• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata yeni bir adim universite..

Cok kiriliyorum insanlarin ne yasadigini bilmeden metres damgasini yapistirip ustune absurt yakistirmalar yapip insanlari kiriyorsunuz evet okundugunda aciklamasi bu gibi gozukuyor ama dalga gecmeye inan hakkiniz yok zevki sefa icinde evli adam ayartan bir insna degilim lutfen bana degil insanliginiz adina saygi gosterin show icib yazmadim ben .
Metres denmiyormu evli bir erkekle uzun süre birlikte olan kadınlara?Olayın nedeni sonucu değiştirmiyor..aklın varsa vazgeç heriften kendi ayaklarının üzerinde dur..ama kolay geliyor elin kadının ve çocuğunun hakkını yemek dimi?

Cok kiriliyorum insanlarin ne yasadigini bilmeden metres damgasini yapistirip ustune absurt yakistirmalar yapip insanlari kiriyorsunuz evet okundugunda aciklamasi bu gibi gozukuyor ama dalga gecmeye inan hakkiniz yok zevki sefa icinde evli adam ayartan bir insna degilim lutfen bana degil insanliginiz adina saygi gosterin show icib yazmadim ben .

kırıldığın şey tam olarak ne?
gerçekler mi?

bizim için sen değil karısı önemli
Düşün ki karısının düşüncelerini Sana aynen yazıyoruz.
Hatta o kadın seni bilse suan benim yazıp yazıp sildigim ne varsa direk söylerdi yüzüne yüzüne

bizim için sen değil karısı önemli
Düşün ki karısının düşüncelerini Sana aynen yazıyoruz.
Hatta o kadın seni bilse suan benim yazıp yazıp sildigim ne varsa direk söylerdi yüzüne yüzüne
Bunun agirligi var zaten uzerimde birde siz geliyorsunuz tamam bana alkis tutun demiyorum ama ezmeyinde bu kadar

Bende güzel güzel iyi dileklerde bulunmuşum sana önceki konunu unutup.. O adam seni silah zoruyla tutmuyor, yani "böyle olmasını istemezdim" gibi şeylerle savunmak aşırı aşırı saçma. Sen aşkı çok ama çok yanlış anlamışsın. Aşk, sevgi böyle iğrenç bir şey değil. Umarım gözlerindeki perde kalkar ve gerçekleri görürsün. 20 yaşındasın ve evli adamla birliktesin. Bu cümleyi yazmak bile irite edici..

Metres denmiyormu evli bir erkekle uzun süre birlikte olan kadınlara?Olayın nedeni sonucu değiştirmiyor..aklın varsa vazgeç heriften kendi ayaklarının üzerinde dur..ama kolay geliyor elin kadının ve çocuğunun hakkını yemek dimi?
Hak mi ? Emin olun kendim calisiyorum sadece ev tuttu depozito vs ilk giriste odedi geriye kalan her masraf bana ait oyle kuaforlerde gezen fink atan profil de degilim

Ne yaşadığını bilmeye gerek yok ki, evli adamla birlikte olana metres deniyor. Al hatta TDK tanımı:
metres
isim Fransızca maîtresse
Evli bir erkekle nikâhsız yaşayan kadın

Yani evli bir adamla birlikte olman nasıl bir zaruri ihtiyaç olabilir? Yargılamak için sormuyorum gerçekten henüz LYSye hazırlanan bir öğrencinin evli bir adamla birlikte olmasını gerektirecek ne olabilir?

Bende güzel güzel iyi dileklerde bulunmuşum sana önceki konunu unutup.. O adam seni silah zoruyla tutmuyor, yani "böyle olmasını istemezdim" gibi şeylerle savunmak aşırı aşırı saçma. Sen aşkı çok ama çok yanlış anlamışsın. Aşk, sevgi böyle iğrenç bir şey değil. Umarım gözlerindeki perde kalkar ve gerçekleri görürsün. 20 yaşındasın ve evli adamla birliktesin. Bu cümleyi yazmak bile irite edici..
Disardan bakinca oyle bende olsam oyle derdim evet Yazdigima bin pismanim zaten

Duygu somurusu yapma simdi. Keske insanligi sen yapsan da evli erkeklerden uzak dursan. Hayatin ne kadar kotu olursa olsun evli bir adamin parasini yiyecek kadar dusmussen ne senin okudugun okuldan ne de yedigin paradan hayir gelir.

Hak mi ? Emin olun kendim calisiyorum sadece ev tuttu depozito vs ilk giriste odedi geriye kalan her masraf bana ait oyle kuaforlerde gezen fink atan profil de degilim
Sadece ev tuttu..himm depozito ödedi himmm..daha ne yapacaktı ki zaten..kuaförün eksik kaliversin..gururun kirilmiyormu hiç para alırken ondan?Ben kocamdan istemeye utanıyorum yeri geliyorda sen haketmedigin bir adamın haketmedigin parasını yiyorsun?

Sadece ev tuttu..himm depozito ödedi himmm..daha ne yapacaktı ki zaten..kuaförün eksik kaliversin..gururun kirilmiyormu hiç para alırken ondan?Ben kocamdan istemeye utanıyorum yeri geliyorda sen haketmedigin bir adamın haketmedigin parasını yiyorsun?
Kapatiyorum konuyu

Disardan bakinca oyle bende olsam oyle derdim evet Yazdigima bin pismanim zaten

Kurtul bu yanlıştan. Bu adam seni yakın vakitte zaten bırakacak. Sonuçta yaşıyor hayatını, bi karısında bi sende.. Sıkılacak mutlaka şeref yoksunu..Sonra senin gibi başka bir genç kız bulacak. Emin ol.. Şimdi karısını aldatan ileride sana neler neler yapmaz? Böyle adama güvenilir mi? Allah aşkına bak kurtul bırak bu adamı o seni bırakmadan. Bir nebze buna sevinirsin bari yanlıştan döndüğün için. Daha genceciksin ne güzel bak.. Senin seveceğin ve seni seven yaşıtın insan olacaktı belki de ileride. Niye heba ediyorsun bu yaşlarını? İğrenç bir durum bu. Bi 3-5 sene sonra ne yaptım ben diyeceksin kalıbımı basıyorum.. Lütfen kendine gel.. çok gençsin..

Back