direk söylerdi yüzüne yüzüne
Hak mi ? Emin olun kendim calisiyorum sadece ev tuttu depozito vs ilk giriste odedi geriye kalan her masraf bana ait oyle kuaforlerde gezen fink atan profil de degilimMetres denmiyormu evli bir erkekle uzun süre birlikte olan kadınlara?Olayın nedeni sonucu değiştirmiyor..aklın varsa vazgeç heriften kendi ayaklarının üzerinde dur..ama kolay geliyor elin kadının ve çocuğunun hakkını yemek dimi?
Disardan bakinca oyle bende olsam oyle derdim evet Yazdigima bin pismanim zatenBende güzel güzel iyi dileklerde bulunmuşum sana önceki konunu unutup.. O adam seni silah zoruyla tutmuyor, yani "böyle olmasını istemezdim" gibi şeylerle savunmak aşırı aşırı saçma. Sen aşkı çok ama çok yanlış anlamışsın. Aşk, sevgi böyle iğrenç bir şey değil. Umarım gözlerindeki perde kalkar ve gerçekleri görürsün. 20 yaşındasın ve evli adamla birliktesin. Bu cümleyi yazmak bile irite edici..
Bunun agirligi var zaten uzerimde birde siz geliyorsunuz tamam bana alkis tutun demiyorum ama ezmeyinde bu kadar
Bunun agirligi var zaten uzerimde birde siz geliyorsunuz tamam bana alkis tutun demiyorum ama ezmeyinde bu kadar
Sadece ev tuttu..himm depozito ödedi himmm..daha ne yapacaktı ki zaten..kuaförün eksik kaliversin..gururun kirilmiyormu hiç para alırken ondan?Ben kocamdan istemeye utanıyorum yeri geliyorda sen haketmedigin bir adamın haketmedigin parasını yiyorsun?Hak mi ? Emin olun kendim calisiyorum sadece ev tuttu depozito vs ilk giriste odedi geriye kalan her masraf bana ait oyle kuaforlerde gezen fink atan profil de degilim
ben konuyu dakika itibaren kapatiyorum uyeligimi iptal icinde bas vurdum yardimci olursaniz sevinirim arkadaslaradam nerde şu anda?
karısının koynunda uyuyor .. bizim ezmemize hacet yok ki sen eziyorsun zaten kendini yeteri kadar..
Hak mi ? Emin olun kendim calisiyorum sadece ev tuttu depozito vs ilk giriste odedi geriye kalan her masraf bana ait oyle kuaforlerde gezen fink atan profil de degilim
Hak mi ? Emin olun kendim calisiyorum sadece ev tuttu depozito vs ilk giriste odedi geriye kalan her masraf bana ait oyle kuaforlerde gezen fink atan profil de degilim
ben konuyu dakika itibaren kapatiyorum uyeligimi iptal icinde bas vurdum yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Kapatiyorum konuyuSadece ev tuttu..himm depozito ödedi himmm..daha ne yapacaktı ki zaten..kuaförün eksik kaliversin..gururun kirilmiyormu hiç para alırken ondan?Ben kocamdan istemeye utanıyorum yeri geliyorda sen haketmedigin bir adamın haketmedigin parasını yiyorsun?
Uyeligin iptal olsa da konun silinmez. Yaptiginin yanlisligini gormen icin daha ne soylemek gerekir bilemiyorum. [/QUO silinmiyor mu
Disardan bakinca oyle bende olsam oyle derdim evet Yazdigima bin pismanim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?