Herkes için zor şu an.
Kızım özelde erken kayıt başlamış,haftaya gidip öğrenicem fiyatlar nasıl. Daha geçen senenin ödemesi bitmedi ,kredi kartına taksit yaptırmıştım,üzerine eklenecek yine karta böldüreceğim. Oğlum anaokuluna başlayacak bu sene ikinci dönem olursa, olmazsa seneye. Onunda masrafları eklenecek.
Ben kendi adıma markette indirim yakalarsam fazla alıyorum. Geçen aylarda bir markette paketli peynirlerde ikincisi yüzde elli indirimli idi. Peynirleri fazla aldım,henüz bitmedi. Yine uyguna 32li tuvalet kagidi bulmuştum,1 alacakken 2 tane aldım. Şu an aldığım fiyatın kat kat fazlasi olmuş, yine alınacak bitince ama bu fiyat dengesizliği çok acayip,her markete girdiğimde fiyat değişmiş oluyor sürekli aldığım şeylerde.
Çocukların şampuanını 1 litrelik refil halde uyguna buldum 2 tane aldım.baya gider onlara.
Bu şekilde biraz stok yapıyorum hep alınacak,ihtiyaç olan şeylerde.
Çocuklara kıyafet eskisi kadar fazla almıyorum,döndürecek kadar alıyorum acıkçası eskiden daha fazla alıyordum,bazıları pek giyilmeden küçülüyordu,sayı az olunca layıkıyla giyiliyor. Beden tam beden almıyorum,hele ogluma 4 yaşında cocuk ama sweat 6-7 yaş aldım büyük olsun diye,seneye giyermi bilmiyorum açıkçası,sanki özellikle kücük yapıyorlar. makine sık sık çalışıyor zaten,bugün akşam yıkasam yarın sabaha kurumuş oluyor giydiriyorum. Okul kiyafetleri çok pahalıydı ilk defa yedekli almadım okuldan ,yıkıyorum sık sık. Pantalonlarını lcw'den aldım,okuldan tek parça alacağım fiyata 2 parça aldım(eskiden bu marka ucuzdu şimdi aynı şeyi söylemek mümkün değil o ayrı). İhtiyaç dışı alişverişi tamamen kestim,kendime stand mikser alacaktım ama hep salladım erteledim almadım,şu an ki fiyatlara da almam sanıyorum acayip uçtu fiyatı.
Bir şekilde idare ediyoruz, yapacak birşey yok şu şartlarda ,umarım şartlar düzelir.