Hayat mücadelem, yoruldum.

Siz anneliğinizi yapmaya devam.Ne kadar çocuklarımıza taht yapsakda baht yapamıyoruz.Oldu bı kere böyle bir babası var oda bunu anlayacak kabullecek ve yoluna hayatına devam edecek.Herseyden muaf tutamayiz çocuklarımızı hayatın sadece güzel yonlerini gösteremeyiz devamlı.Bilmesi gereken onu çok seven düşünen güvende tutan ve bunu gösteren bir annesi var.Bardağa dolu tarafindan bakmayı öğrenecek bir gün gelecek beklentisini sınırlayıp o adamı olduğu gibi kabul eden güçlü bir genç kız olacak.Nasilki çocuklar hani sihire cadilara satolara inanmayı bir yaşta bırakır hani o güldüğü sihirli palyaçonun aslında normal bir insan olduğunu farkeder ve bunu düşünmeyide ona gülüp etkilenmeyi bırakır aynen öyle....Bahtını yapsın Allah en güzelinden kızınızın.Etkiside gücüde tüm olumsuzlukların bir yere kadar kendi hayatiniza odaklanın hedeflerinize ulaşın kızıniza uzman yardımıyla destek olun onun yapmadığı yapamadığı babaligini kızınıza süsleyerek anlatmayın.Bu sizin sorumluluğunuz değil.Bence böyle kendi fikrim bu

Jameya Chek engelini kaldır haksızlık yapma. özgüvenin varsa aç engeli.unutma şakşaklayıcı yorum atsak konun 2 sayfada biter.400 sayfaya nasıl geliyorsun onu düşün
Aaa öyle bi şey mi varmış? Burdan insanları engelleyebiliyor muyuz?

uydurma konu açtığını yazdığı mesajı şikayet et’le rapor edebilir misiniz?

Böyle bir mesaj atıldı mı atılmadı mı bir inceleyelim, zira ne sizlerin konuları sulandırmanızı ne de konu açanların siteyi trollemesini istemeyiz.

Hemen

Raporlarım öyle bir mesaj var. Ama Jameyanın trollediğini düşünmüyorum şahsen yeni bilgilerle gelip milleti kışkırtmamış aynı tas aynı hamam bildiğimiz şeyler üzerinden yeni konu açmış

Mune hanım jameyayı banlamazsınız değil mi. Birazda benim yüzümden konu açtı belki.Başka bir konuda kendi konunu açsana demiştim.İspyonladımbunun gunahısı nedir Mune hanım

Raporlarım öyle bir mesaj var. Ama Jameyanın trollediğini düşünmüyorum şahsen yeni bilgilerle gelip milleti kışkırtmamış aynı tas aynı hamam bildiğimiz şeyler üzerinden yeni konu açmış
Tamamdır tüm yazışmayı okudum.

Buradan Jameya dahil hepinize yazayım, site sizin için var ama belli kurallar çerçevesinde kullanmanız kaydıyla.

Goygoy yapacaksanız mizah bölümü var orada istediğiniz gibi geyik yaparsınız ama bdv gibi bölümlerde açtığınız konulara da yazdığınız mesajlara da dikkat etmelisiniz.

Temcit pilavı gibi indir bindir aynı içerikle konu açmak, dikkat çekmek için konu açmak, laf olsun beri gelsin diye konu açmak bir süre sonra yönetimin müdahale etmesine sebep olur, ki benim müdahale etmemle adminin müdahale etmesi arasında epey bir fark var, ben söylenirim admin kükrer.

Bu sebeple konu açanlar da yorum yazanlar da kurallara uyarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Mune hanım jameyayı banlamazsınız değil mi. Birazda benim yüzümden konu açtı belki.Başka bir konuda kendi konunu açsana demiştim.İspyonladımbunun gunahısı nedir Mune hanım
Zahit zorlama, kimseyi banlamıyorum sadece uyarıyorum ama hep uyarıyla gitmem, mod olduğum için değil kuralları bildiğim için yazdıklarımı dikkate alırsanız zararlı çıkmazsınız.

Zahit zorlama, kimseyi banlamıyorum sadece uyarıyorum ama hep uyarıyla gitmem, mod olduğum için değil kuralları bildiğim için yazdıklarımı dikkate alırsanız zararlı çıkmazsınız.
Özür dilerim Mune ne yaptım bilmiyorum ama özür

Özür dilerim Mune ne yaptım bilmiyorum ama özür
Bir şey yapmadınız, bizim Zahit’in (Ban Arsizi) topiğinizdeki bir iddiası üzerine, ben de topikte yazdım ki sizin de haberiniz olsun, hakkınızdaki yazışmaları tüm şeffaflığıyla görün

Süslemiyorum da sadece erkeklere karşı tepkili olmasından korkuyorm. Bu yaşta bile ben evlenmicem erkeklerle uğraşamam diyo yani elimden geldiğince babasını kötülememeye çalıştım ama zaten o herşeyin farkında benim anltmama gerek bile yok. Sadece bunu fark etmesi bu yaşta üzücü. Diğer herşey konusunda elimden geleni yapmaya çalışıuorum. Umarım doğru bir şekilde en az hasarla büymesine destek olurum. Benim de hatalarım var tabi.

Bir şey yapmadınız, bizim Zahit’in (Ban Arsizi) topiğinizdeki bir iddiası üzerine, ben de topikte yazdım ki sizin de haberiniz olsun, hakkınızdaki yazışmaları tüm şeffaflığıyla görün
Tamamdır teşekür ederim

Konu geyiğe döndürülmediği, polemik, üslupsuz yorumlar vb olmadığı sürece sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…