biz ilk boşandığımızda kızımı babasına göndermiştim, kendisinden aramam için msj çekmişti rahatsız etme demişti sevgilimi :) eğer konulacaksan benden ara diye msj çekmişti.bunu sana kim dedi? kız arkadaşına senin onu rahatsız etmişin gibi söylediğini?
Jameya bizim namusumuz chek
Mesela o yazışmada elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım diyor sen mesela nasıl diyorsun cevap olarak. Böyle şeyler yazma lütfen işim var görüşürüz yazabilirsin ama sen nasıl falan diyorsun adam da yürümeye devam ediyor.
Cidden bu arada eski eşin aşk şarkısı atması aklında mutlaka hala unutamadı mı demene sebep olmuştur. Ondan sonra durduk yere napıyorsun gibi bir şey yazınca neden cevap yazdın ki adam o an aşk meşk şarkısı atıyor sana duygusu olabilir. Bu adam seni aldatmış şiddet göstermiş yani anlayamıyorum bunu mesela.
e doğru demiş.sen niye eski eşi değil de sevgilisini arıyorsun ki?biz ilk boşandığımızda kızımı babasına göndermiştim, kendisinden aramam için msj çekmişti rahatsız etme demişti sevgilimi :) eğer konulacaksan benden ara diye msj çekmişti.
ben adam benim için ölüp bitiyor diye düşünmüyorum. eski eşimin bana karşı her zaman bir takıntısı vardı hala da olduğunu düşünüyorum. takıntı sevgi anlamında söylemiyorum, aşırı derecede takıntılı bir insan. bunu sevgi olarak yada ölüyor bitiyor olarak görmüyorumtamam eski eşmiş.
ekran görüntüsünü hayatındaki kadına mı yollayacaktın ileride? hani bak hayatındaki adam hala bana ölüp bitiyor demek için
ya neden görmezden gelmek varken niye cevap vereyim? cevap vermemişim işte normal bir insan bunu uzatıp elini sıcak sudan soğuk suya sokturmicam demez kaldı ki kapasitesini biliyorum. sabahları kahvaltı hazırlamıyorum diye kavga eden bir insan. onunla mı tartışıcam kafasındayım ben. bide buna laf mı anlatıcam gayet lafımı sokmuşum. hayatında biri varken bunu yapıyor bu arada.Mesela o yazışmada elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım diyor sen mesela nasıl diyorsun cevap olarak. Böyle şeyler yazma lütfen işim var görüşürüz yazabilirsin ama sen nasıl falan diyorsun adam da yürümeye devam ediyor.
Cidden bu arada eski eşin aşk şarkısı atması aklında mutlaka hala unutamadı mı demene sebep olmuştur. Ondan sonra durduk yere napıyorsun gibi bir şey yazınca neden cevap yazdın ki adam o an aşk meşk şarkısı atıyor sana duygusu olabilir. Bu adam seni aldatmış şiddet göstermiş yani anlayamıyorum bunu mesela.
ben eski eşimi arıyordum kızımı görmek görüşmek için.kendisi benim tel numaramı beni aldattığı kadına verdi kız bana msj çekti bana yaz kızınla ilgili birşey olduğunda beni arayabilirsin diye.e doğru demiş.sen niye eski eşi değil de sevgilisini arıyorsun ki?
yanlış anlaşılmış yazdığım. ben zaten eski eşi aradım sevgilsiinin teli bende yoktu ki niye onu arayayım çocuğum için?e doğru demiş.sen niye eski eşi değil de sevgilisini arıyorsun ki?
