• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat pahalılığı borçlar :/

Hayat şartları gittikçe zolaşıyor. Ne kadar sürecek bilemiyoruz. Böyle olunca belirsizlikte insanları yoruyor. Bugün aldığımız her şey yarına göre ucuz kalıyor.Biz memuruz. Ayı zor getiriyoruz.Dilerim ucuz ,bo ,bereketli insanca yaşadığımız günler kısa sürede gelir.
Amin inşallah 🙏🧿

Bizim komşuda var öyle. Sadece eşi çalışıyor. 15 bin maaş alıyor. Ne gezmesi ne özel günü biter. İki tane çocuk var. Akülü arabası bilmem nesi. Kıyafetler hep sıfır. Altınlarına hiç dokunmaz. Üstüne dahada yapar. Aklım almıyor. Kısmet işimi bu.
Eşim 25 bin alıyor. Evde kıyma bilem yok :)

Bugun pazar gunumuz,valla yemedigim her lokmayi buzluga atiyorm.Okadsr dikkat etmeme ragmen yesillik bile 1 hafta gitmiyor.
Palamut 100 tl olmus diye aradi esim,alma kiyma al kofte al 100 er liralik dedim.En azindan 2 ser yemek cikaririm diyee.
Cidden ne olacak halimiz merak ediyorm.
1 cocuk var,kiyafet ayakkabi derdimiz olmamasina ragmen(kuzenlerinden geliyor cokca)lcw olmus zara.Kiyafet de alsak yanmsiz😑

benim üstümde oturanın 4 çocuğu var ev kira arabaları var ama ona rağmen kadın bilezik yapmış geçen kendine ben anlamadım ya biz çok harcıyoruz gerekli yiyecek vs alıyoruz yada millet bişey almıyor yemiyor içmiyor ben hayret ediyorum
Bazı insanların ya soylemedikleri bir gelirleri var ya da ayrı bir bereket var evlerinde ben de anlamadım o işi🧐

Benim komşum makarna patates yiyerek bilezik yaptı koluna sağlıklarını da kaybetmiyorlar anlamıyorum ben olsam kansızlıktan filan bi yerlerse bayılır kalırım
Evet bir de öyleleri var,bulgur pilavı tarhana corbasi devamke😅 ama öyle de hayat mi geçer yaa. Yemeyeceksek ya da çocuğumuza yediremeyeceksek niye yaşıyoruz.eskilerin de söylediği işten artmaz dişten artar dedikleri öyle mi bir şey mi acaba😁😁

Benim komşum makarna patates yiyerek bilezik yaptı koluna sağlıklarını da kaybetmiyorlar anlamıyorum ben olsam kansızlıktan filan bi yerlerse bayılır kalırım

Kalsın o bilezikler ya. Çoluğun çocuğun boğazından kısamam. Bu kadarı bana garip geliyor.

Bizim komşuda var öyle. Sadece eşi çalışıyor. 15 bin maaş alıyor. Ne gezmesi ne özel günü biter. İki tane çocuk var. Akülü arabası bilmem nesi. Kıyafetler hep sıfır. Altınlarına hiç dokunmaz. Üstüne dahada yapar. Aklım almıyor. Kısmet işimi bu.
Allah iyiliğini versin🤭🤫

Çok borcunuz, cok cocugunuz ya da çok yuksek kiraniz olmali ya da hepsi birden. 🤔

Siz biraz fazlamı harcıyorsunuz yada borcmu var 25 binde fena değil maaş olarak aslında.ben 25 bin alsak 10 ile geçinir 15 ini kaldiririm 🤫🤭😅ev kira değil bu arada

Evet bir de öyleleri var,bulgur pilavı tarhana corbasi devamke😅 ama öyle de hayat mi geçer yaa. Yemeyeceksek ya da çocuğumuza yediremeyeceksek niye yaşıyoruz.eskilerin de söylediği işten artmaz dişten artar dedikleri öyle mi bir şey mi acaba😁😁
Karaciğer yağlanması başlamış komşumda kim bilir ileride ne sağlık sorunları yaşayacak yaptığı bilezikleri de hastanelere yedirecek farkında bile değil

Ben mutsuz olurum ya evimde çayın yanına mis gibi kek olmazsa köfte tavuk filan yemezsem hayattan keyif alamam ne bileyim ben yapamam
Bende yapamam okadar çalışıyoruz sabahın köründe kalk koştur koştur.Sonra makarna bulgır ye devamlı ne için bilezik için.Olmaz anlarım idare edilir ama bogazımdan kısıpta altın düşünemem şahsen.Haftasonu sucuklu yumurtamı peynirimi meyvemi yiyeceğim sucuk benim ince çizgim😂

Karaciğer yağlanması başlamış komşumda kim bilir ileride ne sağlık sorunları yaşayacak yaptığı bilezikleri de hastanelere yedirecek farkında bile değil
Bide hayat kısa ne olacağımız bellimi varken yerim he hepsini tabi harcamam ama canımın çok istediğini çocuğumun istediğinide alırım

Back