Ban arsızı çok tanıdık geliyorsunhım belki her konuda ayrıdır ben genel üyeyi engelledin sandım ben de bilmiyordum
Aaa öyle bi şey mi varmış? Burdan insanları engelleyebiliyor muyuz?JameyaChek engelini kaldır haksızlık yapma. özgüvenin varsa aç engeli.unutma şakşaklayıcı yorum atsak konun 2 sayfada biter.400 sayfaya nasıl geliyorsun onu düşün
kendin bul keşfet beniBan arsızı çok tanıdık geliyorsun
Eski nickin ne
öyleymişAaa öyle bi şey mi varmış? Burdan insanları engelleyebiliyor muyuz?
Aaa öyle bi şey mi varmış? Burdan insanları engelleyebiliyor muyuz?
uydurma konu açtığını yazdığı mesajı şikayet et’le rapor edebilir misiniz?ay havalara bak.ilgi seven sensin.konu açtım gel diye özelden davetiye yollayan sen değilsin sanki.madem istedin söyleyim .
Herkes duysun Jameya ilgiyi konuşulmayı seviyor bana özelden mesaj attı “götümden uydurdum yeni konu açtım gelsene “ diye
ben de geldim.
şimdi hiç rahat durur mu diyor.
Hemenuydurma konu açtığını yazdığı mesajı şikayet et’le rapor edebilir misiniz?
Böyle bir mesaj atıldı mı atılmadı mı bir inceleyelim, zira ne sizlerin konuları sulandırmanızı ne de konu açanların siteyi trollemesini istemeyiz.
Devam mümkünse tüm görüşme, bir-iki mesajla karar verildi olmasın sonra.
Raporlarım öyle bir mesaj var. Ama Jameyanın trollediğini düşünmüyorum şahsen yeni bilgilerle gelip milleti kışkırtmamış aynı tas aynı hamam bildiğimiz şeyler üzerinden yeni konu açmışuydurma konu açtığını yazdığı mesajı şikayet et’le rapor edebilir misiniz?
Böyle bir mesaj atıldı mı atılmadı mı bir inceleyelim, zira ne sizlerin konuları sulandırmanızı ne de konu açanların siteyi trollemesini istemeyiz.
Tamamdır tüm yazışmayı okudum.Raporlarım öyle bir mesaj var. Ama Jameyanın trollediğini düşünmüyorum şahsen yeni bilgilerle gelip milleti kışkırtmamış aynı tas aynı hamam bildiğimiz şeyler üzerinden yeni konu açmış
Zahit zorlama, kimseyi banlamıyorum sadece uyarıyorum ama hep uyarıyla gitmem, mod olduğum için değil kuralları bildiğim için yazdıklarımı dikkate alırsanız zararlı çıkmazsınız.Mune hanım jameyayı banlamazsınız değil mi. Birazda benim yüzümden konu açtı belki.Başka bir konuda kendi konunu açsana demiştim.İspyonladımbunun gunahısı nedir Mune hanım
O gecirdigi günleri nerde geciriyor nerde kalıyor?
Özür dilerim MuneZahit zorlama, kimseyi banlamıyorum sadece uyarıyorum ama hep uyarıyla gitmem, mod olduğum için değil kuralları bildiğim için yazdıklarımı dikkate alırsanız zararlı çıkmazsınız.
Bir şey yapmadınız, bizim Zahit’in (Ban Arsizi) topiğinizdeki bir iddiası üzerine, ben de topikte yazdım ki sizin de haberiniz olsun, hakkınızdaki yazışmaları tüm şeffaflığıyla görünÖzür dilerim Munene yaptım bilmiyorum ama özür
Süslemiyorum da sadece erkeklere karşı tepkili olmasından korkuyorm. Bu yaşta bile ben evlenmicem erkeklerle uğraşamam diyoSiz anneliğinizi yapmaya devam.Ne kadar çocuklarımıza taht yapsakda baht yapamıyoruz.Oldu bı kere böyle bir babası var oda bunu anlayacak kabullecek ve yoluna hayatına devam edecek.Herseyden muaf tutamayiz çocuklarımızı hayatın sadece güzel yonlerini gösteremeyiz devamlı.Bilmesi gereken onu çok seven düşünen güvende tutan ve bunu gösteren bir annesi var.Bardağa dolu tarafindan bakmayı öğrenecek bir gün gelecek beklentisini sınırlayıp o adamı olduğu gibi kabul eden güçlü bir genç kız olacak.Nasilki çocuklar hani sihire cadilara satolara inanmayı bir yaşta bırakır hani o güldüğü sihirli palyaçonun aslında normal bir insan olduğunu farkeder ve bunu düşünmeyide ona gülüp etkilenmeyi bırakır aynen öyle....Bahtını yapsın Allah en güzelinden kızınızın.Etkiside gücüde tüm olumsuzlukların bir yere kadar kendi hayatiniza odaklanın hedeflerinize ulaşın kızıniza uzman yardımıyla destek olun onun yapmadığı yapamadığı babaligini kızınıza süsleyerek anlatmayın.Bu sizin sorumluluğunuz değil.Bence böyle kendi fikrim bu
Tamamdır teşekür ederimBir şey yapmadınız, bizim Zahit’in (Ban Arsizi) topiğinizdeki bir iddiası üzerine, ben de topikte yazdım ki sizin de haberiniz olsun, hakkınızdaki yazışmaları tüm şeffaflığıyla görün