Jameya bizim namusumuz chek
sen kimsin be ?demedin miben eski eşimi arıyordum kızımı görmek görüşmek için.kendisi benim tel numaramı beni aldattığı kadına verdi kız bana msj çekti bana yaz kızınla ilgili birşey olduğunda beni arayabilirsin diye.
demedim. neden demedim? öyle dersem kıskanıyor diye düşünürlerdi. ki muhtemelen de bunun için yaptı bende tekpisiz kaldım aman bunla küfürleşeceğime çocuğumu güzel güzel görürüm diyip muhattap olmadım ve sevgilisine tamam burdan ararım diyip ondan aradım.sen kimsin be ?demedin mi
bak burada seni tutuyorum.arkandayım.saçını yolacaktın kadının.eski eşin de. deseydin keşke evlilik değilse yatıp kalktığın kadının yanına kızımı yollamam.ciddi anlamda hayatında bir eşin olur o zaman çocuğunu alabilirsin.yanlış anlaşılmış yazdığım. ben zaten eski eşi aradım sevgilsiinin teli bende yoktu ki niye onu arayayım çocuğum için?
eski eş niye yardımcı olsun? borçla açtım dedim ya dükkana ürün alamamamın sebebi borç ödememdi zaten daha önce de belirttim.Sen bu takı dükkanını nasıl açtın bu maddi durumla?
Eski eş yardımcı oldu mu?
onla mı muhattap olucam ya? o kadar iğrenç bir insan ki düşün ben kızımla ilgili aradığımda beni niye rahatsız ediyorsun diyip duruyordu. ondan sonra da kadına onu rahatsız ettiğimi söyleyip kız bana yazmak durumunda kaldı. iğrençler yani böyle insanlarla niye muhattap olayım? ben hala unutamadım desinler diye mı?bak burada seni tutuyorum.arkandayım.saçını yolacaktın kadının.eski eşin de. deseydin keşke evlilik değilse yatıp kalktığın kadının yanına kızımı yollamam.ciddi anlamda hayatında bir eşin olur o zaman çocuğunu alabilirsin.
ah ah sen niye böylesin ya.demedim. neden demedim? öyle dersem kıskanıyor diye düşünürlerdi. ki muhtemelen de bunun için yaptı bende tekpisiz kaldım aman bunla küfürleşeceğime çocuğumu güzel güzel görürüm diyip muhattap olmadım ve sevgilisine tamam burdan ararım diyip ondan aradım.
ekran görüntülerini yolla kız onaonla mı muhattap olucam ya? o kadar iğrenç bir insan ki düşün ben kızımla ilgili aradığımda beni niye rahatsız ediyorsun diyip duruyordu. ondan sonra da kadına onu rahatsız ettiğimi söyleyip kız bana yazmak durumunda kaldı. iğrençler yani böyle insanlarla niye muhattap olayım? ben hala unutamadım desinler diye mı?
evet bunu yapmam gerekiyordu bence de. hazır kurtulmuşum adamdan bana sarmasın yine diye düşündüm işte. benden uzak olsun. çünkü o dönem daha beterdi. diyorum ya boşandığımızdan beri kavgası gürültüsü bitmedi. her seferinde kavga ediyor ama o zaman baya kötüydü.ah ah sen niye böylesin ya.
yapmaman gerek her şeyi yapıp yapman gereken hiç bir şeyi yapmıyorsun.
sen kimsin alo?bizim ortak çocuğumuz var babası belli anası belli sen kimsin ben çocuğum için seni arayacağım? bugün sen yarın başkası sizinle mi uğraşacağım haddini bil
bitti
kadın benimle olan konuşmalarını zaten muhtemelen okuyor. ben eminim ona çünkü bazen çok daha ılımlı konuşuyor, bazen durup durup işte eski sevgilimle ilgili yazıyor bazen çok mesafeli. o belli oluyor zaten birşey desin kendisine ileticem msjları sildi diye zaten kavga edecektirekran görüntülerini yolla kız onavalla bir birini yesinler haketmişer
bence sende manit yaptım huzurumu kaçırmasın diye sustun.ikinizde hayatınıza odaklandınızevet bunu yapmam gerekiyordu bence de. hazır kurtulmuşum adamdan bana sarmasın yine diye düşündüm işte. benden uzak olsun. çünkü o dönem daha beterdi. diyorum ya boşandığımızdan beri kavgası gürültüsü bitmedi. her seferinde kavga ediyor ama o zaman baya kötüydü.
benim o zaman hayatımda kimse yoktu. boşandıktan 1 ay sonra gibi bir süreçten sonrasıydı bu bahsettiğim.bence sende manit yaptım huzurumu kaçırmasın diye sustun.ikinizde hayatınıza odaklandınız